Vložki - tamponi.

Kaj raje uporabljate?
Vložke
52%
 52%  [ 9 ]
Tampone
47%
 47%  [ 8 ]
Skupaj glasov : 17

Insane • Od: 12.7.2009 • Prispevkov: 508
Vložki - tamponi. 23.1.2010 16:43
Kaj raje uporabljate?
Tu se zdaj ne ozirajte na to da so vložki bolj zdravi pa bla, bla bla.. Ampak kaj imate raje?
Tampone ali vložke?
Meni so tamponi bolj všeč.. Nwm zakaj ampak jih rajši uporabljam.Razz
**** ga.(:

Pa ve?
...<3 • Od: 4.1.2010 • Prispevkov: 260
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 17:14
jz uporabljam vložke. nwm s tamponi še probala nism ... ;D
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 17:28
jas mam tut raje tampone.. se mi zdijo bolj higienični no pa boljše se počutim kot pa s tistim vložkom (:
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 17:36
js tamponou ne uporablam.. k se mi ne zdijo higienični. pač kri se ti tm spodi zadržuje ane. kar ni dobr.. (pač moje mnenje)

zdej me pa sam zanima. a tampon lah razdevič? k neki sm slišala da je odvisn od velikosti samega tampona..

hvala za odg. Very Happy
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 20:51
js uporablam oboje. sam oba mata pač svoje slabosti. pr tamponu se mizdi da če dam noge prevč narazen mi bo vn padu, vložek je pa smotan za nosit. amm. Js bi pa uprašala. Ka ko mate tampon, si ga pol vn date ko lulate ne? Js si ga skoz vn devam. Ni mi čist jasn tole no. xD
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 21:40
jes tui uporablam tampone...če mam pa res fuul močno menstro..pa še vložek poleg...da ne rabim tak pogosto na menjavo...še sploh v šoli...al pa če bi slučajno prepustilo...

tampon te ne more razdevičit...ker ti ne more predrt deviške kožice...razn če ga res na silo vstavlaš...drugače pa itak gre z lahkoto not...tak da ni problema...deviška kožica se pa lahko predre tudi pri kakšnem športu...pa imaš mogoče že predrto pa sploh nweš..pa čeprau še nisi imela spolnega odnosa...sam to še ne pomeni da si razdevičena..razdevičena si..ko ti moški spolni organ seže v nožnicoo...

tampon si med lulanjem ni treba odstranjevat...ker lulaš iz druge "luknje" ...ne iz tiste v kateri je tampon...saj ne lulamo iz nožnice.xD
tak da...lulanje + tamponi gre fajn skup...Heeh

=)

P.S.:mat*er sn se razpisala.xD
cebelca14 • Od: 13.12.2008 • Prispevkov: 58
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 23:07
js ne morm lulat s tamponom nikkr :O
Fake0riginaL • Od: 7.4.2009 • Prispevkov: 249
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 23:19
005 pravi:
jes tui uporablam tampone...če mam pa res fuul močno menstro..pa še vložek poleg...da ne rabim tak pogosto na menjavo...še sploh v šoli...al pa če bi slučajno prepustilo...

tampon te ne more razdevičit...ker ti ne more predrt deviške kožice...razn če ga res na silo vstavlaš...drugače pa itak gre z lahkoto not...tak da ni problema...deviška kožica se pa lahko predre tudi pri kakšnem športu...pa imaš mogoče že predrto pa sploh nweš..pa čeprau še nisi imela spolnega odnosa...sam to še ne pomeni da si razdevičena..razdevičena si..ko ti moški spolni organ seže v nožnicoo...

tampon si med lulanjem ni treba odstranjevat...ker lulaš iz druge "luknje" ...ne iz tiste v kateri je tampon...saj ne lulamo iz nožnice.xD

=)

aja? hvala. sam men se je nekak vedno zdel da je pol tampon usejen bol težek pa mokr.
rakun • Od: 16.12.2009 • Prispevkov: 144 • Kraj: Ptuj
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 23:26
005 pravi:
. . . . . . . . . .

Nisem si mogel pomagati, ampak našel sem nekaj nasprotij , heh Very Happy
005 • Od: 17.5.2009 • Prispevkov: 509
Re: Vložki - tamponi. 23.1.2010 23:59
Fake0riginaL pravi:
005 pravi:

=)

aja? hvala. sam men se je nekak vedno zdel da je pol tampon usejen bol težek pa mokr.

sei tampon je vstavlen v nožnici...ven gleda pa samo vrvica...in če ti tampon ko maš vstavlenega čutiš...nekaj ni v redu...saj ga ne smeš čutit...
pa sei ko lulaš...tui če nimaš tampona...ti lulanje ne more steči v nožnico...tak tui ko maš tampon pa lulaš...ne teče v nožnico da bi napojilo tampon...
NinnnnnA • Od: 24.8.2009 • Prispevkov: 19
Re: Vložki - tamponi. 24.1.2010 14:15
cebelca14 pravi:
js ne morm lulat s tamponom nikkr :O

smo že dve....
ampak jz pa tampone upurabljam samo na murji alpa v bazeni če am menstro....ampak drgač pa vložke....sam itak zdej so vložki že tku napreduvali..mislm zdej so zmerm ltnki p full pupijejo....hahaha..LoL..
ja no pal...sej tompon je tudi uredi ma če ga neznaš prov dt notr lahko ful boli...vem iz lašne izkušnje...sam zdej itak ze znam ku sm že dskrat provala....
drgač pa..upm da sm kej pumagala... Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.