Poprauni ;SS• sunshinne
• Od: 5.5.2010
Poprauni ;SS
21.6.2010 13:05
Čaau .
mene zanima če je men kdo tuki poprauni, kr men letos grozi ;SS pa se ful bojim kr nevem kko to zgleda, ubistvi nevem niič >.< fuuul me je strah ;SS če je menu kdo tuki poprauni mi prosm lahk pove kko zgledajo poprauci ? Hvala ;* • Fashionholic.... <3
• Od: 13.10.2009
Re: Poprauni ;SS
21.6.2010 21:57
Jst sicer nism mela poprauca ampak ti bom probala mau opisat.
Najprej se ob koncu šolskega letaprijaviš nanj. Pol pa na tist datum k ga maš se pojaviš na šoli in odpišeš neke vrste celoletni test. • sunshinne
• Od: 5.5.2010
22.6.2010 8:34
prb . kdaj so poprauci če kdo ve ?
v začetku julja al bl pol ? • anjja
• Od: 11.1.2009
23.6.2010 2:09
Nisem še mela, samo semizdi da sta 2 roka, da če ene padeš.. še pol lahko greš na druge. al neke takega. med počitnicami so poprauni
• peetraax3
• Od: 4.5.2010
23.6.2010 2:28
Jst nimam puprauca sam pa vem kku tu gre Najprej maš dva roka za dopolnilne(razredne) izpite.in pr prvem roki grš lhka dva predmeta pupraulat pa tud če jih maš več nms.poj drug rok grs lhk pa use in ni važn kuk jih maš.pol maš pa dva roka pupraucu..tuki je pa sam to d jih nsmeš met več ku tri. Tko d maš ubistwi 4 možnosti za pupraulat.. Pa 1. rok za dopolnilne je mislm da ue 30.junija pa tm do 8.,9.,10.julija.nism čist zihr • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.8.2010 12:18
jas mam danes & jutri _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Gasika
• Od: 7.5.2010
17.8.2010 16:48
jst sm letos u prvem letniku in ja me je doletu en poprauc. Anatomija ;S
Ja in sm že mela en rok sam nism naredila, tko da ga mam zei 27 Ja upam da sm kej dala predstavo kak to zgleda.. Wish me luck for 27. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.