Tečni starši• dolce
• Od: 26.9.2008
Tečni starši
15.10.2008 4:08
Kaj vas najbolj nervira pri starših?
• poisongirl
• Od: 11.10.2008
Re: Tečni starši
24.10.2008 20:52
npr. to da jih tooooooolk skrbi. sej štekam d mal ampak npr d te pa nekam ne pstijo k bi se ti lahk kej zgodil pa take. al pa npr. da morš vse povedat s kom si pa to. sej mam svoj lajf. nwm no to mi gre kr dost na živce
• rockgirl
• Od: 25.10.2008
25.10.2008 19:20
ja men gre tut na žiuce ko hočejo use vedet s kom grem vn, kje use bomo ka bomo delal al pa če hočejo vidt moje teste all pa ko mi težijo da se nesmem pobarvat na tako kot bi rad-**** sei so moji lasii al pa ko moje ocene odločajo če bom šla tist viknd vn al pa ne...pa še kei bi se najdl
• BulldogXY
• Od: 25.10.2008
25.10.2008 20:05
joo punce... ve še ne vete kwa je najhuj. Jst mam tak prublem de sm šou k frendi na rojstni dan in sm to mami puvedu... pol me pa kliče de fotr **** na njo kr mu nč nism puvedu. Pride prublem de sm fotri pumagu 3 ure u en sekat drva in j reku de mu kumi ke pumagam. Pol pride pa najhuj prublem de zvem ud moje mami de mi je pubrala uso štipendijo zato de j registrirala dva avtomobila jst se pa še enkat ne smem avto pelat... NITI ENGA NE Tku de ne guvurit zarad malenkosti in mi raj puvejte kva naj jst nrdim de ne bo nubenih prepiru pa de se bomo zastopl!!!! • Bounty
• Od: 12.10.2008
25.10.2008 23:14
tih bot pa ne ****. tko k mormo usi trpet.
drugač pa usi tastari so isti. sam eni jih ne j-e.be.m-o 5% pa nam čez cait dajo že mir k vidjo da ne bojo tk al tk nč dosegl. drugi se pa še kr pustijo vodt in manipulirat. sej mi nismo njihove lastnine. nam nimajo kej ukazvt. • poisongirl
• Od: 11.10.2008
25.10.2008 23:18
js se vedn full upiram pa to, pol pa ugotovim d sm ubistvu js na slabšem. tak d se zdej raj zadržim pa sm tih pa si mislim svoje grem v sobo in se mi **** za vse, kr ubistvu nimam nč od tega sam še kako kazn lahk dobim
• Bounty
• Od: 12.10.2008
25.10.2008 23:24
nakonc boš itk ti n_aJ.eBBuu. ker so oni STARŠI .. tko da naibol jih je pustit pr mer nej govorijo steni al pa uni hudi luči tm gor na stropu. ti pa sam nakonc dijo uživita u petkovem večeru. na uprašanje kdaj prideš dumu pa samo: takrt k se bom streznla, da ne boš še zarat tega ****
• pupaa94
• Od: 15.3.2009
13.6.2009 20:14
pa stari kolk mate porblemov usi no fuck-.-
pa ne da res d bo tastare dokler ste mladoletni skrbel za vs ke ste skosm se pa use pa sej to je prou al rajpš vidte d jih skrbi za vs pa da mate lepe odnose pa urejeno familijo pa d se ti lepo godi u lajfu al pa d bi žvel brez starcov al pa brez pravil pa usi pristal na podnu pa na drigah. pa dej mal razmislte in ja use kr mate sue kr ste je do 18 leta nihova lastnina skrbi jih za vs radi vs majo in bi najbol nih iz stira spravl č se vm kej zgudi in tut tastari vm bojo vedbo ob strani stal tkt k jih bote ral tko da jih spoštujte pa lepo se pogovarjite z nimi kr č maš odnos pa spoštvanje se da dost zment pa ti k si jamru d ti je eno štipendijo uzemala pa dobr pač recesija in res ena štipendija u letu jih boš pa še nwm kolk dubu pač je rabla mal pomoči pr registraciji novš umru č boš en mesc brez štipendije kaj pa uni k nimajo služb pa hrane pa usega pouno rit maš usega zto pa razmišlaš tko in taki ste tut večina sma prtužujete se pa dej pomislte na folk k nima nč kokr u afriki pa na folk k je usak dan tepen pa na tiste k strehe nad glavo nimajo pa k še nevejo ne kaj je komp mal se postavte v drugo kožo pol pa jamrite č si bote še upal!!!!!!! pa pomislte na to kk je svet dons pokvarjn ampk res **** kolk je dons trpičenja kolk najstnic je u tem svetu u današnem času posiljenih pa kolk jih umre pa kolk jih zabrede pa si **** lajf in vi k tok jamrate kolk vm murijo ja ne d res č pa nočjo d bi vi kej tacga dužvel • NiiXy
• Od: 19.1.2009
a
13.6.2009 20:46
jaao..men gre pa na živce ko so tak zaščitniški pa ko te nekam nee pustijo kr si kao premlad....hallo 15 let mam ...ne 15 mescov... • pupaa94
• Od: 15.3.2009
Re: a
13.6.2009 21:13
NiiXy pravi:jaao..men gre pa na živce ko so tak zaščitniški pa ko te nekam nee pustijo kr si kao premlad....hallo 15 let mam ...ne 15 mescov...
15 let to je tolk d si komi iz polanic pršla ne deli se tolk udraslo kr si sam pač najstniška smrkla da boš odrasla in izkusila pravo žicvljenje imaš še dovolj časa • JustMee
• Od: 26.7.2009
14.8.2009 18:16
pupaa94 pravi:
NiiXy pravi:
jaao..men gre pa na živce ko so tak zaščitniški pa ko te nekam nee pustijo kr si kao premlad....hallo 15 let mam ...ne 15 mescov...
15 let to je tolk d si komi iz polanic pršla ne deli se tolk udraslo kr si sam pač najstniška smrkla da boš odrasla in izkusila pravo žicvljenje imaš še dovolj časa omg pa kwa si tii?en tstar al kwa?ja ok mamo še dost časa za life p to... sm mi grejo p taki ljedje njbol na kur**k misljo d bomo mi pr 5o zaživel!! pa kwa je z vami? men je čist ok d so zaskrbljeni pa za nas skrbijooo....sm mi bi pa tud radi užival!!ĐĐ jst sm stara drgač tud 15 pa mi kr velik dovoljo...mam tatto pobarvane lase piercing....pa je use ok...sm wn mi ne dovoljo tkoo velik...baje sm še premlada...sm ok če jih lpo prosiš pa če jim rečeš d jih boš useii 2x poklicu je pol use ok... • disketa
• Od: 26.7.2009
21.9.2009 17:57
JustMee pravi:
pupaa94 pravi:
NiiXy pravi:
jaao..men gre pa na živce ko so tak zaščitniški pa ko te nekam nee pustijo kr si kao premlad....hallo 15 let mam ...ne 15 mescov...
15 let to je tolk d si komi iz polanic pršla ne deli se tolk udraslo kr si sam pač najstniška smrkla da boš odrasla in izkusila pravo žicvljenje imaš še dovolj časa omg pa kwa si tii?en tstar al kwa?ja ok mamo še dost časa za life p to... sm mi grejo p taki ljedje njbol na kur**k misljo d bomo mi pr 5o zaživel!! pa kwa je z vami? men je čist ok d so zaskrbljeni pa za nas skrbijooo....sm mi bi pa tud radi užival!!ĐĐ jst sm stara drgač tud 15 pa mi kr velik dovoljo...mam tatto pobarvane lase piercing....pa je use ok...sm wn mi ne dovoljo tkoo velik...baje sm še premlada...sm ok če jih lpo prosiš pa če jim rečeš d jih boš useii 2x poklicu je pol use ok... mah.. se strinjam, da je prav, da tudi tako 'mladi' hodiste vn.. ampak po drugi strani pa imajo tudi vaši stari prav, ker je vse več alkohola pa drog med mladimi. in to NI za otroke. sej vem, ko si v teh letih se počutiš odraslega in močnega, ma verjemte mi, da ni tako. govorim iz lastnih izkušenj. če zdej pogledam nazaj, me je sram za svojo preteklost (tam nekje okoli 16 let).. seveda je čisto kul, če si ti dovolj odgovoren pa se ga ne napijaš pa to, ampak starim je težko dopovedat, da nisi tak. kul je tudi, če kaj spiješ, ampak moreš poznat svojo mejo.. ker najbolj nagravžno je videt npr. 14 letnike ki ležijo v lastnem bruhanju in naslednji dan mislijo da so veliki frajerji. dejte se malo postavit v kožo vaših starih- a vam bi blo prijetno ob misli, da vam gre 15 letno dete ven in ne veste kaj dela? valda bi si takoj predstavljali da pije in da se mu utegne zgodit kaj slabega.. zato je pomembno, da is najprej priborite njihovo zaupanje, da prihajate domov ob dogovorjeni uri, trezni.. postopoma se bo ta ura podaljševala. sploh pa čisto nič ne zamujate, če ga začnete žurat zaprav komaj pri 18-ih (mislim na napijanja pa tako) • ucauca
• Od: 16.9.2009
21.9.2009 18:31
mene tudi to moti,da jih preveč skrbi....pa sj jst tut štekam sj jst se tut mal ustrašm ko bi mami mogla bit že doma pa žezamuja pou ure pa mim pelejo rešilci sam uredu na svetu je 6 miljard ljudi zakaj glih tvojega..... • metuljcica2
• Od: 27.1.2009
24.9.2009 0:50
Men se pa zdi vse ok. me pustijo vn, sej tak ne grem dosti, ampak tu pa tam pa že, pa zastopmo se , si zaupamo, večkrat jim zaupam kake težave... edino kar me moti je to da morjo bit skoz na tekočen glede ocen, niti eno oceno ne morem prikrit, ker za vse zvejo, tak da itak že prej povem, pa moti me tud, da mi skoz gnjavjo da morem nared šolo, pa nujno it naprej, tak kot da bi se svet podr, če je ne bi. Pol mi pa skoz pravjo akk so hudi današnji cajti, če nimaš šole pa itd, poleg tega so pričakovali od mene same 5 pa 4 še v osnovni, sam so se pač sprijaznli ker jih nisem mela |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.