PORAZ
• ucauca
• Od: 16.9.2009
PORAZ
3.10.2009 15:52
ali lahko priznate poraz ko s sošolci igrate kakšno tekmo med sabo?
Ali pa da grete s klubom nekam in potem izgubite/izgubiš? jst prouzaprou prenesem poraz razn če popušim u finalu al pa tm nek... če pa igramo med sušolci pa frendi ap to pa itq da prenesem kva pa vi aaa • fLomaster
• Od: 1.7.2009
Re: PORAZ
3.10.2009 18:22
okj, js nism u nobenmu klubu al pa kej.sam ko igramo rcimo kakšne družabne igre al pa tku odbojko pa košarko med sabo.okj, sj mi ne gre tku slabo in ponavad moja ekipa zmaga.
sam če so pa nasprotniki res premočni in ns premagajo pol sm pa kr jezna.in nvem.sam iščem neki kjer so al pa bi nas lhku pregolfali, da bi se pol lhku kregala z njimi. če res tku nasplošno pogledam poraza ne prenašam najbol • ucauca
• Od: 16.9.2009
3.10.2009 19:18
XSpeLc pravi:okj, js nism u nobenmu klubu al pa kej.sam ko igramo rcimo kakšne družabne igre al pa tku odbojko pa košarko med sabo.okj, sj mi ne gre tku slabo in ponavad moja ekipa zmaga.
sam če so pa nasprotniki res premočni in ns premagajo pol sm pa kr jezna.in nvem.sam iščem neki kjer so al pa bi nas lhku pregolfali, da bi se pol lhku kregala z njimi. če res tku nasplošno pogledam poraza ne prenašam najbol men gre pa dobr drgač pa isto če pogulfajo jst tko **** stari al pa če nwm se zbiramo med sabo kdo bo skupi pa igramo sami tadobri prot samimi najslabšimi pa sm jst men najslabišimi sm tut dost jezn tko • fLomaster
• Od: 1.7.2009
3.10.2009 20:16
ucauca pravi:
XSpeLc pravi:
okj, js nism u nobenmu klubu al pa kej.sam ko igramo rcimo kakšne družabne igre al pa tku odbojko pa košarko med sabo.okj, sj mi ne gre tku slabo in ponavad moja ekipa zmaga.
sam če so pa nasprotniki res premočni in ns premagajo pol sm pa kr jezna.in nvem.sam iščem neki kjer so al pa bi nas lhku pregolfali, da bi se pol lhku kregala z njimi. če res tku nasplošno pogledam poraza ne prenašam najbol men gre pa dobr drgač pa isto če pogulfajo jst tko **** stari al pa če nwm se zbiramo med sabo kdo bo skupi pa igramo sami tadobri prot samimi najslabšimi pa sm jst men najslabišimi sm tut dost jezn tko ja, tole tazadne ko praviš, da če prideš med taslabše.mene tut to jezi, pa pol ko tem 'tabolšim' rečem, da so u premoči praujo: pa nee, sej vi ste tut dobri.pa sej si ti notr.itaq bote zmagali...u resnic pa usi zadovolni pa se muzajo tm kku nas bojo zmazal.če smo sam npr dva dobra nimamo šans proti rcimo 5 al pa 6 dobrim xD • kokos
• Od: 14.9.2009
4.10.2009 10:54
to igra pa to je tko še nekak..nebi pa prenesla poraza će bi z kako tekmico tekmovala pr tipih....heheheh • andy15
• Od: 28.8.2009
4.10.2009 12:15
edin primer ko poraza ne prenesem je to, da sem stvar vzela preveč na izi in zato zgubila. če pa sem se trudila je kul • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
5.10.2009 18:22
Pa jas še kar prenašam poraz pa to.. samo pol ko se drugi začnejo kregat okoli faulov pa sodnika šinfat pa še jas popenim |
|||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.