Rojstni dan.. nasveti?1 | 2 | >>• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Rojstni dan.. nasveti?
19.10.2009 16:55
Heiii.
No moj rojstni dan se neuzdržno bliža ne.. Sej ne de ga mam novembra ma ok xDD Kokr koli. No neki pač je treba priredit za frende sošolce in to. Al nardiš doma kej al pa jim častiš kino, pico itd. Jst možnosti za kino nimam ker živim 1 uro od Ljubljane in tudi druga mesta z koloseji niso nič bližje. Pica...ok...sam mal bedno mi je. Potlej pa pač tiste obične zabave na domu. Usi delamo to za žure in jst bi tudi. Sam nimam blage veze kaj naj delamo. Še pred dvemi leti je bla neki ful popularna neka modna revija in to, sam zej se je use to spremenilo. In resss, plizz predlagite mi kej pametnega. Sam POZOR.! Nobenih piuskih in ne vem kakih igric - premlada sem xD Torej nekaj kar bi jih usaj večino zanimalo, da se ne bi začeli dougočasit. Fulfulfulfulful tnx usem ki mi bote kaj predlagali (: *Čavčavv* P.S.: Jaaaa za flašo resnice sem že slišala xD • Moiicca
• Od: 23.7.2009
Re: Rojstni dan.. nasveti?
19.10.2009 19:10
Muzkaaa pa plesat!!!! • Bijoux
• Od: 13.6.2009
:)
19.10.2009 19:54
ja ful bi pomagalo da bi ti povedla kolko si stara/mlada ker bi ti lažje svetovali • Smutzy
Re: :)
19.10.2009 21:37
Bijoux pravi:ja ful bi pomagalo da bi ti povedla kolko si stara/mlada ker bi ti lažje svetovali
Ok noooo...nism stara 8 let xD 13 let bom mela (: Sam useeno ne bi lih Človek ne jezi se špilala no xDD • Smutzy
19.10.2009 21:38
Moiicca pravi:Muzkaaa pa plesat!!!!
Mjaa..to itak (: Tnx. • starFRUIT
• Od: 10.8.2009
19.10.2009 22:00
Če boš povabla še kaj fantov, se pejte igro Sedem minut v nebesih - fanta in punco izbere "Bog" , nato pa morata fant in punca oditi v omaro(al pa kaj podobnega) za 7 minut, pol pa se morta lupčkat ;P
• LucQ
• Od: 8.4.2009
20.10.2009 18:20
jst sm mela tut letos 13 let pa mi je blo čist ql da sm sam tri pač ful dobre frendice povabla in smo se mele zakon...šle smo pa prvo na sadno kupo ja pač tam smo se dobile...pol smo šle pa h meni domov pa smo film gledale...pol smo šle pa u mojo sobo mal tista darila pogledt pol smo ble pa tm u sobi na tleh pa se sz bonboni basale k sm pinjado nardila in je blo pol ful enih bonbonou=Dpa itak čips itd itd...loh grte pa vn pa grete tja u gozd pa se po gozdu skrivate tu je zakon...al pa eno sobo čist zatemniš pa se grete ˝tiho mašo˝in pač kr noben druzga ne vidte se pač po tisti sobi premikate pa drug druzga strašite...al pa pač isto zatemnite sobo da je čist temno pol se pa eden u eno pregrinjalo obleče pa ma svečko užgano pa jo u rokah drži pa se po sobi sprehaja pa govori pač strašlive zgodbice...=Djst se nč druzga ne spomnm...drgač pa še kej napišem...pa to lupčkanje itd itd k je prej ena omenla tu je preveč brez veze pa še do kreganja loh pride...
fsm čauuu • mancii
• Od: 19.7.2009
20.10.2009 18:33
pižama party..njahahaha*
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
20.10.2009 19:27
mam isti problem kr starši nočejo peljat nas v koino kr bi jih pač tam neki 6,7 mela in da nemislita 2x pelat aja pa to bo moj 14 b.d. • fLomaster
• Od: 1.7.2009
20.10.2009 20:10
pa reci jim naj grejo js sm jim tut rekla, da jih nočm met tm ko bom praznovala.pa sta se pol sam neki spogledovala pa se muzala,sam zdravn pa nista bla pol • Smutzy
20.10.2009 20:41
WooHoo...tisti od =tihe maša= in od tistega pregrinjala pa svečke mi je ful ušeč.
Kaj pozante še kako tako foro, da je use pač tko bol strašlivo pa to? Ker usi ful uživamo u tem xD • LucQ
21.10.2009 13:46
ja lej recimo k si rekla od strašljivih stvari...lahtu tut se usedete u krog u sobi pa jo pač čist zatemnite...pa mate tisto baterijsko svetilko pa jo ma eden u rukah pa je ugasnena in pač pol neki eno strašlivo zgodbico prpoveduje in k reče kej zlo strašnega si u obraz posvetu z lučko pa se spači da se usi ustrašjo...pa pi meni smo si dajale tote umetne zobe notri=Din smo se druga druge ustrašle....lahku je pa tut taka fora da celo nadstropje zatemniš in se po hiši skrijete...pol pa eden al sz svečko al pa sz baterijsko svetilko okul hod pa jih išče pač ga ustrašijo pol...lahko je pa tut tko...rečeš da greš neki iskat in u kuhni vzameš nož pač engamal večjega ne tistga tamalga ane...in pač pol u sobi je itak svetlo al je pa luč užgana in ti čist počas vrata odpreš in greš sz tistim nožem mal bl notr tko da je konico vidt in pač pol u sobo skočiš pa jih prestrašiš...jst se ne spomnim nobene več če se bom še povem...
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
21.10.2009 17:41
to ko je XSpeLc napisala bi blo cool sam moji mislijo da sem stara 5 let in da morjo vedno zdravn nas stat pol pa pridejo tisti izgovori da morjo po nakup in pol nebodo za eno uro šli domov pa te fore • LucQ
21.10.2009 19:09
malavesnika pravi:to ko je XSpeLc napisala bi blo cool sam moji mislijo da sem stara 5 let in da morjo vedno zdravn nas stat pol pa pridejo tisti izgovori da morjo po nakup in pol nebodo za eno uro šli domov pa te fore
ja nob ot vesela ane...d usaj grejo • fLomaster
• Od: 1.7.2009
21.10.2009 19:37
malavesnika pravi:to ko je XSpeLc napisala bi blo cool sam moji mislijo da sem stara 5 let in da morjo vedno zdravn nas stat pol pa pridejo tisti izgovori da morjo po nakup in pol nebodo za eno uro šli domov pa te fore
ja sj moji isto.ampk ko pa direkt rečeš pa tkoj pustijo mislm,če bi biu to kdo drug bi mela občutk,da so se usrali xD • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
22.10.2009 16:44
am pojte se v temi skrivat . al pa duhove klicat al pa v temi grozlivko glejat .. al pa se rete da nešće nekoga oponaša al pa take finte al pa rete vun v temi te pa se rete da vas nišče neje sme vijet ko re mimo pa take fore upam da sn ke pomagala HaveFun^^ • .......
• Od: 2.5.2009
23.10.2009 15:28
hh men je pa ful kul tiste fore kot so spovednica, mumija zbudi se, padalski skoki itd.
mi smo s etemu fuuuul nasmejali... drgač pa tudi muska pa hrana pa kak film si lahka pogledate doma • Smutzy
23.10.2009 18:49
XxmalinaxX pravi:hh men je pa ful kul tiste fore kot so spovednica, mumija zbudi se, padalski skoki itd.
mi smo s etemu fuuuul nasmejali... drgač pa tudi muska pa hrana pa kak film si lahka pogledate doma Spovednica, mumija zbudi se,..??? Ne poznam xD • TheWoLf*
• Od: 24.4.2009
23.10.2009 20:18
Smutzy pravi:
XxmalinaxX pravi:
hh men je pa ful kul tiste fore kot so spovednica, mumija zbudi se, padalski skoki itd.
mi smo s etemu fuuuul nasmejali... drgač pa tudi muska pa hrana pa kak film si lahka pogledate doma Spovednica, mumija zbudi se,..??? Ne poznam xD in js mam zdej kmal brzdej.xD pa bi prosila če lahka malo obrazložiš te igre • Smutzy
23.10.2009 20:44
TheWoLf* pravi:
Smutzy pravi:
XxmalinaxX pravi:
mi smo s etemu fuuuul nasmejali... drgač pa tudi muska pa hrana pa kak film si lahka pogledate doma Spovednica, mumija zbudi se,..??? Ne poznam xD in js mam zdej kmal brzdej.xD pa bi prosila če lahka malo obrazložiš te igre Jat tudi mela to u mislih xD • lovelygirl
• Od: 9.3.2009
24.10.2009 11:01
hoj!
jst sm mela pa b-day (14.) u enmu prostoru k je prou namenen za partiye, majo notr use živo, biljard, pikado, namizni fuzbal al kr kol že je to, in smo se šli s tem fuzbalom tist k zgubi d da majco dol jst & frendica VS 2 sošolca - p.s. midve zmagale -jeej XD no ni point u tem; če puvabš dobre frende pa če maš pal stvari ni mus celo galaksijo ugrc pa usega sranja se spovnt se bote mel čist fajn, mal dobre muske nabijš loh še plešete če vm paše, drgač pa flaša resnice vedno dobrodošla no zdej kje bi loh meu b-day patry? - Duma ( p.s. ni dobr d so tastari zravn k itq jih use mot) - če mate u ubčini kšn plac namenjen priu temu ga loh recimo najamš - picerija -> iz frendi smo skos tm če se kej dugaja - d ma kdo b-day in smo tut po 3 ure tm pa nč ne rečejo - kkšn vikend, če ga ma kdo, pa loh poj še tm prespite idej je pouhn, pa če maš dobro družbo vm nikol ni duhčas HF.! • Marilyn
• Od: 25.11.2008
24.10.2009 12:11
K smo bli mi stari 13 let smo mel doma fešte s tortico Tud zdej pr 17 ne hodm neki redno u mesto... Tastari tečni pa to. Kaj pa če mate u mkdonalcu? • .......
• Od: 2.5.2009
24.10.2009 12:40
Smutzy pravi:
TheWoLf* pravi:
Smutzy pravi:
XxmalinaxX pravi:
mi smo s etemu fuuuul nasmejali... drgač pa tudi muska pa hrana pa kak film si lahka pogledate doma Spovednica, mumija zbudi se,..??? Ne poznam xD in js mam zdej kmal brzdej.xD pa bi prosila če lahka malo obrazložiš te igre Jat tudi mela to u mislih xD Pač to so fore k jih pač en člouk naprimer ne pozna in se mu fuuul smejiš njemu pa nia jsn zka se gre. spovednica: enga pošleš vn iz sobe(bolš d je tak k mu ne zakapirajo hitr fore) da nč ne sliši ka se pogovarjate. pol pa usatlim poweš ki je fora te igre. fora je u tem pač ti njemu skos govoriš reci mi, koga ljubiš in on ti pač skos našteva ljudi ubistvu pa more sam ponovit koga ljubiš. aja pač pomagaš mu pa lahka na tak način d mu rečeš reci mi avto pa un reče avto pol ga pa uprašaš reci mi koga ljubiš pa ti spet folk začne naštevat. pač igrca pa zgleda v kontestu tkole. pač k ga noter powabiš ga daš nekje na sredino in se usedeš nasproti njega pa mu začneš neki na ta način: pač d se ljudje mormo usake tuk časa spovedat in d misliš d bi se lahka tudi on, da ma zle sijajno priložnost. pol mu poweš da bo tist kar bo powedu ostal med vami in d se nej ne boji pol pa mu za začetek rečeš reci mi koga ljubiš... itd pač mi ko smo se to igral sm enga tipa jz sprašvala pa so se usi cepal zraven in pol so rekli d nej luč ugasnemo d bo on bolj sproščen in pol je take bedne govriu... mi smo se pa cepal zraven. mumija zbudi se : spet enga "srečneža" , ki se mu bote pol smejal pošlete vn in pol se dva nei uležeta z nogami en proti drugmu čim bol skupi kukr se da pol pa enega pokrijete čez glavo uglaunem more zgledat tko kot da leži samo eden. lahko tut ugasnete lučke pa sveče pržgete d bo grozn. potem k mate use zrihtan povabite tizga noter in mu rečete nei stopi čez tega človeka ki predstavlja mumijo in tko d bo človek na sredini pač med nogami d ga bo meu. in mu začnete govorit d je to zlooo stara mumija d se je ne da kr tak zbudit ampak d ma on to moč d jo lahko ina da use kar more rečit je d more 3x rečit mumija, zbudi se in ko bo to rekel tretjič se ta ta drugi, ki je biu pokrit čez glavo ustane in tega k govri mumija zbudi se nai s kuhaunco fuuuuuul po riti užge. ta ki bo pa igro vodu pa nai pač poskrbi d bo strašno uzdušje naredu pa d se on k ste ga vn poslal med igro ne bo uziru kam drugam kot pa d bo gledu naprei. aja grozno vzdušje pa lahko naredite tk od usi opazovalci delajo mmmmmm. tko kot pr meditaciji sei wem d sm zakomplicirala pa to lahko uborabite tudi kot npr. kot neko vstopnico na zabavo. če vas jih powabite na rojtn dan nwm npr enih 10 pač najbolšim prjatlom rečite d nei wam pomagajo. eden jih lahko sprejme pred uhodom in jim powe d morjo preizkus naredit in pol enga pa po enga noter spuščite. tisti ki so pa preizkuse že uprauli pa lahko nastopijo pol kot opazovalci pa se skupaj smejite drugim xD upam d vam je kei pomagalo p da bo za kei uporabit hf • Smutzy
24.10.2009 13:55
Marilyn pravi:K smo bli mi stari 13 let smo mel doma fešte s tortico
Tud zdej pr 17 ne hodm neki redno u mesto... Tastari tečni pa to. Kaj pa če mate u mkdonalcu? Ja seeej. Sej neki tazga s tortico ja xD Sam de je še kaj tazga da popestri pa to..:s Mkdonalc je najbližje v Ljubljani in Kopru, oboje oddaljeno okoli 45 minut, 1 ure xD • Smutzy
24.10.2009 13:57
XxmalinaxX pravi:
Smutzy pravi:
TheWoLf* pravi:
Smutzy pravi:
XxmalinaxX pravi:
mi smo s etemu fuuuul nasmejali... drgač pa tudi muska pa hrana pa kak film si lahka pogledate doma Spovednica, mumija zbudi se,..??? Ne poznam xD in js mam zdej kmal brzdej.xD pa bi prosila če lahka malo obrazložiš te igre Jat tudi mela to u mislih xD Pač to so fore k jih pač en člouk naprimer ne pozna in se mu fuuul smejiš njemu pa nia jsn zka se gre. spovednica: enga pošleš vn iz sobe(bolš d je tak k mu ne zakapirajo hitr fore) da nč ne sliši ka se pogovarjate. pol pa usatlim poweš ki je fora te igre. fora je u tem pač ti njemu skos govoriš reci mi, koga ljubiš in on ti pač skos našteva ljudi ubistvu pa more sam ponovit koga ljubiš. aja pač pomagaš mu pa lahka na tak način d mu rečeš reci mi avto pa un reče avto pol ga pa uprašaš reci mi koga ljubiš pa ti spet folk začne naštevat. pač igrca pa zgleda v kontestu tkole. pač k ga noter powabiš ga daš nekje na sredino in se usedeš nasproti njega pa mu začneš neki na ta način: pač d se ljudje mormo usake tuk časa spovedat in d misliš d bi se lahka tudi on, da ma zle sijajno priložnost. pol mu poweš da bo tist kar bo powedu ostal med vami in d se nej ne boji pol pa mu za začetek rečeš reci mi koga ljubiš... itd pač mi ko smo se to igral sm enga tipa jz sprašvala pa so se usi cepal zraven in pol so rekli d nej luč ugasnemo d bo on bolj sproščen in pol je take bedne govriu... mi smo se pa cepal zraven. mumija zbudi se : spet enga "srečneža" , ki se mu bote pol smejal pošlete vn in pol se dva nei uležeta z nogami en proti drugmu čim bol skupi kukr se da pol pa enega pokrijete čez glavo uglaunem more zgledat tko kot da leži samo eden. lahko tut ugasnete lučke pa sveče pržgete d bo grozn. potem k mate use zrihtan povabite tizga noter in mu rečete nei stopi čez tega človeka ki predstavlja mumijo in tko d bo človek na sredini pač med nogami d ga bo meu. in mu začnete govorit d je to zlooo stara mumija d se je ne da kr tak zbudit ampak d ma on to moč d jo lahko ina da use kar more rečit je d more 3x rečit mumija, zbudi se in ko bo to rekel tretjič se ta ta drugi, ki je biu pokrit čez glavo ustane in tega k govri mumija zbudi se nai s kuhaunco fuuuuuul po riti užge. ta ki bo pa igro vodu pa nai pač poskrbi d bo strašno uzdušje naredu pa d se on k ste ga vn poslal med igro ne bo uziru kam drugam kot pa d bo gledu naprei. aja grozno vzdušje pa lahko naredite tk od usi opazovalci delajo mmmmmm. tko kot pr meditaciji sei wem d sm zakomplicirala pa to lahko uborabite tudi kot npr. kot neko vstopnico na zabavo. če vas jih powabite na rojtn dan nwm npr enih 10 pač najbolšim prjatlom rečite d nei wam pomagajo. eden jih lahko sprejme pred uhodom in jim powe d morjo preizkus naredit in pol enga pa po enga noter spuščite. tisti ki so pa preizkuse že uprauli pa lahko nastopijo pol kot opazovalci pa se skupaj smejite drugim xD upam d vam je kei pomagalo p da bo za kei uporabit hf Ufff si se pa potrudla (: Tnxx (: Ta drugo bol štekam kot prvo sam lohde obm mobjoe uporabla. Tenkju še enx (: |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.