problem po končani zvezi..=S• TheWoLf*
• Od: 24.4.2009
problem po končani zvezi..=S
25.8.2009 21:26
hej hej..
no js mam en problem..(logično) z moiim biiušiim sva bla skupaj skoraj 4 mesece..zdaj sva se razšla s skupno ugotovitvijo da bi bilo bolš da sva naprej samo še prijatelja...nekaj časa se nisva videla skoraj niič..predvčerajšnem za 10 minutk vendar spregovorila nisva nič..danes pa smo bili na neki zabavi in zopet sva se družla..(kot prijatelja)..tam je blo prijateljev pounoo..res bilo je super nakar sva zašla v en pogovor..in pač... on je baje v tem času kar nisva skupaj že vprašal oz na zmenek povabil drugo..zavrnila ga je.. pogovarjala pa sva se čisto odkrito in brez kakršnih problemov..deloval mi je sproščeno bolj kot kadar koli prej po konec pogovora pa je odšel k prijateljem jaz pa sem na licu začutila solzo..=S zadne čase se je obnašal skoraj malo "otročje" vendar sedaj ko sva se zopet srečala ga močno močno pogrešam.. kaj naj storim.???...pliss pomagajte..<3 • rona
• Od: 7.7.2009
Re: problem po končani zvezi..=S
25.8.2009 21:37
huuh.. to pa je res teško... to moraš sama presodit kolko te je vreden pa kolko do njega še čutiš... če si ga pa še vedno želiš pa mu kr povej... • TheWoLf*
25.8.2009 21:41
rona pravi:huuh.. to pa je res teško... to moraš sama presodit kolko te je vreden pa kolko do njega še čutiš... če si ga pa še vedno želiš pa mu kr povej...
na to je to..da ga pogrešam finu k ga vidm...ma ko sem v družbi brez njega mi je fajn ker nerabim pazit kaj govorim in delam..upam da razumeš kok je tu..=D..=S že prej sva se kdaj tko malo skragala da se kakšen dan dva nisva pogovarjala..samo zadnje čase mi je šlo na živce njegovo otročje obnašanje..zdaj brez mene je čisto drugačen..zmedena sm do konca.. • missbauer
• Od: 14.6.2009
25.8.2009 23:34
najbolš da si iskrena do njega...pač mu povej da ga nis pozabla...
• ancx4you
• Od: 10.3.2009
26.8.2009 10:14
ej to k si powedala je k bi brala js svojo zgodbo.. čist isto.. sam d je men pol tip začeu d me ma še kar rad..pa da bi biu spet z mano p bla bla bla..
ampk lej..če ga maš res še rada..če ga pogrešaš mu powej..k nimaš nič za zgubit.. • Screaam
• Od: 14.3.2009
26.8.2009 18:13
ja učasih so tipi k so u zvezi čist začnejo bit otročji očitn še vedn neke fuL čutiš do njega.. pa če se tko iskreno menta mu to nekak povej • TheWoLf*
26.8.2009 22:12
ancx4you pravi:ej to k si powedala je k bi brala js svojo zgodbo.. čist isto.. sam d je men pol tip začeu d me ma še kar rad..pa da bi biu spet z mano p bla bla bla..
ampk lej..če ga maš res še rada..če ga pogrešaš mu powej..k nimaš nič za zgubit.. joj hvala..ma da vem da nisem edina..lej danes sva se pogovorila in blo je tok da smo bli skupaj spet klapa prijateljev kar ene 5 ur ali več...na začetku sva se pogovarjala in use..ampak se še nisva odločila da bova skupaj..zdaj morva prvo razjasnit kaj čutva eden do drugega potem bova pa vidla kako naprej..sm mi je pa reku da se zaveda da je delou napake in use..bomo vidli..=D • ancx4you
26.8.2009 22:36
TheWoLf* pravi:
ancx4you pravi:
ej to k si powedala je k bi brala js svojo zgodbo.. čist isto.. sam d je men pol tip začeu d me ma še kar rad..pa da bi biu spet z mano p bla bla bla..
ampk lej..če ga maš res še rada..če ga pogrešaš mu powej..k nimaš nič za zgubit.. joj hvala..ma da vem da nisem edina..lej danes sva se pogovorila in blo je tok da smo bli skupaj spet klapa prijateljev kar ene 5 ur ali več...na začetku sva se pogovarjala in use..ampak se še nisva odločila da bova skupaj..zdaj morva prvo razjasnit kaj čutva eden do drugega potem bova pa vidla kako naprej..sm mi je pa reku da se zaveda da je delou napake in use..bomo vidli..=D ja lepo pa odkrit se pogovorta..powejta si kwa še čutta en do drucga..pa ka recmo teb ni blo ql mislm ka je narobe delov d nau pol spet iste napake delov.. pejta lepo počas naprej p bosta widla ka bo.. =D • TheWoLf*
26.8.2009 22:49
ancx4you pravi:
TheWoLf* pravi:
ancx4you pravi:
ampk lej..če ga maš res še rada..če ga pogrešaš mu powej..k nimaš nič za zgubit.. joj hvala..ma da vem da nisem edina..lej danes sva se pogovorila in blo je tok da smo bli skupaj spet klapa prijateljev kar ene 5 ur ali več...na začetku sva se pogovarjala in use..ampak se še nisva odločila da bova skupaj..zdaj morva prvo razjasnit kaj čutva eden do drugega potem bova pa vidla kako naprej..sm mi je pa reku da se zaveda da je delou napake in use..bomo vidli..=D ja lepo pa odkrit se pogovorta..powejta si kwa še čutta en do drucga..pa ka recmo teb ni blo ql mislm ka je narobe delov d nau pol spet iste napake delov.. pejta lepo počas naprej p bosta widla ka bo.. =D ja sej tu mu hočm dopovedat..mislm..povedat..ma lep mirn način..kaj me je motilo..kaj more popraut..s čim je preveč tečn ipd... HVALA ZA NASVETE USM..(drgač se nebi šla pogovarjat)..=D • ancx4you
26.8.2009 22:52
TheWoLf* pravi:
ancx4you pravi:
TheWoLf* pravi:
ancx4you pravi:
ampk lej..če ga maš res še rada..če ga pogrešaš mu powej..k nimaš nič za zgubit.. joj hvala..ma da vem da nisem edina..lej danes sva se pogovorila in blo je tok da smo bli skupaj spet klapa prijateljev kar ene 5 ur ali več...na začetku sva se pogovarjala in use..ampak se še nisva odločila da bova skupaj..zdaj morva prvo razjasnit kaj čutva eden do drugega potem bova pa vidla kako naprej..sm mi je pa reku da se zaveda da je delou napake in use..bomo vidli..=D ja lepo pa odkrit se pogovorta..powejta si kwa še čutta en do drucga..pa ka recmo teb ni blo ql mislm ka je narobe delov d nau pol spet iste napake delov.. pejta lepo počas naprej p bosta widla ka bo.. =D ja sej tu mu hočm dopovedat..mislm..povedat..ma lep mirn način..kaj me je motilo..kaj more popraut..s čim je preveč tečn ipd... HVALA ZA NASVETE USM..(drgač se nebi šla pogovarjat)..=D sj bo šlo..boš widla • Screaam
• Od: 14.3.2009
27.8.2009 8:30
ancx4you pravi:
TheWoLf* pravi:
ancx4you pravi:
TheWoLf* pravi:
ancx4you pravi:
ampk lej..če ga maš res še rada..če ga pogrešaš mu powej..k nimaš nič za zgubit.. joj hvala..ma da vem da nisem edina..lej danes sva se pogovorila in blo je tok da smo bli skupaj spet klapa prijateljev kar ene 5 ur ali več...na začetku sva se pogovarjala in use..ampak se še nisva odločila da bova skupaj..zdaj morva prvo razjasnit kaj čutva eden do drugega potem bova pa vidla kako naprej..sm mi je pa reku da se zaveda da je delou napake in use..bomo vidli..=D ja lepo pa odkrit se pogovorta..powejta si kwa še čutta en do drucga..pa ka recmo teb ni blo ql mislm ka je narobe delov d nau pol spet iste napake delov.. pejta lepo počas naprej p bosta widla ka bo.. =D ja sej tu mu hočm dopovedat..mislm..povedat..ma lep mirn način..kaj me je motilo..kaj more popraut..s čim je preveč tečn ipd... HVALA ZA NASVETE USM..(drgač se nebi šla pogovarjat)..=D sj bo šlo..boš widla ja Držimo pesti |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.