STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!!

azxP • Od: 1.6.2009 • Prispevkov: 10
STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 18:16
HEJ!
jz mam reeeees fuuuuuul stroge starše Sad(( pa nwm kaj nej učer sm pršla dam ob 5h popoudan (dan je še tkrt!!!) ampak se je njim zdel ful pozn in zto sm jih fasala in prepovedal so mi use !!! ampak uno ful bed , če tko pogledam moje frendice so doma loh najkasnej do 1h zutri jz pa 5h popoudan?? tko če jjim kar koli rečm so kr neki jezni pa dons so me usaj eno 5× klical na domač fon če sm doma preverjajo tko dej nehi me klicart jim rečm in kao neki razočarala si me gor, dol, take fore... in tko tud prepovedal so mi hip hop no sej res d je dost stal sam ussen bi si ga loh sama plačala mam dost keša na računu in nedovolijo mi ,.. pa še ni kriza doma ane mamo fala bogu ane ampak fotr je ful strog kao kr on ni meu zto tut jz nesmem met tega kar ni on meu u otroštvu tko uno mudel spametuj se ni več 20 stoletje !! ampak 21.stoletje ampak še k sm rekla mami d bi rada mela fanta je čist popi****a in rekla kao doklr si pod najino streho neboš mela fanta oči pa reku pred 20 letom NESMEŠ MET FANTA tko uno dej k če gledam spet prjatlce ene so jih mele že pr 12h no sej jz mam 14let kar se mi zdi klasika za tipe ane ... tko uno plis pomagi kaj nej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

azko Smile <3<3<3
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 18:17
POMAGITE PLIS!!!!!!
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 19:21
hellou.
__
ej popolnoma te razumm.
tut pr men je blo tko.
pol sm ji pa pač povedala po svoje in je nekk dojela./ zdj sva res prjatlcee.
......
newem zate bi pa svetovala da jim poveš svoje mnenje sej ne žvita onedva tvoj lajf ane.!? Reč jima da boš šla od bajte če ne gre zlepa gre pa zgrdaa. Smile
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 19:44
majatheoriginal pravi:
hellou.
__
ej popolnoma te razumm.
tut pr men je blo tko.
pol sm ji pa pač povedala po svoje in je nekk dojela./ zdj sva res prjatlcee.
......
newem zate bi pa svetovala da jim poveš svoje mnenje sej ne žvita onedva tvoj lajf ane.!? Reč jima da boš šla od bajte če ne gre zlepa gre pa zgrdaa. Smile

ne sej jz pa mt sve ble tud prjatlce use zaupalasm ji bla in pol k so brata zalotil z čiki , pijanga,... pa tko so obema nehal zaupat tko uno brt p je str 18 let tko uno hallo sej je sttr čist dost za čike , alko pa tko uno dej bed :s

p.s. bom povedala svoje tenx Smile
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 19:48
lej moji sošolci so 13 let stari pa že pijejo in kadijo. :S
sj res da ni prou kar delajo sm tak ane...

___
iz kje pa si.?
če ni skrivnnost.?
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 19:50
majatheoriginal pravi:
lej moji sošolci so 13 let stari pa že pijejo in kadijo. :S
sj res da ni prou kar delajo sm tak ane...

___
iz kje pa si.?
če ni skrivnnost.?

Lj. sm sej moji tut tko pou klasa kadi pije hod diskače sam to mene neprivlač ane tko nevidm se d bi kadila alpa pila ( ponosna na to:PWink )
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 20:17
ob petih :O ?
pa 14 si stara?
omg. jas sem pr 12 bla do pounoči vuni tu pa tam :O
nevem no..
enkrat se prištuli ko bota gledala televizijo pa to.. mislim pol pa se malo stisnite pa tak lepo nežno odpri temo pač.. da bi rada da ti malo več pustita, pa da jih naoš razočarala , naj ti data šanso.. pa mogoče se bo dalo kaj zmenit

sporoči kak bo šlo :**
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 20:26
miaTHEshoe pravi:
ob petih :O ?
pa 14 si stara?
omg. jas sem pr 12 bla do pounoči vuni tu pa tam :O
nevem no..
enkrat se prištuli ko bota gledala televizijo pa to.. mislim pol pa se malo stisnite pa tak lepo nežno odpri temo pač.. da bi rada da ti malo več pustita, pa da jih naoš razočarala , naj ti data šanso.. pa mogoče se bo dalo kaj zmenit

sporoči kak bo šlo :**

sej med poletjem sm na morju z frendi tko 3-4 zutri uzun sam nwm kwa jim je no sej bom tko nrdila kokr si napisala Smile bom, bom Smile:*
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 30.10.2009 21:42
mah ja bLo enako en cajt -.-''
sam vrjetn obstaja razLog d ti ne zaupata aL kaj?..
če ne jo pa praši kdaj zka ti ne zaupata
pa d si želiš d bi ti mau več pa da je čas d mau za sebe
počas začneš odgovarjat (: * sej bo * boš vidlaa ^^
pokerface • Od: 29.3.2009 • Prispevkov: 127
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 31.10.2009 20:10
eh faq ja...
iste probleme mamo...
sj js bom zdj tut čez 2 mesca 14 pa mi včas še wn ne pustijo...
pa namest d bi me ona dva zapelala z autom..ona dva rajš na kavči pred TV, js pa lpo z biciklom...sj nimam nč proti bicikli sam gle--> mi smo doma glih na največjim bregi in to pol ni baš kei lušno..pa prideš čist prešvican tam i domou..groza...
pa tatoo al pa pirs sm si hotla dat ampak neeeee...ka ona dva rečeta je xxxxx

pa glede fantou...če že omenm....jao******
pa reče mama...kasnej ga maš bolš jee...
če bi pa ati rekla d mam fanta bi jih fasala...mende 1 leto neb smela wn, neb smela za comp al pa TV...itd...

sj vemo vsi kašni so naši tastari...
hočejo te met pod popouno kontrolo, če pa kj rečeš al pa narediš ka se jim ne dopade pol je pa ********...
azkooo • Od: 31.10.2009 • Prispevkov: 2
Re: STROGI STARŠI ! KATASTROFA !!!! 31.10.2009 21:10
pokerface pravi:
eh faq ja...
iste probleme mamo...
sj js bom zdj tut čez 2 mesca 14 pa mi včas še wn ne pustijo...
pa namest d bi me ona dva zapelala z autom..ona dva rajš na kavči pred TV, js pa lpo z biciklom...sj nimam nč proti bicikli sam gle--> mi smo doma glih na največjim bregi in to pol ni baš kei lušno..pa prideš čist prešvican tam i domou..groza...
pa tatoo al pa pirs sm si hotla dat ampak neeeee...ka ona dva rečeta je xxxxx

pa glede fantou...če že omenm....jao******
pa reče mama...kasnej ga maš bolš jee...
če bi pa ati rekla d mam fanta bi jih fasala...mende 1 leto neb smela wn, neb smela za comp al pa TV...itd...

sj vemo vsi kašni so naši tastari...
hočejo te met pod popouno kontrolo, če pa kj rečeš al pa narediš ka se jim ne dopade pol je pa ********...

eii puzabla sm geslo na unmu profilu p sm si nrdila nouga Embarassed paa tale lei sej to maš prou glede tipoov enkrt so pršli eni sošolci pred moj blok ane in jih je moj fotr nadru -.-'' šezmeri si neupajo pod moj blok it hahaha xD beeed no tko uno ja glede pirsa pa tatoo-jou to tut men nedovolijo komi sm prepričala za uhan pač nad uhanom tko mam 3 uhana ane sam se mi je 4 zagnojiu ane in je blo ... mah ful grozn tko d si neželim več uhanou xD:)
ja mene tut nočjo odpelat na treninge a tko mam jih pozn zvečer končam ane loh bi usaj pršli pome ane sei nism izvn centra ljubljane toook mam z mestnim busom do centra 2o minut sam jz morm presedat ane in tko ponoči je res mal groza hodt po unih ulcah do doma ... mah pa tut pr tipih bolš d jih sploh neumenm sploh nwm zkj so toook zaustal... dej bed res no comment..!!!

:***

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.