bi?

deathstar • Od: 2.11.2009 • Prispevkov: 5
bi? 2.11.2009 18:21
hej. mam eno vprašanje. že od malega naprej so se do mene obnašali kot do fantka. (no ja, ne narobe razumet) mela sem dosti avtkov, računalniških igerc, barbike pa sem zmeraj sovražla. moj najljubši šport je nogomet, odbojka mi je pa obupna. ^^
lani sem začela hodit v srednjo šolo, tam pa so se začele zadevce z fanti. (se veste kak je) ^^
nisem za resne zveze, pa tudi vedno rada poskusim kaj novega. (: menjalo se je veliko dečkov, zdaj pa sem ugotovila, da so mi mogoče všeč tudi nekatera dekleta. (no, v tem trenutku samo ena) samo pa nevem če je to na enak način, kot pri fantih. na podlagi tega me zanima če se da to definirat kot biseksualnost? al ma kdo od vas podobno situacijo, pa vseeno ni bi?

hvala za vnaprej.^^
Mp3 • Od: 2.10.2009 • Prispevkov: 188
Re: bi? 2.11.2009 23:22
ja zarad tega ker so te pač avti pa to zanimali zarad tega ži nemorš bit ker to je pač stvar posameznika ka mu je všeč in kaj ga zanima
za tisto da bi mi bil ker fant všeč ,se mi ni glih zgodlo

mogoče misliš da ti je ona punca všeč ker bi ti rada bla kot ona al pa ma kako tako stav ko ti ne....
frufru • Od: 21.10.2009 • Prispevkov: 134
Re: bi? 3.11.2009 18:08
..lej ...če si še pubertetnica je možno zaradi hormonov.....če pa nisi več...se pa samo vprašaj ....ali je tebi všeč da ti je ona všeč...oz ali si predstavljaš sebe kot bi ...???ko boš pri sebi razčistila to boš imela odgovore... Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: bi? 4.11.2009 15:47
meni so tui določene babe lepe, sexy.. samo bom na koncu verjetno mela moža, zdaj se mi pa zdi da ni nič narobe če poskusiš oboje.. (:
sicer je pa važna ljubezen in privlačnost do tiste osebe, ne pa spol, rasa..
in pa, če boš ti mela deda, pa mu boš povedla da si bi, bo pomoje to še samo en vlki plus pri njem.

če se ti nisi igrala z barbikami, kaj pol? vsak otrok se z nečim zaposli. ti sama v sebi veš, kaj čutiš. če čutiš, da so ti všeč fantje in punce, sprejmi, verjemi da je veliko punc bi, prav tako fantov. (večina punc ki jih jas poznam so)

pod to kar si napisala, da ti je všeč ena punca, jas pod to zastopim da si bi ja. (glede na to kaj naj bi to sploh blo) meni se ne zdi to nič narobe, kvečjemu maš eno izkušnjo več pa jo izkoristi (:

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.