Mobi- geslno sn pozabla :S• PuuuPiixXxaaa
• Od: 18.1.2009
Mobi- geslno sn pozabla :S
12.9.2009 14:17
Heej !
no jas sn si včere spreminajala ovo geslo .. pač da maš zasebnost da ti drugi nemrejo glejat slik pa sporočil brat ... te pa pač geslo vpišeš ... in sn ga pozabla ... nwm ze ke nai naredim plisss help !!! • caj
Re: Mobi- geslno sn pozabla :S
12.9.2009 16:05
kakšnga g33ka pros, oni znajo to
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.9.2009 19:56
ka se ti nea to tak naredi da če 3× nea prav vtipkaš, da moreš pol neki pum al kaj pač notri dat? al zakaj je meni to pisalo? sao jas sem pa toti pum zgubla, tak da.. (:
al pa nesi tja ko si ga kupla pa ti bojo tam popravli. _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PuuuPiixXxaaa
12.9.2009 21:36
PorceLan pravi:ka se ti nea to tak naredi da če 3× nea prav vtipkaš, da moreš pol neki pum al kaj pač notri dat? al zakaj je meni to pisalo? sao jas sem pa toti pum zgubla, tak da.. (:
al pa nesi tja ko si ga kupla pa ti bojo tam popravli. am Honey jas nisn pozabla PIN kode .. pač ovo kodo ko sn si naredla da nemrejo slik pa to glejat .. ja itaq om šla pač pondelek tam .. samo sn misla da bo kdo ke vejo če lahko to sama popravim .. drugač pa tnx .. • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
13.9.2009 13:49
PorceLan pravi:ka se ti nea to tak naredi da če 3× nea prav vtipkaš, da moreš pol neki pum al kaj pač notri dat? al zakaj je meni to pisalo? sao jas sem pa toti pum zgubla, tak da.. (:
al pa nesi tja ko si ga kupla pa ti bojo tam popravli. puk ne pum xDD • PorceLan
13.9.2009 14:06
aaiia.. heh. (:
puk ja. pa kaj pupi še maš garancijo?.. al ti to kr tak naredijo. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • disketa
• Od: 26.7.2009
21.9.2009 19:31
PorceLan pravi:aaiia.. heh. (:
puk ja. pa kaj pupi še maš garancijo?.. al ti to kr tak naredijo. (: garancija velja samo za napake, za katere je kriv proizvajalec, tko da če ti sam kej zaserješ nau nič xP • PorceLan
21.9.2009 19:56
disketa pravi:
PorceLan pravi:
aaiia.. heh. (:
puk ja. pa kaj pupi še maš garancijo?.. al ti to kr tak naredijo. (: garancija velja samo za napake, za katere je kriv proizvajalec, tko da če ti sam kej zaserješ nau nič xP Ahaaa. =P Doro, sem kr bol izobražena zaj (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • PuuuPiixXxaaa
21.9.2009 20:19
fon mi bojo v lj poslali pa vse na novo naložli :S
• PorceLan
21.9.2009 20:27
PuuuPiixXxaaa pravi:fon mi bojo v lj poslali pa vse na novo naložli :S
To ja. (: kaj zaj si pa brez fona? _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.