Presednik / Predsednica v razredu• maLa123
• Od: 14.3.2009
Presednik / Predsednica v razredu
8.9.2009 14:34
Mi mamo na sqL to navado da usaK leT nanou zberemo predsednika oz. predsednico cLass-a.& leTus je mene doLeTeLa Ta "časT".& poL mamo pr šoLski pedagoginji 1x na mesec(Tko nekak) neke sesTanke.& Tm se poL pogovarjamo kua bi nardiL nouga na sqL itd.
& k sm js leTus zadn leT bi pač fuL "razkiraLa"..Pač da bi bLo na sqL veLik fešTa.da bi se neki non sTop dogaiaL.zei pa rabim kake nasveTe. kake oz. za kai Fešte bi Lahk meL.? za kua use bi Lahk meL prirediTve.? itd.... P.S. iTq pa že razmišLam u Tei smiri za PusTa;za nou Let+božič;poL kei za Te praznike ko jih majo mame;za vaLenTinovo;poL bi lahk meL pokaži kai znaš.;itd. huaLaa.uvam.! • 005
• Od: 17.5.2009
Re: Presednik / Predsednica v razredu
8.9.2009 17:29
jes sn pa podpredsednica.<333
• malavesnika
• Od: 20.7.2009
8.9.2009 17:43
mi mamo vsak let te šolske plese kot večina pač 1x na mesec ob kakšnih praznikih so pa butaste prireditve.Druga pa tut pr nas ni. hf • PinkShue
• Od: 22.12.2008
9.9.2009 16:01
Ja jst sm tut predsednica in mamo tut mi enkrat na mesc sestanke.In se tm pol menmo.Uglavnm mamo te plese za božič,nou let pa pust,na konc leta..fajn bi pa blu če bi mel tut kej za valentionovu..
Nazadnje urejal/a PinkShue 10.9.2009 17:09; skupaj popravljeno 1 krat • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
9.9.2009 18:24
jz tut predsednica.:Dmamo tko usak pondeelk sestaank.drgaać mamo za nou leet plees.za puusta mamo pać zabavo u telovadnci.letos so ble Foxy Teens.:Dletoos bo jaaće k mamo valeeto.in pol mamo pogostiteu na šooli.p muusko.tko do kakih polnoći.napreej mamo pa feeešto u kaki goorci.• niiniika
• Od: 24.9.2009
24.9.2009 20:16
js sm tut predsednice že 2. leto.. • fLomaster
• Od: 1.7.2009
24.9.2009 20:35
js sm tut predsedinca • Fake0riginaL
• Od: 7.4.2009
25.9.2009 21:59
pah pr nas ni nič druzga ko valeta v 9klasu pa 20minutne prireditve pa po zvočniku • niiniika
• Od: 24.9.2009
26.9.2009 14:20
XSpeLc pravi:js sm tut predsedinca
mi pa sploh ne.. mi mamo sestanke šolske skupnosti.. |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.