Gossip girl... kveščn...:D• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Gossip girl... kveščn...:D
30.9.2009 13:20
Heii.
Mislim da vas večina že pozna serijo Gossip girl (Opravljivka). Meni osebno je najača. Res ful dora. Pa še igrauci in igralke so mi usi ful luštni. In oblačijo se tudi ful doro No kakor koli. Zdi se mi, da sem nekje enx videla, da se bo ugotovilo, da so eni tm neki brat in sestra al neki tazga. Pa me zanima al se mi je to sam sanjalo al je res kej na tem? ((: Tnx za odgovore. You know you love me. xoxo Gossip girl xDDDDD • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Gossip girl... kveščn...:D
30.9.2009 17:25
aam iia..
pač Dan pa Jenny pa Serena pa Eric majo skupnega polbrata.. ki sta ga mela Lily(mama od S pa E) pa Rufus(ata od D pa J).. pa Rufus pač nea ve za njega ne.. pa v 3. sezoni tui dobi polbrat vlogo. =P _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Smutzy
• Od: 12.4.2009
30.9.2009 17:27
PorceLan pravi:aam iia..
pač Dan pa Jenny pa Serena pa Eric majo skupnega polbrata.. ki sta ga mela Lily(mama od S pa E) pa Rufus(ata od D pa J).. pa Rufus pač nea ve za njega ne.. pa v 3. sezoni tui dobi polbrat vlogo. =P Waa. Hudo Tnx.. • pinkbubble
• Od: 14.7.2009
30.9.2009 18:15
PorceLan pravi:aam iia..
pač Dan pa Jenny pa Serena pa Eric majo skupnega polbrata.. ki sta ga mela Lily(mama od S pa E) pa Rufus(ata od D pa J).. pa Rufus pač nea ve za njega ne.. pa v 3. sezoni tui dobi polbrat vlogo. =P iaa sam kk je smotan k se rufusu zlaže • PorceLan
30.9.2009 19:00
pinkbubble pravi:
PorceLan pravi:
aam iia..
pač Dan pa Jenny pa Serena pa Eric majo skupnega polbrata.. ki sta ga mela Lily(mama od S pa E) pa Rufus(ata od D pa J).. pa Rufus pač nea ve za njega ne.. pa v 3. sezoni tui dobi polbrat vlogo. =P iaa sam kk je smotan k se rufusu zlaže seem sem (: jaa pomoje bo tui vanessa d povedla (: pa kak paše V tota frizuraa.. ful jee dora.. taka simpatična bol (: saaj pol bo še s zvedla.. etc. (like vsi ostali (: ) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Lanikaaa
• Od: 20.7.2009
30.9.2009 19:57
btw je pa ena tema za opravljivko že odprta...
& loh tut TM sprašuješ ane. XOXO* • pinkbubble
• Od: 14.7.2009
1.10.2009 10:25
[link] <--- haha kaka sta na tej 1. sliki Blair pa Chuck • PorceLan
2.10.2009 8:53
hahah paa res Nekaj slik za četrti del :
Kak so dobriiii (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
2.10.2009 8:59
Pa še za 6. del:
aaah kak je leepa. najlepšaa <33333
Pa še nekaj iz snemanja:
Joj ja nisem se mogla upret. (: Pa nea vem zakaj so tu večjee slike.. (: Kaj je kera vidla Chucka (Ed.W.) v Californication? (pedra igra _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PorceLan
14.10.2009 14:03
Park Avenue princess <3 :$ _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • TechnoRainbow
• Od: 10.10.2009
14.10.2009 16:42
meni je Chuck toook sexy! ma tud Nate ni slab sam una Jenny je pa takaa wnb rich bitch _________________ Muzzic is my favourite drug! I love dance! • missCOOKIE
• Od: 26.10.2009
30.10.2009 20:15
pa Hillary duff bo tut not špilala
v eni sezoni bo prišla kot neka olivia • PorceLan
30.10.2009 20:53
anaMADAFAKA pravi:pa Hillary duff bo tut not špilala
v eni sezoni bo prišla kot neka olivia pa lady gaga pa tyra banks ja (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.