rojstni DAN.....nasveti• *srček*
• Od: 26.7.2009
rojstni DAN.....nasveti
22.10.2009 20:51
no jst bom zdei stara 14 let.....
nwem kko naj praznujem... jst bi tko npr..da povabm 5tipe pa 5punc.... pa bi kupl alkohol,pa bi se šli tisto roleto al kko že... hehe am...pride mi glih na soboto ... a je boljš da praznujev v petk ... k se bi rada napila haha... sam nočm da me boli glava med šolo hhh no dajite velik nasvetov..... use lahko npr..kuševanje pa tko....?? hvala • LoOoLy
• Od: 24.10.2009
Re: rojstni DAN.....nasveti
24.10.2009 0:53
ja recimo resnica al iziv (mi tko rečemo zaj ne vem kako vi) pa maaah nwm kr jes itaq še sploh 14 nism pa ti ne morm rečt kr spoh nwm kko vi kej razmišlate sam čez 3 leta om pa jes u vaši koži tkrat mi bote pa vi svetoval • Mp3
• Od: 2.10.2009
24.10.2009 2:04
ja če se ga hočeš nažgat je vseeno če pet al soboto sam nedelo ne tak ko jas...pustmo to
nwm no ...se prvo grete neka špilat nwm al pa ke pojete pol se pa itak skup zmente ka bote šli delat........dolgcajt vam ziher neo • SomeOne97
• Od: 1.7.2009
24.10.2009 11:52
Lahk se grete da daste v veliko posodo (ne preveč) enega ali več bonbonov in potem jih zasipate z moko in mora en ali dva naeenkrat z iste skupine pihati moko in z ustmi ven pobrat bonbon oz. bonbone. če hočete pa lahk date noter en majhen bonbon recimo tic tac potem pa dva zaljubljenca ven pobereta en tic tac bonbon skupaj seveda z ustmi upam da sem pomagala Hf |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.