Mislim, da sem mu tud jst ušeč samo nimam jajc...• lola00
• Od: 13.9.2009
Mislim, da sem mu tud jst ušeč samo nimam jajc...
14.9.2009 23:56
oiii..no moj problem pa je tak..pred kratkim sem spoznala enga tipa:) iiinn mi jeeee fulllll ušeč..se ne poznava dobro pa too..samo na videz čao za čao..pa tko...in kadar grem mimooo me fulll gleda..mislim pogleda pa umakne pogled pa tkoo sej veste kva mislim..noo in mislim da sam muu tud jst ušeč samoo..samooo nimam jajc:D da bi stopla do njega in kr zčnla neko debatoo..nevem noo..da nebo mislu da sam neki useljiva pa to...zatoooo rabim kak nasvetek • caj
Re: Mislim, da sem mu tud jst ušeč samo nimam jajc...
15.9.2009 12:29
greš do njeg pa ga prašaš kko kej šola xD
• LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
15.9.2009 12:33
al pa pejt na WC pa u špegu poglej ce mas ke kksn velk mazul ( mogoce tu gleda)
• caj
15.9.2009 12:33
pri meni to zmeraj užge
• AmandaBynes
• Od: 6.8.2009
15.9.2009 20:49
men se dogaja čist isto. ampak sem ''zbrala'' pogum in mu po msn-ju rekla da mi je ful všeč pa to. in sploh ni odgovoril pol pa sem z njega izvlekla da mu ni všeč to da sem vanj. kdo bi razumel fante. upam da ti bo to kej pomagal • lola00
15.9.2009 22:07
[quote="AmandaBynes"]men se dogaja čist isto. ampak sem ''zbrala'' pogum in mu po msn-ju rekla da mi je ful všeč pa to. in sploh ni odgovoril pol pa sem z njega izvlekla da mu ni všeč to da sem vanj. kdo bi razumel fante. upam da ti bo to kej pomagal okej...bom probala ..hvala ti za nasvet čaosss • lola00
15.9.2009 22:12
caj pravi:greš do njeg pa ga prašaš kko kej šola xD
ja finta je u tem da ne hodi na šolo.. ampak hvala ti useno • underberg
• Od: 3.12.2008
• Kraj: šembric pri tuzli
15.9.2009 23:08
kupiš jajce, dva paketa (20komadov) za usak slučaj, da jih bo dost, pol pa greš u akcijo. Sj jajce pa tut niso tk drage da si jih neb mogla prvošit_________________ če nočeš biti sama odpeji domov.........................mene! • caj
16.9.2009 16:31
enkrat sem šez z kamelo v trgovino
• Screaam
• Od: 14.3.2009
16.9.2009 17:15
AmandaBynes pravi:men se dogaja čist isto. ampak sem ''zbrala'' pogum in mu po msn-ju rekla da mi je ful všeč pa to. in sploh ni odgovoril pol pa sem z njega izvlekla da mu ni všeč to da sem vanj. kdo bi razumel fante.
upam da ti bo to kej pomagal pja men tud to ni jasn kak tip lahk reče d mu ni ušeč d je u tebe js sm pr enmu isto zvedla d mu to pač ni ušeečč... wtf !? razlaga prosim? • caj
16.9.2009 17:57
nekoč pred davnimi časi je bog dal fantom luleka puncam pa vagino
zadovolna? • massq
• Od: 10.9.2009
19.9.2009 21:44
jaa men se isto dogaja..sm mu isto po msnju povedala da mi je ušeč pa mi je reku da je ql da sm mu povedala..pa nč mi ni reku kaj on čut..tko da zdj on pč ve da mi je ušeč..to je pa tut use..ful se gledama pa to in upam da bom u bližni prihodnosti zbrala pogum pa ga uprašala kakšna se mu zdim pa to..držte pesti moj nasvet za tebe je pa da mu poveš da ti je ušeč..zgubit tko nimaš kej..najbrž ti bo nasledn dan ful bed d si mu povedala če ti on nebo reku nazaj d si ti tut njemu ušeč..ampak pol se počas navadiš pa je..usaj js sm se prvih par dni po tistem fuull sekirala..pol je pa šlo in zdj mi je že čist ql pa ne sekiram se več..razn učasih se še uprašam kaj bi blo če mu neb povedala..ampak se mi zdi da je odnos med nama odkar sm mu povedala napredvau tko da mislm da sm kr prou nrdila ...sam ne mu povedat čist taprvi dan ko dobiš msn če ga še nimaš..najprej ga sam klikni parkrat pa tko da se bol spoznata..pol pa akcija pa povej če bo kaj is tega. • lola00
20.9.2009 18:50
massq pravi:jaa men se isto dogaja..sm mu isto po msnju povedala da mi je ušeč pa mi je reku da je ql da sm mu povedala..pa nč mi ni reku kaj on čut..tko da zdj on pč ve da mi je ušeč..to je pa tut use..ful se gledama pa to in upam da bom u bližni prihodnosti zbrala pogum pa ga uprašala kakšna se mu zdim pa to..držte pesti
moj nasvet za tebe je pa da mu poveš da ti je ušeč..zgubit tko nimaš kej..najbrž ti bo nasledn dan ful bed d si mu povedala če ti on nebo reku nazaj d si ti tut njemu ušeč..ampak pol se počas navadiš pa je..usaj js sm se prvih par dni po tistem fuull sekirala..pol je pa šlo in zdj mi je že čist ql pa ne sekiram se več..razn učasih se še uprašam kaj bi blo če mu neb povedala..ampak se mi zdi da je odnos med nama odkar sm mu povedala napredvau tko da mislm da sm kr prou nrdila ...sam ne mu povedat čist taprvi dan ko dobiš msn če ga še nimaš..najprej ga sam klikni parkrat pa tko da se bol spoznata..pol pa akcija pa povej če bo kaj is tega. okiii massq......sam kaj go zdajle mam spet en problem mi je ušeč še en fant..ubistvu je bivši..no tkole zadnjiš sm bla na enem žuru..in vidim njega..pa sva se nazaj neki spogledovala i take...joooj in od takrat mislim samo na njega...iin mislim na najine skupne dni :$ jooooooojjjj res nevem kaj naredit jst sm tko zgubljena..ku je to life ******* nevem več kdo mi je ušeč • massq
• Od: 10.9.2009
20.9.2009 20:41
ka pa če bi še par dni počakala da vidiš ka bo pol pa če boš še zmeri več mislila na biušga kt pa na tega k ti je ušeč? k verjetn da se bo kj spremenilo ko boš spet vidla pa pozdraula tistga fanta k ti je ušeč...kr to se je men tut enkrat umes zgodil..sm se zaštekala ful z enim drugim pa sm že mislla da mi je ta ušeč ampak pol sm vidla da mi je ubistvu on prvi še zmeri bol...uglaunem js mislm da je biuši sam ena 'prehodna faza' kr pač takrat ko si bla z njim na žuru predvidevam da ni blo zram tistga tadruzga tipa..in boš vidla da se bo use spremenilo pa neboš več tuhtala na biušga ko boš spet vidla tega tipa k ti je tut ušeč..če se pa slučajno nč ne spremeni pa bi se zalubla nazaj u biušga ga pa mal opazuj ka počne k je u tvoji družbi pa tko pa pol če je samski pa če namiguje na to da si mu še zmer ušeč lhko tut še enkrat poskusta..sj usak si zasluš še eno priložnost ane?
• lola00
23.9.2009 20:24
massq pravi:ka pa če bi še par dni počakala da vidiš ka bo pol pa če boš še zmeri več mislila na biušga kt pa na tega k ti je ušeč? k verjetn da se bo kj spremenilo ko boš spet vidla pa pozdraula tistga fanta k ti je ušeč...kr to se je men tut enkrat umes zgodil..sm se zaštekala ful z enim drugim pa sm že mislla da mi je ta ušeč ampak pol sm vidla da mi je ubistvu on prvi še zmeri bol...uglaunem js mislm da je biuši sam ena 'prehodna faza' kr pač takrat ko si bla z njim na žuru predvidevam da ni blo zram tistga tadruzga tipa..in boš vidla da se bo use spremenilo pa neboš več tuhtala na biušga ko boš spet vidla tega tipa k ti je tut ušeč..če se pa slučajno nč ne spremeni pa bi se zalubla nazaj u biušga ga pa mal opazuj ka počne k je u tvoji družbi pa tko pa pol če je samski pa če namiguje na to da si mu še zmer ušeč lhko tut še enkrat poskusta..sj usak si zasluš še eno priložnost ane?
ejla...ja ja tisto je blo tko vš ko si malo pjan pa too...pa ko vidiš bivšega..pa se spomneš trenutkov... ne ne to zgodbo smo končali.....samo sedaj sm 100% da mi je ta fant fulllll ušeč in sm zaljubljena v njega... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.