mami/ati

kakšen se vam zdi starš tvojega nasprotnega spola?
lepppp/aaa xD
56%
 56%  [ 9 ]
ggggggggrrd/aaaa xD
43%
 43%  [ 7 ]
Skupaj glasov : 16

ucauca • Od: 16.9.2009 • Prispevkov: 336
mami/ati 4.10.2009 19:45
če si fant odgovarjej za mamo
če si punca odgovarjej za atia

no tu pa glasujte oz. z glasom povejte ali vam je ati/mami ušeč mislm kakšno je pouprečje...kr eni mate prouzaprou lepe mamice xDDDtu pač povejte....glasujte kakšna se vam zdi vaša mami/ati...

men se moja matka zdi fulll grda pa nevem zakaj Very Happy
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: mami/ati 5.10.2009 13:13
js pač ko gledam slike od očita ko je biu še mlad in je biu kr precej lušn Very Happy
sam zdj pa ni več Very Happy mau ma že sive lase pa če bi meu mau drugačno fizuro bi biu kr precej 'šarmantn' se mi zdi Very Happy in pač u anketi nism nč kliknla.kr mi ni ne lep, ne grd Very Happy

Nazadnje urejal/a fLomaster 29.4.2010 14:15; skupaj popravljeno 1 krat
miaTHEshoe • Od: 21.7.2009 • Prispevkov: 448
Re: mami/ati 5.10.2009 18:25
Moj foter je nevem.. ni mi nevem kaj je pa še kar lep še zdaj.. moja mama pa je bla ko je bla mlajša ono res na haaaard lušna. zaj pa ne več tak Razz pa no ni tak slaba.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.