Kako prepričati strogega starša, da... (plis help =/)• JUSTaKID
• Od: 28.12.2009
• Kraj: nekje daleč XD
Kako prepričati strogega starša, da... (plis help =/)
8.1.2010 15:27
... mene pa zanima KAKO bi prepričali strogega starša, da bi se prepisali iz šole u drugo šolo u drug kraj (recimo iz mb u lj pa bi bli tam u dijaškem)čepraw je tu ista sql kot tam, ampak bi raje hodila tja... do konec februarja imam čas, da mu povem (ateju) ampak kako?
Kaj reči in storiti, če ne bi dovolil (btw: ko se začne novo šolsko leto bom že polnoletna... tako, da ne bi bilo komentarjev, da nič nemorem proti dokler nisem polnoletna, je pa res, da še ne bom marca, takrat ko bi rada šla pogledat tisto šolo, kjer bi rada hodila... maja mam b.day) blem je da mi foter ful malo dovoli... In za večinoma stvari, ker ga nisem upala vprašat & se zmenit z njim sem obžalovala... recimo sem vedela, da me ne bi pustil k eni frendici na b.day, ki traja malo dlje... pa niti nisem uprašala, če lahko ker sem vedela, da ne bi dovolil... kako bi začela z tem, da bi šla v šolo v drug kraj? (ta šola mi ni ušeč kjer sem sedaj... in dost se jih tud misli prepisat (je šola 3+2) rabim kak nasvet... drugač se bom s5 po glawi tepla... pm... zakaj nisem wsaj uprašala. ... hvala... _________________ Lp... JUSTaKID • spela9
• Od: 3.11.2008
Re: Kako prepričati strogega starša, da... (plis help =/)
9.1.2010 10:58
povej mu use dobre lastnosti za novo šolo v lj, pa povej da bi ti blo velik lažječe bi ke hodila. pol pa še probi to šolo k zdej hodš čim bl spluvat |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.