Podočnjaki• buuh
• Od: 14.9.2009
Podočnjaki
19.11.2009 18:25
Alooo!
V času osnovne šole sem imela čas spati 8 ur na dan (oz. noč), včasih tudi več.. in nikoli nisem imela problemov z podočnjaki.. letos pa sem v prvem letniku.. pouk se začne ob sedmih. ustanem ob 5.00.. spat grem ob 22.00... in ja, to je 7 ur. jaz pa potrebujem najmanj 8 ur spanja.. in posledica pomanjanja spanja so seveda PODOČNJAKI! nikakor se jih ne morem rešiti.. saj se sploh ne opazi, če se ne nasmejem.. ampak, smejim se pa skoraj večino časa.. tako, da mi to predstavlja kar velik problem (kar se fantov in moje samozavesti tiče ;D) a ma mogoče gdo kakšen predlog (krema, maska..KARKOLI?!?) kar bi pomagalo odpraviti podočnjake? s pudrom sem probala, pa ne gre. korektor tudi ne pomaga.. spati enostavno ne morem več... • sarcx3
• Od: 3.5.2009
Re: Podočnjaki
19.11.2009 19:47
Mam enak problem ja =)
Priporočam ti GARNIER Nutritionist Caffeine Eye Roll-on, men je mal pomagal. Kupiš lahk pa v DM-u =) • buuh
• Od: 14.9.2009
19.11.2009 21:35
sarcx3 pravi:Mam enak problem ja =)
Priporočam ti GARNIER Nutritionist Caffeine Eye Roll-on, men je mal pomagal. Kupiš lahk pa v DM-u =) hvalaa.. bom probala • klepetulja
• Od: 12.11.2009
19.11.2009 21:43
jaz sem tut mela bleme s podočnjaki sam da sem jih mela v osnovni ko sem v bstvu mela dovol spanja pol sem pa probala s svežimi kumarami na očesih in se je stanje izbolšalo zaj ko sem že drugo leto v srednji pa spim včasih samo po 6 ur pa je čist ok:P • Insane
• Od: 12.7.2009
19.11.2009 22:12
najbolša rešitev je da greš prej spat.xD
drugače pa če nimaš močnih.. jaz dam čez noč 2 žlički v hladilnik in potem si dam zjutraj na oči za 5 minut in je ful fajn.. taki dober filing je pa še podočnjakov nimaš. • LaLi
• Od: 30.6.2009
21.11.2009 14:53
jz jih mam tut..u bistvu so taki temni kolobarji pod očmi..in se jih nikakor ne morem znebit..pa tut če spim 12 ur na dan..skoz so tle.!! • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.11.2009 18:05
baje pomaga če dosti piješ, like 2l na dan pa one "kumarce" si kupi od essence pa pač ful blaži vse okoli oči.. jas jih sicer nimam, kolegica pa uporablja to pa pravi da pomaga..za kaj drugega pa nebi vedla.. v lekarni vprašaj, al pa dm-u.. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LaLi
• Od: 30.6.2009
21.11.2009 18:44
PorceLan pravi:baje pomaga če dosti piješ, like 2l na dan
pa one "kumarce" si kupi od essence pa pač ful blaži vse okoli oči.. jas jih sicer nimam, kolegica pa uporablja to pa pravi da pomaga..za kaj drugega pa nebi vedla.. v lekarni vprašaj, al pa dm-u.. Pa sej pijem ful vode pa use..pa velik stvari sm že probala ni blo nič učinka.. • pupaa94
• Od: 15.3.2009
3.3.2010 20:43
LaLi pravi:jz jih mam tut..u bistvu so taki temni kolobarji pod očmi..in se jih nikakor ne morem znebit..pa tut če spim 12 ur na dan..skoz so tle.!!
ammm kokr jest vem so lohka taki podučnaki znaki d neki ni uredu z ledvicam al pa jetri • D*
• Od: 22.12.2009
3.3.2010 20:51
Insane pravi:najbolša rešitev je da greš prej spat.xD
drugače pa če nimaš močnih.. jaz dam čez noč 2 žlički v hladilnik in potem si dam zjutraj na oči za 5 minut in je ful fajn.. taki dober filing je pa še podočnjakov nimaš. Ja pomaga če si dam žličke gor (: Tiste kremce pa ne preveč pomagajo meni (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.