Prepis

Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Prepis 1.8.2011 0:13
Sem v eni zelo veliki dilemi in bi mi kšn nasvet zelo prav prišel. Letos sem kar uspešno končala prvi letnik gimnazije. Ta gimnazija je v zelo majhnem mestu, skoraj vasi in ker sem živela v dijaškem domu nisem mogla obiskovati nobenih dejavnosti, ki bi me zanimale (že dolgo si želim ukvarjati s plesom). S sošolci sem se sicer razumela dobro, z enimi bolj drugi manj. Z nikomer nič posebnega sicer. Med letom mi niti na misel ni prišlo, da bi se prepisala, sedaj med počitnicami pa sem veliko razmišljala o preteklem letu in ugotovila, da preprosto nisem srečna. Da je vsak dan enak prejšnjemu, da ne počnem nič takega zaradi česa bi živela. Tako sem dobila idejo, da bi se prepisala v Ljubljano (najbrž na gimnazijo Šiška- splošn oddelek), tam bi prav tako morala biti v dijaškem domu, a lahko bi delala kar želim plesala. Tukaj pa je problem. Kako se bi vam zdelo če bi v razred kar dobili novega sošolca? strah me je da me ne bodo sprejeli, ker se bodo pač vsi med seboj poznali, saj sama nisem zelo, zelo družabna (sm čist neki sredina glede tega- pač ful mi je bedn se neki štult). In če ma kdo že kakšne izkušnje glede prepisovanja bi bla zelo vesela. Very Happy
cupachups • Od: 23.10.2010 • Prispevkov: 72
Re: Prepis 1.8.2011 1:19
to nej te nč ne skrbi. sm se s ful folka pogovarjala k se je prepisal in so usi rekl da so jih ful dobr sprejel . tko da ti se kr prepiš če ti ni kul pa začni se ukvarjat s sojo ljubeznijo, torej plesom (:
hf(:
littlevampire • Od: 5.11.2009 • Prispevkov: 51
Re: Prepis 1.8.2011 11:25
če ti ni fajn, pa če si res želiš, se prepiši. Smile
drugač pa tudi, če te v razredu ne bi sprejeli, nič skrbet, gimnazija je velika in bi zagotovo našla družbo. Smile
z veliko ljudmi iz gimnazije (pa ne šiška ) se pogovarjam, pa sem dobila velik občutek, da ni enako kot oš, da tu se pač večino vsi povprek družijo, tak da pol pa res ne bi smel bit problem, ker bi zagovoto našla družbo. Smile
drugač pa vso srečo. ^^
Abby • Od: 21.5.2010 • Prispevkov: 90
Re: Prepis 2.8.2011 23:53
uuu hvala vama.. js sm sicer kar trdn odločena, da se prepišem.. sam pač.. priznam da me jeeee zloooo zloooo strah.. sam še neki.. če kdorkoli ve kej od gimnazije šiška al pa šentvid? k me te dve trenutn še najbl zanimata..
nikkka • Od: 8.4.2010 • Prispevkov: 59
Re: Prepis 3.8.2011 17:13
Upam da boš srečna, ko se prepišeš in delala tisto kar te veseli-ples.
Glede tega da nisi preveč družabna pa ne skrbi, prepričana sem da te bodo lepo sprejeli.Mene je blo lani ful strah 1 letkik sredne, pa se prvo skor z dobenim nisem menla-nisem se hotla štulit(tak kot si ti napisala).Sploh ker hodim na vzgojitelsko pa so fanti v manjšini pa so se pol vse ful guzle okoli njih. pša jih nisem hotla motit (se štulit). Ampak pol je blo vredu- spoznala sem vse(mal dalje je sicer trajalo ker nisem glih družabna) tak da se zaj za silo z vsemi menim, itak pa si najdeš pol kako osebo s kero se naj razumeš. Ker je nas 32 v klasu-pa je pol polno nekih skupinic. pa se one ne marajo pa spet druge ne.Jaz sem nekak nevtralna (z dobenim ne držim) mam eno dobro kolegico pa še 3 druge z ostalimi pa se normalno menim in to je to.

Ups.. malo sem zašla s teme, samo sem se hotla malo `potožit´

Aja pa vso srečo pri prepiusu in da bi čimveč plesala...pa ne sekiraj se (lajf je prekratki)
Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.