kako napelat mulca da te upraša• dydy
• Od: 7.11.2008
kako napelat mulca da te upraša
7.11.2008 21:19
js mam pa 1 upašanje. plisss mi lahka odgovorte k nevem kaj nej nrdim. no z eni mulcem sva dobra frenda pa mislim da je vame in mi je po msn-ju namigovau da nej ga jst prašam če bi hou z mano pa js se ne upam ker se bojim zavrnitve in da bi se mi si smejali.tko je blo
ON: SEJ ČE BI ME ZDEJ PRAŠALA ČE BI HODU SS TABO BI REKU JA... js zdej nevem kaj nej nrdim. • TinKaaRaa
• Od: 7.11.2008
Re: kako napelat mulca da te upraša
7.11.2008 22:07
hh..zanimiva zadeva...hm nevem kok bi ga glih napelala na tu...ampak se mi zdi najbolš da ga ti sama uprašaš...
• ZaZaZu
• Od: 10.11.2008
• Kraj: Amsterdam
10.11.2008 19:46
lej, ce ti je usec pa ce bi res res res rada bla z njim, pol ga ti uprasej....
ce te noce on uprasat pol mu ze nisi tok usec.... • vatrena19
• Od: 14.10.2008
11.11.2008 0:08
s temu te je pomojm ze sam bl kt ne uprasau an.. pa ze unaprej ti je povedau svoj odgovor tko da mislm da nimas razloga da bi se bala zavrnitve • LoLaaaa
• Od: 9.10.2008
14.11.2008 12:53
Prašej ga čimprej. Sj je reku, da bi hodu s tabo. Še 1x povem. Tipi majo nek visok ego, al pa so res tok trapasti, da ne vidjo vseh signalov k jim jih pošilaš. Če bi sirene vklopla ne bi dojeu. Tko, da povej direkt • Snoppy
• Od: 25.1.2009
25.1.2009 0:15
upraši ga ti predn bo kei prepozn...sei pumoie ie 99% da bo reku ia...on se te ne upa ker neve kai bi ti rekla..zato čaka tebe • nixx
• Od: 16.3.2009
23.3.2009 15:50
če se že dolg poznata... in veš da ni nek mulc k hoče frajrja špilat ..potem takem ti bo kar 99 % reku jaa.. men se tud zdi, da tti signali učas mal prenisko letijo .. ne zadaneje tipov..
tko da na tvojem mestu bi brez strahu ga uprašala.. [: • anchuuu
• Od: 15.3.2009
24.3.2009 16:59
Jz bi mu u tem primeru rekla: " sej, če bi me ti prašu bi tut rekla ja." tko v hecu, ampak resno mišljeno • EViiLpanda
• Od: 21.3.2009
25.3.2009 18:39
ja to je dobr da rečš da bi mu ti tud ja rekla če bi te uprašu. al se tko puguvarjaš da spet do te teme pridta. in če še enkrat kei tazga reče pol mu pa reč "ja no pol te bom pa zdel uprašala."
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.