PRVIČ H GINEKOLOGU• FamilyGirl
• Od: 23.10.2009
PRVIČ H GINEKOLOGU
20.2.2010 12:29
Heei!
Mene pa zanima, kdaj pa zakaj ste šle/šli prvič h ginekologu. Zanima ma še kko je to zgledal, pa če so bli starši zravn pa če te pol še naruči ...?????????? Prosm napište. Sej jest nč ne nameravam, ampak mam že tok let, da ne vem kaj naj si mislm glede ginekologa. FUUL HUAŁA! FamilyGirl • rebelde
• Od: 14.2.2010
Re: PRVIČ H GINEKOLOGU
20.2.2010 22:28
am... zdej tko. js še nism bla stara bom pa 15 poleti. in ni šans d bi la mami z mano al pa gdor koli, niti newem če bi sploh upala omenit ginekologa. sm pač zelooo spamežljiva pred starši. ampak kokr bvem ni nč hudga. ka boš pršla tja klinc gleda al je moki al ženska, tut če bi biu moški, to zanga ni neka sexy muca ampak to on opavlja kot poklic in to je zanga tko kot ga bi ti zdravnik pregledal... naprimer roko. no?? nč nej te ne bo strah brez panike!! • onaSem
• Od: 27.1.2010
20.2.2010 23:14
Kolikor jaz vem,te vaginalno pregleda šele po prvem spolnem odnosu.
Najprej te malo sprašuje pač glede menstruacije,namena obiska...ipd • sarcc
• Od: 29.4.2010
16.10.2010 23:05
Jaz bom 5.12 stara 17 pa še nisem šla Upam da sem ti malo pomagala (a) Lp. Sarcc |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.