3x me je vprašal če bi bila z njim pa mu nisem odgovorila

pelc • Od: 21.4.2009 • Prispevkov: 23
3x me je vprašal če bi bila z njim pa mu nisem odgovorila 2.3.2010 21:10
hja. tut js mamm podobn proble kot večina.xs...no pč en tip je biuu ful u mne pa me je naiimanj 3x baro če bi bla z njim ...sam js mu nisn odgourila. poL sma bla pa kr tk na končnih izletih sma se pč sam tk "cartlala" pa to.xd... no in zeiii sn spoznala da mi tip fuLLL vlko pomen... on to sicer neve...no in poL na msnju ko je me ne klikne pa nč.x(...sem pa vidla da je meu napisano v osebnem: < ne morem pozabit na preteklost >
inn ress neueem kaii naii nardiim...mislim da je meu to napisano zame in da me še uedno ni pozabo♥....
proosiimm HELP MEE.!
že unaprei thx za nasuete.♥
m1zzundazt00d • Od: 3.3.2010 • Prispevkov: 9
Re: 3x me je vprašal če bi bila z njim pa mu nisem odgovorila 3.3.2010 19:57
Baba kliiiiiikn ga!
Glede na to, kaj ma napisan, te še ni pozabu.. tkoda bejb, u akcijo! ;D
Klikn, pol pa reč haj,kko si itd.. pol pa reč da če je to za tebe napisano, da si mu hotla povedat, da tud teb ni useen & si ugotovila da ti ful več pomen kot si si mislla Smile in bo kul Smile
Soundbox • Od: 23.11.2009 • Prispevkov: 470
Re: 3x me je vprašal če bi bila z njim pa mu nisem odgovorila 3.3.2010 23:42
lajf je doug Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.