Hrvaščina ---> plizzz help :S• Smutzy
• Od: 12.4.2009
Hrvaščina ---> plizzz help :S
9.5.2009 14:09
Elou!
Mene pa zanima če se da na kakšen način naučit osnov hrvaščine prek spleta al česa tazga. Brez CDjev, pa tečajev :S Razlog? Tip v katerga sem je pač južen sam zna slovensko kr itak že ceu lajf žvi tuki. Sam useenu se pogovovarja s svojimi frendi u hrvaščini. Jah sej zrd mene se lohk.... Sam se pogovarja O MENI! Jaaaa!!! Pa me muči ker ne vem kaj. Frendica kamr zna neki hrvaško je rekla de govorijo de sm lepa pa de sm negova punca pa to.... Pa mi je nerodno kr učasih kaj zjajo zad z tabo ti pa ne štekaš :s Čist zato xD Help???????????? Tenkju xD papa <333 • doubleR
• Od: 26.3.2009
Re: Hrvaščina ---> plizzz help :S
9.5.2009 14:18
nekaj lahko najdeš tukaj.. mogoče pa bi bilo uredu tudi če malo pogooglaš ne..[ni tako težko]
[link] • tanjatanja2
• Od: 25.1.2009
g
9.5.2009 20:25
kaj ve kdo kje se lahko prek spleta lahko naučiš pač teh osnov pa to GrŠČINE??????
• doubleR
10.5.2009 9:08
ker vsak sprašuje za drug jezik se tukaj lahko naučite osnov ruščine, angleščine, španščine, portugalščine in francoščine
[link] tukaj pa grščine [link] tu je bol za pisavo pa to.. drugače pa lahko vsi malo poiščete ane.. • lolipop12345
• Od: 25.3.2009
študij v grčiji
16.5.2009 15:27
a je sploh mozno studirat v grciji? a ma kdo kaksne informacije mogoce???
hvala • doubleR
Re: študij v grčiji
16.5.2009 20:54
lolipop12345 pravi:a je sploh mozno studirat v grciji? a ma kdo kaksne informacije mogoce???
hvala grčiji ali grščini?? • PinkShue
• Od: 22.12.2008
10.9.2009 17:47
Ja js sm pa mela neke probleme s hrvaščino. xD Pač smo bli na morju pa je bla tut mojaa prjatlca in smo si našle neko družbo in ker js lolek ne znam neki velik hrvašku nism skor nč zastopla..sej ne rečm da čist nč sam je blo butast • Mayth
• Od: 3.8.2009
10.9.2009 17:52
če rab kdo učne ure mam poceni inštrukcije • disketa
• Od: 26.7.2009
10.9.2009 18:06
hmm ti ki hočeš hrvaščino znat.. jaz recimo razumem res skoraj čisto vse (razen mogoče kakšne besede) ker že od malega poslušam yugo rock.. pa pred 1 letom sem začela tudi hrvaške stripe brat.. (dylan dog pa alan ford) za stripe ni panike, jih dobiš res v vsaki trafiki.. XD
pa samo z muziko in stripi sem se baje tako dobro naučila da mi en makedonec sploh ni hotu verjet da sem samo tolko stara kot sem ker kao preveč dobro govorim XD • Mayth
• Od: 3.8.2009
10.9.2009 18:08
to je dobra ideja ja, muzko poslušej iz tega se velik naučiš.. pa beri kej pa tko.. pa google translation • malavesnika
• Od: 20.7.2009
10.9.2009 18:57
glede hrvaščine res ni problem je ful slovenščini podobno jaz razumem skor vse kr mam tam neko dalno (butasto)sorodstvo poslušaj kaj musko njihovo pa beri kaj pa to pa bo šlo. hf |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.