samomor?!• ursiii95
• Od: 15.5.2010
samomor?!
28.12.2010 15:57
jzt enostavno ne morem več :S
u šoli mam probleme (VELIKE!) z matematiko.. mam nms za to konferenco, in si ne upam tega povedat doma... mama se na mene dere nonstop da se nič ne učim, da sm nora, ****, prizadeta, pa da sm jzt za vse kriva... da nič ne delam s fotrom sm skregana, ne menim se z njim, pa skos sm u sobi, tko da ga tut vidim ne.. in to je tut zarad šole in tut mame :S že 3 dni sm čizt na tleh.. sam razmišlam še o tem, da se bom nažrla tablet, zaspala in me ne bo več, ker ne zdržim! vem da bom enx res to nardila, pa če tut jih ful govori da to ni rešitev... za mene je.. vsaj trenutno... živim v dobesedno nori družini! če bi blo use uredu, normalni ljudje okol mene, pol mogoč celo neb razmišlala o samomoru.... vem da se bom ubila..kmal... mogoč že danz, mogoč ju3.. vem da bom enx to nardila, ker ne prenašam več tega! ne morem vem da me še v življenju čaka veli dobrega pa lepega... ampak jzt nimam več volje da bi živela... pa lahk rečete da sm extremno motena oseba.. briga me! prepričana sm, da nism edina tle gor, ko na to misli... zame je to edina rešitev... doma mi grozijo da mi ne bojo plačeval šolanja, ker se ne učim in nevem ka še... use ocene mam vredu (3,4,5), pr matematiki pa fiziki mam pa probleme! in pol mi rečejo dA se nič ne učim.... premišlevala sn tut, če bi pobegnala od doma.... al pa samomor.... se opravičujem če tle težim, ampak morem se izpovedat usaj nekomu.. in bolš tle, kot pa enmu ko ga poznam • Pačupa
• Od: 7.5.2010
Re: samomor?!
28.12.2010 16:28
eh brezveze to it delat =P
Veš za dežjem vedno posije sonce =) _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • Zelodko
• Od: 13.11.2010
28.12.2010 16:30
posluši. Samomor ni rešitev (brez skrbi, prebrala sem, da si rekla, da je zate rešitev) ampak razumi če se boš ubila, bodo tvoji starši v bedu, žalostni, depresivni in imejo **** lajf do konca smrti ker bodo vedno in vedno do konca lajfa žalovali zate in jokali.. In kdo je to povrožil? TI ker pač misliš, da je samomor rešitev. Ne misli nase, pomisli tudi na okolico.. Mogoče si doživela kakšn smrt bližnjih? Babica, teta, frend, itd.. Če si, bilo je boleče, žalostno, kajne? Kaj šele njim ki si hčerka, ki so ti rodili in te vzgojili.
Veš kaj to jaz svetujem? Da povej staršema, da se tako ne gre več, da si se nameravala ubiti.. Če še zmeraj ne bojo razumel rec, da nemorš vč in pač začneš jokat.. Zih se bo izboljšalo.. Resn če boš do tuki še zmeraj trmasta in rekla, da je samomor rešitev ti js povm, da namest tega raje pobegn od doma. Kaj pa js vem kako se ti počutš, pi*da (to si zdej zih praviš) A prosim, tudi js sm bla nekoč totaln boga, mama mi je govorla, da sm bajsa, neumna, grda, prizadeta, da ji je žal, da se me je rodila.. Pa fotr mi je vedn tepu kokr je vola in mi vedn grde besede reku.. V šoli sm mela same 5,5,5 in pol enx 4 pa sta tastara totaln znorela.. Kaj sm takrat pomislila? Seveda samomor kot ti na to sm razmišljala mesece in mesece.. In pol je mt spet kričala name sm zakričala nazaj, da v taki pof*ukani lajf ni žwet in da za cele mesece namervm se ubit.. Osupnla sta in zdej se kul štekamo a js še zmeri nism do njim prijazna in bom vseen pr 18letih šla od doma. To oba vesta in ju je žal a vseen, js ju odpuščam a pozabla nam..Ok zdej sm cel roman npisala.. Še enx napišm: SAMOMOR NI REŠITEV.. To bo vsak tu napisu.. A si prebrala kdaj kakšn članek, časopis, 24ur kak pišejo, da se je ena 14letna ubila.. Zadnč je bla na fb skupina koje 15letna dekle samomor nardla in so njeni frendi vsi žaloval in družine so ble totalno v bedu in **** lajf.. Resn nikar ne samomor nardi. • myself
• Od: 3.4.2010
28.12.2010 16:37
omojbog, tole je blo videt , tako kot da bi mene opisovalaa..
pr men je blo isto. za use je biu kriu računalnik in js. vedno so mene obkrivili za čisto vse.. doma sm bla use js kriva.. v šoli sm bla js use kriva.. med frendi sm bla js kriva, če se je kdo skregau..vedno js! tut za mene se mi je zdelo da je rešitev še samo smrt.. tega nism povedla nobenmu.. leeeej, nekdo na svetu te bo pogrešau, prijatelji ti bojo pomagali.. povej jim. svoji najbolši prijateljici povej, pa bota skup rešle probleme.. pr men je blo tut tak, nikol ji nism upala povedat, pol sm mela pa enx na fejsu tak verz žalost, in me je uprašala ka je z mano in sm ji use zaupala.. lej obrni se na prijatelje, saj zato so tu.. -pr men je blo tak, doma sm se skos kregala z mamo. no saj se še zaj.., pa tut z fotrom, kr nekaaa so meli proti. vedno smo se skregali zaradi buatstih ocen.. nism odličnjakinja.. sm pa praudobra, in ja valda da mam tut js cveke. : D **** ga..popravla sem jih, in pol so začeli gnjavit zarad računalnika, da so me fb-frendi uničli. pa blablabla. in mi je bla že zaarad familije ful nabeda. -pol sm se zalubla u enga fantaaa, k je reko da je u mene, in po 3 mescih mi je reko da se je hecal.. js pa sm bla u njega pa mu nis upala povedat, in ko mi je to reko , da se je sam norca delal cele 3 mesece, mi je blo hudoo. zaj se sploh nemenima več.. -frendi..oh, frendi.. ena punca je naju z mojo BFF, na usak način hotla narazn spraut, in ji je tut uspelo..vse možne načine je naredla, sam da se skregamaa..in pol sma po pou leta zvedle da ni nobena od naju kriva zato, ampak ONA PSICA... men je neki rekla in dokazala, kao.. pa tut moji bff, neki.. in je sma se skregale.. TO JE BLO NAJBOLJ HUDO.. po 3 letih najbolšega prijatelstva je blo pol kr naex konec.. ampak zaj je okej.. ;* -zarad ene druge bff .. zaljubila se je z vsakega ki je biu meni ušeč.. al pa celo u mojga fanta..;( pa to nism zvedla sploh ne od nje, ampak od neznanca, in ful mi je bla nabeda.! lej; ne delaj bedarij, ne reži se, ne skušaj se ubit, ne skušaj nič.! pravi prijatelji ti bojo pomagali, drugače pa niso pravi! vrjamem da ti je hudo, sam lej, žiulenje je kruto.. NEKDO NA SVETU BI TE POGREŠAL IN BI DAL VSE ZATE DA SE VRNEŠ, ČE BI SI NAREDLA. glej , a je vredno izgubit žilenje za to ? NE, NI .! glej na svet iz pozitivne strani..: ) mami pa povej da nisi einstein da bi razumela fizike, in da nisi edina ki je ne.. reči da jo tut js ne! ****, žiulenje je tako.. NE SEKIRAJ SE, OSTANI MOČNA, IN BREZ BEDARIJ ! <3 ;* • Eay
• Od: 25.4.2010
28.12.2010 16:47
ne poskušat niti nardit..k pol je sam beda vse skup...lahko pa verjameš da je vsakmu od nas že enkrat šlo tko slabo da je res mislo to nardit...v teh letih se pomoje vsaj 70% nas ne razume s svoji starši ..sama razmišlam da bi se takoj ko dopolnim 18 najraj preselila al pa odšla k starim staršem k na trenutke res sploh ne zdržim doma..sm pa že imela slabe dneve in res tiste težke..ko sva se skregali z najboljšo prjatlco in pol po 2mescih šla še narazn s fantom..pa sm še zdej samska..
hotla sm ti povedat..predstavli si da tvoj poskus s tabletami ne uspe?al pa te slučajn rešijo ..pol bi blo doma še večje sranje pa mela bi probleme s starši ...lahk si pa nardiš res čist svoj lajf pa probi zdržat zdej še par let pol greš pa tko al tko študirat a ne.. pogovarji se z prjatlco..če ti mat res tko slabo gre si najdi kšne inštrukcije al pa se s sošolkami enkrat dobite pa se skup učite? živi po svoje ..napiši pesem piši dnevnik izpoveduj svoja čustva..sam zadrževat jih ne..pa **** mamo pa fotra..karkol ti govorita učiš se zase ne za druge pa za svojo prihodnost:) glej samo svetlo stran življenja!!!:)pa mej upanje da boš nekoč res srečna če zdej nis • Eay
• Od: 25.4.2010
28.12.2010 16:48
še P.S. glede plačevanja šolanja...mislim da je zakon da so starši dolžni denarno skrbet za otroka tudi če je polnoleten pač v času šolanja torej faks:)
• NimNim
• Od: 29.12.2010
agfagasgag
30.12.2010 1:13
eh in oh! a se sploh prebereš kaj napišeš?
predstavljaj si,da je neko dekle,70 let nazaj dobilo 1,in to prvič. Oče ali mama jo fentata.Ti pa se hočeš sama?!Koliko otrok umre,še nerojenih! Koliko staršev obžaluje!!! Razumem tvojo stisko,saj sem imela podobno.Takrat je najbolje da jim to poveš,ali pa tudi ne.Prosi za pomoč,če ne se zatečči k kaki sošolki za kak dan,tako da te malo nauči. Vse se da če se hoče! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.