newem ueeč :/

pelc • Od: 21.4.2009 • Prispevkov: 23
newem ueeč :/ 17.9.2010 22:38
heLoo foLk.! Very Happy
eem ja js tutt en probLem imeti Razz
pč tk je... sn u enga tipa ž dougo, in pred parimi mesci se je zgodu čudež in sma ga mau sraLa... uečkrat Very Happy ... in zj je usee kr neki, nč ueč nimama, in po nekem času me je klikno na msn in sma se mau pogovarjaala sam nč ni omenu ueč za naju... mojo frendico sprašuje če kj ue če sem mogoče vanjga.? zaakaa tega ne uprašaa mnee.? :/ .... iin rees neweem ka si naii misliim, a sm mu še ušeeč al neki?
pč thx za odgouore ž u napreei. :/
soonck • Od: 16.2.2010 • Prispevkov: 538
Re: newem ueeč :/ 18.9.2010 11:21
ja pomojm si mu, sam neve čis točn kaj ti čutš.. najbolš da ga povabš vn in se pogovoriš z njim Wink če sprašuje tvojo frendico če si vanga, to že neki pomen.. zto ne čaki ampak kej nareed.
good luck <3
Pačupa • Od: 7.5.2010 • Prispevkov: 616
Re: newem ueeč :/ 18.9.2010 12:28
prijatlco pomoje sprašuje zato ker si tebe ne upa da če rečeš da ne da nebo kao ispado da je on v tebe al kaj v takem smislu xD
Tak da povabi ga na pijačko pa to nevem pač to kaj soonck pravi xD
Re: newem ueeč :/ 18.9.2010 13:45
soonck pravi:
ja pomojm si mu, sam neve čis točn kaj ti čutš.. najbolš da ga povabš vn in se pogovoriš z njim Wink če sprašuje tvojo frendico če si vanga, to že neki pomen.. zto ne čaki ampak kej nareed.
good luck <3

najpre thx za odgouuor Wink
hmm jaa... pč seei je bL sramežLiuu pa to , sam takrT ko sma ga "sraLa" si je pa kr upo in me je sam uprašu če me Lohk zažuaLi pa tk...Smile
tko da rees newem kaii mu je zdj Sad ... pa tudi ko je frendico uprašu če mogoče ue če sm vanjga je ona rekLa da KAO newe, da nism kj omenLa in potem ga je uprašaLa če se mu mogoče js dopadeem aL pa kj, pa je reeko da je on itq u zvezi, čepraau ni.Sad
reeeees newem kaii nai Sad <3

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.