če kdo ve naslov???

angela123 • Od: 7.1.2012 • Prispevkov: 58
če kdo ve naslov??? 14.6.2012 22:12
ful me zanima, če se kdo spomne nekega filma Question (sem ga gledala pred nekaj leti), ko notri nastopa neka morska deklica (samo ni Aqumarine), ki enkrat pač dobi noge in pole se na nekem festivalu preobleče v morsko deklico, ampak ma takrat umeten rep, pa neka druga punca hoče drugim dokazat, da je ona morska deklica, pa ena mlajša sestra pogleda u dnevnik od starejše, in se mi zdi, tako izve za to morsko deklico... Question
Če se kdo spomni naslov bi mi s tem ful pomagal Smile
Re: če kdo ve naslov??? 14.6.2012 22:19
Mogoče je to neka avstralska serija V dotiku z vodo. Jaz sem jo gledala, pa se je v enem delu zgodilo nekaj podobnega. Šlo se je pa o treh prijateljicah, ki so zaradi neke lune v dotiku z vodo postale morske deklice.

upam da sem kej pomagala Smile
erkica • Od: 2.9.2010 • Prispevkov: 195
Re: če kdo ve naslov??? 15.6.2012 16:57
ja ja to je od tiste nanizanke ob dotiku z vodo(just add water) naslou je pa somting fishily al nekak tak Wink
superskuna • Od: 6.6.2012 • Prispevkov: 61
Re: če kdo ve naslov??? 15.6.2012 22:41
a ni un naslou H2O ? sam semizdi da ni to..mal pobrskej po netu
bemyself • Od: 7.10.2011 • Prispevkov: 16
Re: če kdo ve naslov??? 16.6.2012 8:42
superskuna pravi:
a ni un naslou H2O ? sam semizdi da ni to..mal pobrskej po netu

jst tut mislm d je H20 naslou ja =)
estel • Od: 3.5.2011 • Prispevkov: 23
Re: če kdo ve naslov??? 16.6.2012 13:47
[link]

to je to. naslov serije je H2O: just add water

Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.