Poživitev sobee

Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Poživitev sobee 8.11.2009 20:09
Heloou dragi mojii.!
Spet, ja SPET vas neki rabiim.
Jst sem zej mela pač u sobi čez use stene skori plakate.
Sam večina so bli RBD, HSM idt. zato so šli dol xD
Zdj pa so stene prazne, bele in grde.
Nimam blage veze kaj naj naredim z njimi.
Pleskanje odpade zaenkrat.
Bi pa gor priflikala fotke pač od mene in frendic.
Sam jih ne bi kar tko gor dala.
Bi neki posebnega ustvarla sj vete nooo xD

Zato me zanima, kako mate to vi uštimano in če mate kaki nasvet zame.?
In jaaa..bla bi vam FULFULnaFUL hvaležna ;D

Đaaau **
TheWoLf* • Od: 24.4.2009 • Prispevkov: 58
Re: Poživitev sobee 8.11.2009 21:25
hja.zdej newem kak stil ti je ušeč.ampak js bi na tvojm mestu te slike.zdej al vsako posebej al pa po več nalepla na en barvn papir.naprimer na usaki strani 2 cm roba al pa neki tazga.

zdej lahko..če upaš po steni čečkat kr narišeš kej okol slik.
al pa posušiš kake cvetlice jih potlačiš da bodo ravne pa jih ob rob nalepiš..pa tko
pusti domišljiji prosto pot.

hf.
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Poživitev sobee 8.11.2009 21:48
Zakaj pa pleskanje odpade? Jas mam pune dobro popleskano, pa tudi če nimam ni gor na stenah, ful dobro izpade, ker je pač že tak nareto.. (:
Kaj se ti nea zdi, da bi blo bolše da bi blo popleskano? Very Happy
Če pride v poštev povej, pa ti sliko pošljem (;

No, če nočeš met popleskano.. pa če hočeš met samo slike. (jas ti ful predlagam da si popleskaš ker bi pune bolj doro zgledalo)no, pač lahko si slike gor nalepiš ne, pa daš slike neem, v srčke? oblake, sončke, rože.. da pač izrežeš.. samo to maš pune dela ne.. zakaj si pa nebi dala nove postere gor? pa samo enih par slik v srčku npr.. ker čez celo steno jih moreš pomoje 30 pa še več nareit (:

daj si prepleskaj no (:
Re: Poživitev sobee 9.11.2009 8:40
Jes tui svetujem da prepleskaš...po možnosti sama.xD
Boš naibol zadovolna, ker si boš nardila čisto po tvojem okusi.<3
Poštudiraj malo...
ker s tem izrezovanjem pa to boš mela več dela...pa še mlačala boš za ves materjal isto oz. malo več.=S
poznam taki primer--->moja frendicaa.=D
Smutzy • Od: 12.4.2009 • Prispevkov: 128
Re: Poživitev sobee 9.11.2009 16:34
Huala usem (:
Glede pleskanja.
Jst mam pač eno steno u sobi ful tko vlagi izpostavljeno in se mi dela tko črno gor (plesen?!)..
No in zato moram najprej ugotovit kaj naj neredim s tistim, ker je brez veze de lepo prepleskam in da mi pole rata črno.
Kr bi garant rataloo -.-
Sobo pa mam belo in rdečo.
Nimam blage veze kašne barve naj bi pole ble stene ;S
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Poživitev sobee 9.11.2009 16:41
lahko si pa tisto steno pustiš belo, ostale 3 pa nekaj gor popleskaš?
lahko bi tak:
pač cik cak. na sredini npr. pune temno rdeča, gori nevem, bela?, svetlo rdeča?, doli pa pač še en drugi odtenek.. samo pač tak glej da maš od zgori bolj svetlo, pa doli bolj temno ne, da maš bolj svetlo v sobi.. (:
Re: Poživitev sobee 22.11.2009 13:13
js bi pa uprašala če ve kera,kje se dobijo kakšni vzorčki da pol sm po tistem poforbaš.ker želim nardit leopardji vzorc,pa se mi ne da tega risat pa če ve kera kje bi to lahko kupila, sej ni važn lohk je tut kšn drug vzorc al pa kej.

no pa tut tastarim sm rekla da bom s tempera barvicami pobrvala pa so rekl, da s tem ne smem kr če bom hotlo pol čes prepleskat se bo še useeno poznalo.
zanima me če imate s tem kakšne iskušnje.
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: Poživitev sobee 22.11.2009 13:14
js bi pa uprašala če ve kera,kje se dobijo kakšni vzorčki da pol sm po tistem poforbaš.ker želim nardit leopardji vzorc,pa se mi ne da tega risat pa če ve kera kje bi to lahko kupila, sej ni važn lohk je tut kšn drug vzorc al pa kej.

no pa tut tastarim sm rekla da bom s tempera barvicami pobrvala pa so rekl, da s tem ne smem kr če bom hotlo pol čes prepleskat se bo še useeno poznalo.
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Poživitev sobee 23.11.2009 20:22
ja to lahko kupiš v kakih trgovinah z barvami pa temi pleskarskimi izdelki in pripomočki...moj brat je star 7 let pa ma po steni tigre narisane...pa ful dobro pride...pa so tui iz tega vzorčka nareti...
CrazyErniiC • Od: 18.6.2009 • Prispevkov: 6
Re: Poživitev sobee 24.11.2009 0:40
majatheoriginal pravi:

ja moja sošolka je kracala z voščenkam barwicam p newem čem use po sobi in je pol hotla prepleskat sobo in ji je mt rekla d more najpr to spucat in je spucala prepleskala p se še zmer wid kje je kj pisal..
OnlyMe • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 15
Re: Poživitev sobee 25.11.2009 0:34
js sn mela staro sobo z alkoholcem, voščenkami pa usem popisan USE Very Happy ubistvu je fotr skor znoru k se je matro z stenam pa zj se pozna sam še ena zvezdica v kotu.
ne priporocam tega ne Very Happy bols da unga pleskarja poklices pa pac placas pa se da pol usaj prefarbat Wink)))
CrazyErniiC • Od: 18.6.2009 • Prispevkov: 6
Re: Poživitev sobee 25.11.2009 1:07
una p nemore zbrisat usga hh..pa mtka ji dela z barwami p nč nemore
prfukutulcek • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 4
Re: Poživitev sobee 25.11.2009 17:25
jst sm stene prelepla s tapetami..tko čez use so tapete..pa mam dve steni take tapete k so k pliš če jih tko potipaš pa vijolčne barve, eno steno mam pa z temno zlato tapeto prelepleno.na ta četrti steni mam pa okna tko da se itak ne vid d je bela.
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Poživitev sobee 6.12.2009 17:11
jaa.. če hočš sobo posvetlit je najbul marlična-oranžna neki umes al pa jst mam neki srednga pr rumeni (ne živa pa ne nežna) in ful pusvetli (;
durex • Od: 11.10.2009 • Prispevkov: 121
Re: Poživitev sobee 6.12.2009 17:16
js se pa odločam kaj nej narišem : peace,diamond,al pa tigrast vzorc. ??
pomagite.
Ursxx • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 252
Re: Poživitev sobee 6.12.2009 17:17
majatheoriginal pravi:
js se pa odločam kaj nej narišem : peace,diamond,al pa tigrast vzorc. ??
pomagite.

kr ti je najbol ušeč. kakšna žvau al pa kej. kr maš najrajš (=
Coreliee • Od: 24.10.2009 • Prispevkov: 104
Re: Poživitev sobee 6.12.2009 21:34
Kje se dobi tiste plišaste tapete? Zveni konc hudo Shocked
Sam men bi vrjetno ps tist ogulu Rolling Eyes
tinnaKITTY • Od: 6.12.2009 • Prispevkov: 6
Re: Poživitev sobee 6.12.2009 22:33
jst sm tut mela ful plakatov od RBD, pa so šli dol...

soba je blaa ful pusta ...pol so mi jo pa prepleskal (na vijolčno) pa neko tapeto sm si dala gor (zebra, ful fajn pride:D) čene si pa kj gor nariš al pa napiš...

velik sreče Very Happy Smile
rsyka • Od: 19.6.2009 • Prispevkov: 117 • Kraj: Lj.
Re: Poživitev sobee 8.12.2009 16:42
Js sm si pa svojo steno polepla z barvastimi listki unimi k jih kupš v blokcu in ful dobr pride k če od daleč pogledaš zgleda tko k mozaik.
Drgač pa kej gor nariš. Mal umetnišekega izražanja ne škod. Js mam pod temi listki enga pingvina z akrili naslikanga pa enga zmaja - sam za to si morš uzet dost cajta, za to so najbolš počitnce.

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.