menstra zaostaja help

shinya • Od: 19.3.2009 • Prispevkov: 5
menstra zaostaja help 27.7.2009 13:19
zivjo
no pr men je tkole da mi menstra zaostaja ze 1 tedn.
redno sm jo mela zdj 2 let zdj mi pa kr naenkrt zaostane to mi ni jasn.
spolnega odnosa nism mela tk da lohk izklucm moznost da sm noseca.
a mislte da je mogoce zard tega ka sm prevec suha mam 54 kg pri 175cm. (vsi mi pravjo da sm anoreksicna sm nism)
al pa mogoce zard tega ker se prevec sekiram zard sole ka bo cez 1 mesc.
mogoce spememba vremena
aja stara sm 15.
aja pa ze 1 tedn me bolijo prsa in trebuh
a se je mogoce kteri isto dogajal ali pa se ji se zmeri?

pa3cia • Od: 27.7.2009 • Prispevkov: 6
Re: menstra zaostaja help 27.7.2009 13:50
to je najvrjetneje zrad stresa:) nč skrbet, ****š šolo pa uživi počitnice;D
men se je isto že zgodil ko sm bla kdaj v skrbeh, ampak se je vse lepo nazaj porihtal. Teža tle nima veze, če si redno menzo že mela, razen če si neki drastično shujšala.
Nč skrbet, to je normaln pojav:)
Munda • Od: 30.5.2009 • Prispevkov: 161
Re: menstra zaostaja help 27.7.2009 13:58
men je ta mesec tut 1 teden zaostajala :S
zmajcy • Od: 19.10.2008 • Prispevkov: 78 • Kraj: Nova Gorica
Re: menstra zaostaja help 27.7.2009 14:13
kokr je že ena rekla, menstruacija lahko zaostaja če zelo shujšaš, pa tudi zaradi stresa, spemembe okolja itd. če nisi mela spolnih odnosov, te nima kej skrbet, če bi jih pa mela, pa obstajajo testi nosečnosti...ma itak si rekla da jih nisi mela, tko da ni panike...problem bi bil, če bi ti menstruacija zaostajala par mescev...za en teden pa se ti ni treba sekirat.
teiica • Od: 19.12.2008 • Prispevkov: 16
Re: menstra zaostaja help 2.8.2009 0:03
to lahko zaostaja tut če spremeniš okolje alpa podnebje ... pa č je ful vroče alpa mraz se loh prestav za kkšn teden...tko d ni neki ful možnosti Very Happy .
sam jz bi bla panična pa bi šla kupt test Embarassed . pa ne se preveč zarat šole sekirat Very Happy sei je še 1 mesec! pol pa s5 naprej pač kokr bo....
anjja • Od: 11.1.2009 • Prispevkov: 168
Re: menstra zaostaja help 11.11.2009 17:45
shinya pravi:
zivjo
no pr men je tkole da mi menstra zaostaja ze 1 tedn.
redno sm jo mela zdj 2 let zdj mi pa kr naenkrt zaostane to mi ni jasn.
spolnega odnosa nism mela tk da lohk izklucm moznost da sm noseca.
a mislte da je mogoce zard tega ka sm prevec suha mam 54 kg pri 175cm. (vsi mi pravjo da sm anoreksicna sm nism)
al pa mogoce zard tega ker se prevec sekiram zard sole ka bo cez 1 mesc.
mogoce spememba vremena
aja stara sm 15.
aja pa ze 1 tedn me bolijo prsa in trebuh
a se je mogoce kteri isto dogajal ali pa se ji se zmeri?

Hey hey Smile MENI SE TRENUTNO DOGAJA PODOBNO :S spolnega odnosa pa še tudi nisem imela :S

pojavlja pa se mi bel izcedek.

nemorem bit kar pri 14 noseča ;S;S;S;;S

mora biti nekaj drugiga ker spolnih odnosov še pa tudi nisem imela
new • Od: 23.5.2009 • Prispevkov: 85
Re: menstra zaostaja help 11.11.2009 18:08
men je pa prejš mesc zaostala skor dva tedna...pa me je ful skrbal le kai bi blo narobe
pa sm misla kei tuk gor uprašat pa sm si rekla da bom še mal počakala...
pol pa je blo..
mislm da nerabš nč skrbet. Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.