Nista bli mački?• miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
Nista bli mački?
29.10.2009 14:20
Meni je tota zgodba ono tam : Nista bili mački :-O neke spešl
nisn je jas napisala pa nič.. mi je taka smešna, čudna .. nevem zde pa nevem či bi verjela al ne spodi pišite, rišite, barvajte ke bi lahko to blo, vrjamete al ne al neke v takem smislo Fb&Pb <3 • Insane
• Od: 12.7.2009
Re: Nista bli mački?
29.10.2009 15:08
ja jaz sem si jo tui prebrala pa nevem.. Sploh ne vem če verjamem v duhove.xD
Mene je malo tisto srh spreletel.. sao nevem. Kaj pa če je resnično? Faaq. Sicer pa če hočeš več takih zgodb vprašaj dedeke pa babice.. meni to vedno razlagajo.. Ker v starih cajtih se je to al več dogajalo.. al pa so ljudje vse verjeli pa vsak si je nekaj zraven zmislil.xD • PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
29.10.2009 16:35
meni je tui neka čudna ..
ke pa če je bla kaka druga mačka ? če je napisala da ma okno odprto .. meni so finta zgodbe o duhovih have fun • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
29.10.2009 18:01
Ja tak čudno je.. pomoje sicer ni res, lahko pa da je sanjala.. ker jas tui včasih tak v živo vse sanjam, pa se pol čez kaki mesec spomnim na to, pa nevem če je blo res al ne.. pa že to ko je napisal/a za ono žensko kao na steni.. že to mi je čudno malo (:
Eni so pač nadarjeni z domišljijo če že z resnico ne (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Mp3
• Od: 2.10.2009
29.10.2009 18:11
lej zj nevem kak je to mišleono blo da je šlo neka z pojsel ...to je lahko blo poigravanje vetra al si čutla da je ke lezlo te pršice itd.
duhovi ne obstajajo no vsaj dokazano ni...če gledate tiste ghostbusters al ka je ...tam je sam dnar al so pa če kakšne hitre živalce ki jih še nismo odkrili...... tista faca na steni so pa luči.....se drgač nobnga ni sam vas je tak strah da ži pol to čuješ oz vrjameš tak da misliš da je res neka "nevidnega" blizu brata luna dosti x nosi pa me blo na začetki ful strah ko sn ga vido ko hodi ze pa počakam da se neki vleže pa ga zbudim pa je..... nič bat pa nič nebo • Insane
• Od: 12.7.2009
29.10.2009 23:43
Mp3 pravi:lej zj nevem kak je to mišleono blo da je šlo neka z pojsel ...to je lahko blo poigravanje vetra al si čutla da je ke lezlo te pršice itd.
duhovi ne obstajajo no vsaj dokazano ni...če gledate tiste ghostbusters al ka je ...tam je sam dnar al so pa če kakšne hitre živalce ki jih še nismo odkrili...... tista faca na steni so pa luči.....se drgač nobnga ni sam vas je tak strah da ži pol to čuješ oz vrjameš tak da misliš da je res neka "nevidnega" blizu brata luna dosti x nosi pa me blo na začetki ful strah ko sn ga vido ko hodi ze pa počakam da se neki vleže pa ga zbudim pa je..... nič bat pa nič nebo ej zakaj pa ga ne zbudiš ko stoji? Mene to vedno zanimalo..xD Malo opiši kak je... • Mp3
• Od: 2.10.2009
30.10.2009 2:09
am ja kr ga je treba 2x zbudit ker nwm no ker će bi ga te ko bi stal bi se vrgo po tleh pa bi se lahko kr fajn poškodoval....prejšno noč je 3x prišo....
am ja ponavadi mi noge masira al pa kr neka se meni .......ja za prvič ni glih fajn za videt sam se navadiš • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
30.10.2009 14:05
Mp3 pravi:am ja kr ga je treba 2x zbudit ker nwm no ker će bi ga te ko bi stal bi se vrgo po tleh pa bi se lahko kr fajn poškodoval....prejšno noč je 3x prišo....
am ja ponavadi mi noge masira al pa kr neka se meni .......ja za prvič ni glih fajn za videt sam se navadiš ahahahahahaahaha xD noge masira xD kaj, jas se pa menim sama s sabo, či gdaj spim pr kom mam navado ga nasred noči v 3 pi*de materne poslat nič nemorem, tak to je xd |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.