Kako se fotkate?*..• slinafka
• Od: 16.1.2010
Kako se fotkate?*..
16.1.2010 13:36
Živjo!..
1.)Mene pa zanima kako se vi fotkate za netlog, msn.fb..itd.? kje, potem kako si preuredite sliko? pa če ima kdo kako dobro idejo naj prosim piše (ker js nwm kak, nimam idej).. 2.)pa btw..še če ve kdo kje se da lowdat photoshop sc2 ( any idea?) ...ker ga ful rabim. Že vnaprej hvala! • LeeLaa
• Od: 6.11.2009
Re: Kako se fotkate?*..
16.1.2010 13:51
slinafka pravi:Živjo!..
1.)Mene pa zanima kako se vi fotkate za netlog, msn.fb..itd.? kje, potem kako si preuredite sliko? pa če ima kdo kako dobro idejo naj prosim piše (ker js nwm kak, nimam idej).. 2.)pa btw..še če ve kdo kje se da lowdat photoshop sc2 ( any idea?) ...ker ga ful rabim. Že vnaprej hvala! ×Paačč js se fotkaam s frendicami al pa sestrično..učasih pa k mi je dc. ×Preuredim si slike na photoscape aL pa photofilter.Lahka pa si jih tud na netu. (blingee,..) ×za photoshop sc2 pa nimam pojma. Upaam da sm ti keej pomagala.=) • D*
• Od: 22.12.2009
16.1.2010 14:19
1.) odvisno. če se kje zuni z frendicami aL pa sam tko kadr mi je dc.
2.) PhotoFiltre in PhotoScape. ne preuredim preveč slike, tko lihk barve pa še ka. ;D • Smutzy
• Od: 12.4.2009
16.1.2010 14:24
- Emm. Pač ko smo s frendicami kje odzun, se lohk kej fotkamo. Drugač pa ful uživam tudi ko se slikam samaa. Ma ne da bi bla samoušečna. Nism. Sam tko ful mi je doro ko se trudim ustvart kej čimbolj izvirnegaa. ^^
- Mam Photoshop, velik pa delam tudi na netu na Picniku. (: Aa da kdo netlog ? ^^ • Soundbox
• Od: 23.11.2009
16.1.2010 16:38
zakaj bi mogu fotke preurejat za na FB/netlog/...???
to je res bedarija. • lolek000
• Od: 1.10.2009
16.1.2010 16:39
Ja v Photo Shopu se da zelo veliko narest, samo rabiš izkušnje... Če bolj malo delaš, se ne splača mučit v takšnih zmogljivih programih...je bolje, da se dobro naučiš uporabljat tiste lažje s katerimi lahko tudi veliko narediš...seveda pa nimajo toliko funkcij...
Za lažjo uporabo so pa Photo Filtre, Gimp, PhotoScape... Heh ja... Photo Shop je potrebno kupiti po vseh pravilih.... Tista druga pot je pa ne legalna... Pač torrent načini... • jebemtidjetaimajko
• Od: 23.10.2009
16.1.2010 22:58
ka ti resliš če boš mela fotošop da pa boš že kr znala delat z njim al ka boš mogla kr velik cajta porabit da boš znala kj pametnga nardit
• Mp3
• Od: 2.10.2009
16.1.2010 23:14
eh photoshop sem si jas downloado sam nwm več ki.... cs3 mam ker cs4 zahteva pač..ja preslab rač mam za cs4 drgač se pa z fonom • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
17.1.2010 12:03
ja kaj photoshop sc2 free download napiši pa si ga dol potegni al kak..
pa jas sem tui toti photoshop mela samo je tak **** vse skup, že samo sliko je težko notri spravit pa jas nisem nič znala..čez dva dni sem si ga že dol dala ×D najlažji je picasa, to je čisto na izi. lepo ti slike pokaže pa si izbereš eno, pol pa lahko lepo osenčiš pa to.. aja, pa neki gomp sem še mela samo tudi nisem znala.. mislim jas nimam živcov zato da se mi vedno nekaj drugače naredi.. picasa je vrei ja, tak za malo.. (: drugač pa jas si nea to nevem kak delam, samo malo bolj osvetlim včasih pa je to to (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Mp3
• Od: 2.10.2009
17.1.2010 12:33
am idi na zmaga.com tam sem se jas učo pa še zaj grem pogledat kaj .....
se ka morš.....celo živlenje se učiš pol pa budalo umreš • sky
• Od: 13.6.2009
17.1.2010 19:14
če si boš naložila photoshop poj res pogledat na zmaga.com tm maš tote tutoriale in to.
se boš lažje znašla. jas se slikam sama ali pa s prijateljicam. slike pa preurejam f photofiltru,gimpu,photoshopu,photoscapeu.. • Sparkl
• Od: 21.1.2010
22.1.2010 0:31
**** pravi:ka ti resliš če boš mela fotošop da pa boš že kr znala delat z njim al ka boš mogla kr velik cajta porabit da boš znala kj pametnga nardit
Fotošop je izi... Sam ja, naučit se ga moraš. Ko se ga enkrat, lahko z njim delaš svašta... j.ee.b.ii.g.aa, knjigo v roke in se naučit |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.