VOŠČILNICE• LucQ
• Od: 8.4.2009
VOŠČILNICE
21.10.2009 15:00
heiiila!mene pa zanima če kej delate voščilnice...jst jih ful rada sam nimam glih kej preveč materiala sej veste tiste pač nalepke pa to tisto bi jst rabla pa kej tazga bom kkšno slikco prlepla da boste vidli kakšne stvari bi jst rada...pišite pa prlepte slikce...=D
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: VOŠČILNICE
21.10.2009 16:26
ja meni je to najlepše delat (:
jas sem lani nove začela delat: pač na steklo.. nekaj narišeš gor, pol pa na črni karton,pa še kaki okvir z onimi svetlečimi, pa je to to. (: drugače je pa tudi lepo ono z žiri, pa deteljicami pa to.. (: pa zadnjič sem si kupla takee.. nea vem kak se reče, samo pač.. so take svetleče smrekice, pa krogeci pa srčki pa tak.. za okoli voščilnice lahko daš.. drugače so pa meni ful carske one kao lepilo, samo da je tak svetleče.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LucQ
21.10.2009 18:55
ta ideja je ful ql...sz steklom=Dej ki pa kupiš material...
• PorceLan
21.10.2009 19:52
ja jas si to od tete vzamem ker pač ona to tudi dela.. jo bom vprašala (:
barve za steklo se pa kupijo v onih trgovinah z barvami (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • LucQ
21.10.2009 21:50
aha...no dej upraši...hvala...pa ej dej kkšno slikco prlimi sm gor...
• PorceLan
22.10.2009 20:42
v steklarni se kupi (logika ×D )
nevem, idi tka vprašat pa naj ti dajo ko bo kaj ostalo (: ko bom kako naredla, bom dala sliko ja, trenutno jih pa nimam še nič (: evo, čeri sem gg polek gledla, tak da sem bolj na hitro napisala, mam še nekaj predlogov: (: - na podlago lahko gor lepiš pomarančne / limonine olupke - lahko jih okrasiš s cimetom, voskom, trakci.. - za okras za v dnevno sobo al pa tudi v tvojo sobo, lahko vzameš pomarančo, pa jo okrasiš s klinčki.. pač noter jih napikaš.. (lepo je tak postrani) pa ti cela soba diši (: - lahko vzameš tui za okras jabolko, jo namažeš z lepilom, pol pa povaljaš v sladkorju. (: (ful lepo pride) - lahko na voščilnico pač daš gor lepilo, pa posuješ z blweščicami (nekaj narišeš) - lahko si kupiš spreje, pa tak narediš kot da je megla oz. bilokaj (: - lahko si nareiš tui črno voščilnico, izrežeš eno večjo snežinko, pa jo gor nalepiš, okorg še pa malo okrasiš, pa je ful lepo pa preprosto (: - lahko tudi recimo barvo spihaš gor po voščilnici, pa nastanejo taki fajni motivi. - lahko izrežeš neki motiv, ga maš kot šablono, daš na voščilnico, posprejaš, pa ti taki fajn obris ostane. / lahko ga tudi gor pustiš, okrog posprejaš, pa njega okrasiš. - lahko tui s servietami kaj delaš.. (vzameš karton (pač podlago), pol si daš samo tisto zgornjo plast serviete gor na podlago (lahko tudi samo motiv iz serviete), jo premažeš z lepilom, ko se posuši lahko tak pusti in je res ful lepo, ker zgleda kot da bi blo samo gor odtisnjeno.. lahko pa s temperami gor še ti prerišeš pa zgleda taki unikat). - pa jas sem lani eno tako čisto preprosto naredla, pa je ful dobro izpadlo: pač zeleni rebrast karton sem mela za podlago (nevem kak se prav reče), pol sem dala na sredino taki rdeči trikotnik na sredino, na njemu pa lesena zvezdica (: tak (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.