Preženi gougčas.!

march • Od: 21.8.2009 • Prispevkov: 6
Preženi gougčas.! 10.10.2009 14:01
A ma kdo kšno dobro idejo kaj nej počnem k sm sama duma in k mije dougčas.?[/u]
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Preženi gougčas.! 10.10.2009 14:09
oo beet hahah Wink

zakaj se pa nea zmeniš s kom da bi ven šli? (: pa lahko grete malo v trgovine, al pa se sao s kom zmeni da prie k tebi, al pa ti k njemu..

če pa hočeš sama bit, pa pri meni najbolj tv zaleže (:
če gleaš ftv ti takoj minee, pa je že takoj pol ene 7 ura, al pa mtv glej, al pa si gg dol potegni, al pa smallville al pa pač kar gledaš..

če pa hočeš na kompu bit, lahko simse špilaš, al pa si kaki dori forum najdeš kjer govorijo o tem, kar te zanima.. toti eetaq je bil vrei te ko je še škatlo mel, zaj je pa meni tui dc če sem sao tu gor.. (:

neveem, al pa pospravi kaj če moreš, pa pač zaj ko maš cajt, pa se zmeni da ti mama plača al pa nekaj hah.. aal pa jas včasih prevajam ko se mi daa, pa si pač eno pesem ful doro najdi, pa jo prevedi.. lahko si zbirko nareiš pač totih pesmi ko jih boš prevedlaa.. Wink

laahko si na kompu malo urejaš.. pač pesmi si nekaj dol zbrišeš ko jih nea več poslušaš, nove si dol potegneš, nareiš cd, serije dol potegneš, aja pa na msn-ju lahko koga ****š nee.. lahko rišeš če radaa.. jas večinokrat ko mi je dc, rišem pa muzike poslušaam.. (:

neveem no hahah.. Wink

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.