Moške zadeve• Ziga
• Od: 17.5.2009
Moške zadeve
16.6.2009 22:27
Napiši vse kaj te muči ... kako preživljaš puberteto ( odstranjevanje sramnih dlak, menstrubiranje ... )[
• Ziga
Re: Moške zadeve
16.6.2009 22:30
Zdravoooo..
Sem moški in star sem 14 let. Tudi jaz se brijem pod pazduho(ampak nisem gay). Saj večino mojih sošolcev nima še dlak pod pazduho. - Ali je to normalno da se brijem? - Ali se tudi kdo od vas? • Munda
• Od: 30.5.2009
16.6.2009 22:36
hej, ma to je ok, sem srečala že ene par odraslik k si brijejo useh razen nog, sam zrad higiene, tko da to ni nič tazga • .......
• Od: 2.5.2009
17.6.2009 15:48
heii, ja jz poznam vlk tipou k se brijejo u našmu classu se vsi fantje pod pazduho enih pou pa si noge brijejo tut...
• shoot
• Od: 31.12.2008
17.6.2009 21:23
men je prou ql če tip skrbi za higieno...valda da ne zgleda ql da ma pragozd k dvigne roko...• Ziga
17.6.2009 21:32
CooL da vam je puncam všeč ... sam rad bi pa še kej od Moških slišu kake majo iskušne ×D
• xnobodyx
• Od: 7.5.2009
17.6.2009 22:51
haha.. sori, jst tut nism tip, sam mi je to lih tko všeč, če je moški urejen...
kr tko naprej! xP • pupaa94
• Od: 15.3.2009
19.6.2009 10:07
no o je kul d se tut deci urejajo pa to ane
sam mal tko je no d je dec čist uguln to je bol za ženskice... sej tist č ma ful pragozd ane pol že mal skrajšaš sam č pa glih tok d je neki je pa čist kul sam d se usak dan tušera pa je kulj... kr d maš pa tm deca k se usak predelčk brije kokr s emi babnce je pa tut mal tko no... sma zdej je tak čedali več tega res ane dec z pobritimi nogami? ok sej plavalci pa to ane te morjo sam ne p d tm usacga tipa skor k vidš je čist gou al pa tipi k se pudrajo? • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
21.6.2009 20:54
Meni je ql da se tipi brijejo vsepovosd razen po nogah=P
Sexy. • TicTac
• Od: 20.5.2009
23.6.2009 17:47
Če se pod pazduho je ql. Ker če ma tip pragozd pod pazduho res ni fanj. Drugod pa nevem no...nog pa vsekakor ne. Razen pač kolesarji in plavalci ker se morajo. Pa po stegnih mi ni fanj če imajo preveč na gosto dlake...
Da se pa po celem telesu pa nevem no, ni fanj, sej je dec in ne baba no... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.