IZPADANJE ŁAS.! help.
• new
• Od: 23.5.2009
IZPADANJE ŁAS.! help.
31.10.2009 21:20
oila..
mene pa zanima ča poznate kkšn šampn proti izpadanju las...ker mi zdei ful odpadajo. ): ..še posebej med tuširanjem, k jih dobim skor eno pest... ..al pa pozna se mi tud po cunjah...ker mam gor ful las jest uporablam tud subrino, ker mam pol mehkejš lase...sm baje ni dobra ker pospeš hitrajše izpadanje las. ..če bi mi priporačl kkšn dobr šampon proti IZPADANJU LAS... ..pa še kkšnga dobrga za MASTNE LASE. kaii napište...drgač bom ostala brez las. xD ((joke)) čauu. • limoncello
• Od: 30.5.2009
Re: IZPADANJE ŁAS.! help.
31.10.2009 21:55
new pravi:oila..
mene pa zanima ča poznate kkšn šampn proti izpadanju las...ker mi zdei ful odpadajo. ): ..še posebej med tuširanjem, k jih dobim skor eno pest... ..al pa pozna se mi tud po cunjah...ker mam gor ful las jest uporablam tud subrino, ker mam pol mehkejš lase...sm baje ni dobra ker pospeš hitrajše izpadanje las. ..če bi mi priporačl kkšn dobr šampon proti IZPADANJU LAS... ..pa še kkšnga dobrga za MASTNE LASE. kaii napište...drgač bom ostala brez las. xD ((joke)) čauu. am..načeloma ne obstaja nč prot izpadanju las.. je pa fajn če usak večer s krtačo si razčešeš lase ( da majo lasje več kisika) to priporočajo use frizerke, pa k si glavo umivaš si masiri s prsti lasišče da nardiš bl močne lase in korenine.. • BlondPrestige
• Od: 5.4.2009
31.10.2009 22:03
limoncello pravi:
new pravi:
oila..
mene pa zanima ča poznate kkšn šampn proti izpadanju las...ker mi zdei ful odpadajo. ): ..še posebej med tuširanjem, k jih dobim skor eno pest... ..al pa pozna se mi tud po cunjah...ker mam gor ful las jest uporablam tud subrino, ker mam pol mehkejš lase...sm baje ni dobra ker pospeš hitrajše izpadanje las. ..če bi mi priporačl kkšn dobr šampon proti IZPADANJU LAS... ..pa še kkšnga dobrga za MASTNE LASE. kaii napište...drgač bom ostala brez las. xD ((joke)) čauu. am..načeloma ne obstaja nč prot izpadanju las.. je pa fajn če usak večer s krtačo si razčešeš lase ( da majo lasje več kisika) to priporočajo use frizerke, pa k si glavo umivaš si masiri s prsti lasišče da nardiš bl močne lase in korenine.. ammm...kokr jst vem zdej ubstajajo neke tabŁete proti izpadanju Łas aŁ newem Će je to kej preveĆ zdrav :/ ... pobrski kej po netu:D stric GoogŁe zihr ve kej • azkooo
• Od: 31.10.2009
31.10.2009 23:23
eii baje uno :
[link] baje pomaga no nwm ,... ful so po tvju vrtel te reklame sam kokr je drago pomoje d je tut kvalitetno • shee
• Od: 10.7.2009
1.11.2009 17:37
-----
Nazadnje urejal/a shee 16.3.2011 21:38; skupaj popravljeno 1 krat • durex
• Od: 11.10.2009
1.11.2009 17:40
zdej u jeseni pa pozim usem bolj izpadajo lasje sej tut meen pa se ne sekiram to se že pol usee samoo zrihta.
pa če hočeš met lepe jeej velk zenenjave pa sadjaa. • asdf123
• Od: 14.7.2009
1.11.2009 18:52
new pravi:oila..
mene pa zanima ča poznate kkšn šampn proti izpadanju las...ker mi zdei ful odpadajo. ): ..še posebej med tuširanjem, k jih dobim skor eno pest... ..al pa pozna se mi tud po cunjah...ker mam gor ful las jest uporablam tud subrino, ker mam pol mehkejš lase...sm baje ni dobra ker pospeš hitrajše izpadanje las. ..če bi mi priporačl kkšn dobr šampon proti IZPADANJU LAS... ..pa še kkšnga dobrga za MASTNE LASE. kaii napište...drgač bom ostala brez las. xD ((joke)) čauu. em jaz sem tudi mela takšen problem,amapk so mi res fuuu izpadali lasi..in sem šla k zdravniku,ki mi je predpisal kaplice ki sem si jih morala vsak večer masirat po lasišču ter šampon ki preprečuje nadalno izpadanje. tako da mislim da če greš v lekarno ter malo povprašaš boš sigurno dobila nekaj premernega za tebe in tvoje lase. =) užiivaj • Munda
• Od: 30.5.2009
1.11.2009 22:18
ma to ti zdej izpadajo zto kr je jesen, to je tk ko se žvalam dlaka menjavlje pa jo več zgubljajo tak tut nam dej bol lasi izpadajo _________________ \m/ • new
• Od: 23.5.2009
2.11.2009 20:19
Munda pravi:ma to ti zdej izpadajo zto kr je jesen, to je tk ko se žvalam dlaka menjavlje pa jo več zgubljajo tak tut nam dej bol lasi izpadajo
xD...ahaa. • Petarda.
• Od: 1.11.2008
3.11.2009 19:08
Lubica xD ...na dan ti izpade usaj 100 Las.^^ aL tko nekak.(:
• SHEwolf
• Od: 3.11.2009
• Kraj: awoooooo (;
5.11.2009 19:08
new pravi:
Munda pravi:
ma to ti zdej izpadajo zto kr je jesen, to je tk ko se žvalam dlaka menjavlje pa jo več zgubljajo tak tut nam dej bol lasi izpadajo
xD...ahaa. Drugače je to čisti larifari. (: Izpadanje las nima nobene zveze z letnimi časi. Je pa res da naj bi ženskam v povprečju na dan izpadlo okoli 70 las. Šele potem, ko to število naraste čez 100 se zadeva označi kot "problem z izpadanjem las". Eden izmed možnih izdelkov, ki bi ti lahko pomagali pri tvojem problemu: [link] Drugače pa to ni slaba ideja da bi obiskala zdravnika ali se o tem pozanimala v kakšni lekarni. (; |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.