PRIHOD TIPA NA DOM• smeXi
• Od: 16.8.2009
• Kraj: ljubljana
PRIHOD TIPA NA DOM
26.10.2009 19:35
hei!! mene pa zanima kaj tipu postrešt k bo prvič do mene pršu,pa kaj počet?
• FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
Re: PRIHOD TIPA NA DOM
26.10.2009 22:47
Nič posebnega mu ni treba postrešti. Veš, tipi ponavadi niso tako natančni pri vsemu temu in verjemi, da nekaterih stvari, za katere se mi potrudimo, še opazijo ne (seveda poznamo tudi nekaj MALIH izjem - tako kot VEDNO). Ti ga samo lepo vprašaj, če kaj želi, š čim mu postrezi in če bo to nič, prav. Če pa bo rekel npr.... kaj jest vem... dok, mu ga daj. Ko prvič pride k tebi domov, za začetek počnita kakšne malo manj anvaturistične stvari - tako mu namreč pokažeš, da se ti ne mudi in da si punca zase; t.p., da nisi ena tisih, ki mislijo samo na kisses ipd. Na primer glejta film in se pogovarjajta o sceni, tematiki, igralcih,... Lahko mu razkažeš hišo,...svojo sobo.
Ko prvič pride k tebi domov, se najprej samo opgovarjajta, da se še malo bolj spoznata. Upam, da sm kej pumagala! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.