Kaj..nai naredim...? :S• TamaraTHEone
• Od: 9.3.2009
Kaj..nai naredim...? :S
4.10.2009 14:31
Haii.
Men se vidi en ful lep fant.Že nekan časa ga poznam.Piševa si po msn-ju,se pogovarjava po tel,.... Vsak dan ga klikam na msn-ju in si potem piševa.Nisva se še srečala v živo.. Povejte kaii naii naredim.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: Kaj..nai naredim...? :S
4.10.2009 14:41
Ja če si že te tolko pišeta, mu napiši da si pač bla doma. Zakaj bi te ti mogla takoj it k njemu ko ti on reče? Se te nisi neka "deklica na poziv". Pa pač lahko se kdaj zmenita da greta na kako pijačo če se še nista vidla pa ti je všeč ne.._________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • TamaraTHEone
4.10.2009 15:01
Hm...ja ...Pa že sem mu rekla,da sem zaljublena v njega pa mi je rekeu,da drugi fantje tudi obstajajo...to je rekeu v hecu...Ne da bi si mislili,da je kakšen kurvejš(****š)...glih nasproten...ful vredu fant je...zabaven...ful se šteka z drugimi...glavno vredu fant.
Sam nwn kako se mu naii približa...pa že mi je reku da se lahko enkrat vidmo pri njegovem frendu..od moje frendice bratu.. • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
4.10.2009 15:17
Ja te pa ga malo vprašaj o tem, če bi šli, pa kdaj bi šli.. pa idi polek (:
saj če se že po msn-ju tak vrei štekata, pol se bota pomoje v živo še boljše.. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • TamaraTHEone
4.10.2009 15:19
upam.... pa tnX!
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.