kaj pravite na novo miss slovenije 2009?

nova miss slovenije tina petelin je:
hot
60%
 60%  [ 14 ]
not
39%
 39%  [ 9 ]
Skupaj glasov : 23

princess • Od: 27.9.2008 • Prispevkov: 51
kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 5.10.2009 23:41
mamo novo miss slovenije. men se zdi lušna, taka malo manekenska, ne preveč kičasta. kaj pa se vam zdi?

Klikni za povečavo.
manciii • Od: 12.1.2009 • Prispevkov: 74
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 6.10.2009 13:26
Hey!
Ma men se ona full dopade, taka preprosta pa ,Ful je lušna, ena lepših k smo jih kdaj kol zbrali za miss ( usaj pomoje ) Very Happy
kokos • Od: 14.9.2009 • Prispevkov: 55
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 6.10.2009 13:52
ja ,....se čist strinjam z vama....tut men je čist uredu...preprosta...lušna... Smile Smile Smile Smile Smile
Annnnnnc • Od: 18.7.2009 • Prispevkov: 113
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 6.10.2009 14:01
od useeh k so ble u izboru je najleepša.pa tut od prejšnih missic je leepša.(:
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 6.10.2009 14:09
ja no.. na toti sliki ko si jo ti prilepla je še kar vrei.. samo na toti je pa meni nikakva:
Klikni za povečavo.

drugače je pa vlko lepših ko jih kar tak vidiš,samo pač nimajo želje po tem da bi ble mis, pa se pač nea prijavijo.. ker meni ni bla nobena nevem kak lušna. (: je pa res tota med vsemi še najbolj ja.. čeprav jas bi tak naredla, kot npr janice, da bi pač oni ko so za to zadolženi, da bi oni šli malo ven, pa jih oni izbrali, ne pa da se same izberejo. ker recimo meni tota Isabela Juriševič totalno nea potegne, pa nevem zakaj se je sploh prijavla, če niti ni nevem kak lušna.. je pa petra turk v živo ful lušna, samo so to ene slike take.. khm. sicer pa slovenci pa moda---> no way. (: se mi zdi da so še vseeno najbolj "izobraženi" kar se mode tiče francozi. (: drugače pa itak milano, paris, london, ny. (:
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 6.10.2009 20:41
men se pa zdi grda Laughing
PinkShue • Od: 22.12.2008 • Prispevkov: 205
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 7.10.2009 15:04
PorceLan pravi:
ja no.. na toti sliki ko si jo ti prilepla je še kar vrei.. samo na toti je pa meni nikakva:
Klikni za povečavo.

drugače je pa vlko lepših ko jih kar tak vidiš,samo pač nimajo želje po tem da bi ble mis, pa se pač nea prijavijo.. ker meni ni bla nobena nevem kak lušna. (: je pa res tota med vsemi še najbolj ja.. čeprav jas bi tak naredla, kot npr janice, da bi pač oni ko so za to zadolženi, da bi oni šli malo ven, pa jih oni izbrali, ne pa da se same izberejo. ker recimo meni tota Isabela Juriševič totalno nea potegne, pa nevem zakaj se je sploh prijavla, če niti ni nevem kak lušna.. je pa petra turk v živo ful lušna, samo so to ene slike take.. khm. sicer pa slovenci pa moda---> no way. (: se mi zdi da so še vseeno najbolj "izobraženi" kar se mode tiče francozi. (: drugače pa itak milano, paris, london, ny. (:

se strinjam..na tej sliki je čist mim..na zgorni mi saj mal deluje kot nek model..in slovenci smo pri teh izborih tko al tko šporazni tko da je skor bw da jih sploh še prirejajo.
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 8.10.2009 19:08
pa važn da je slovenka
Re: kaj pravite na novo miss slovenije 2009? 6.12.2009 13:35
kaj pa tole:

Tina Zajc --> miss slo 2003

Tina Petelin--> miss slo 2009

kak se bo pa pisala naslednja Tina, ko bo zmagala na miss slo? Very Happy
kos Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.