newem ueeč :/• pelc
• Od: 21.4.2009
newem ueeč :/
17.9.2010 22:38
heLoo foLk.! eem ja js tutt en probLem imeti pč tk je... sn u enga tipa dougo, in pred parimi mesci se je zgodu čude in sma ga mau sraLa... uečkrat pč thx za odgouore u napreei. :/ • soonck
• Od: 16.2.2010
Re: newem ueeč :/
18.9.2010 11:21
ja pomojm si mu, sam neve čis točn kaj ti čutš.. najbolš da ga povabš vn in se pogovoriš z njim good luck <3 • Pačupa
• Od: 7.5.2010
18.9.2010 12:28
prijatlco pomoje sprašuje zato ker si tebe ne upa da če rečeš da ne da nebo kao ispado da je on v tebe al kaj v takem smislu xD
Tak da povabi ga na pijačko pa to nevem pač to kaj soonck pravi xD _________________ The truth may be out there, but lies are inside your head • pelc
• Od: 21.4.2009
18.9.2010 13:45
soonck pravi:ja pomojm si mu, sam neve čis točn kaj ti čutš.. najbolš da ga povabš vn in se pogovoriš z njim
good luck <3 najpre thx za odgouuor hmm jaa... pč seei je bL srameLiuu pa to , sam takrT ko sma ga "sraLa" si je pa kr upo in me je sam uprau če me Lohk zauaLi pa tk... tko da rees newem kaii mu je zdj reeeees newem kaii nai |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.