NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni1 | 2 | >>• tjashka
• Od: 27.3.2009
NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni
10.9.2009 16:15
mene pa zanima če je že kdo mev likovno za npz??? ker je letos ena izmet štirih možnih in mene res skrbi kuko nej bi to zgledal k nimam pojma o likovni.... no če je že kdo mev nej plis napiše iz ke se je uču pa kašne so ble kej naloge.
tenks že za v naprej • whatever..
• Od: 29.6.2009
Re: NPZ - nacionalno preverjanje znanja pri likovni
10.9.2009 16:20
Jaoo ja likovna je taki d*ek :S In pol še to zgo ko je samo piflanje -.-' Pa baje da je pri likovni zadnja naloga vredna 20 točk pa je za risat :S In pol so neke naloge za obkroževat ko še učitelji likovni nevejo kaj je pravilno ker so baje dvoumne :S
Jas tak nebi mela likovno.. tehniko al pa kem, pa tud zgo rajš ko likovno :/ • someone
• Od: 30.3.2009
10.9.2009 17:12
ma nwm..jzt tud ne bi mela likovne k je kr neki..ja pa moraš risat..ka pa če nimaš talenta za risanje? mene še ni tok te likovne strah kt kemije k nimam pojma o pojmu..sam dobr d ni fizka..=)
• tjashka
10.9.2009 17:46
men bi bla pa bol kemija kt pa likovna...sej to je res kuko loh ocenjujejo predmete za katere so eni nadarjeni drugi pa pač ne....to je isto kt če pr glasbi ocenjujejo petje
• miss12
• Od: 27.5.2009
10.9.2009 20:56
nam so pa rekli da je likovni full izi.da so res tiste sam osnovne zadve...ma tut js nimam nekga talenta za risanje tku da raj nebi likovnega...tehniko pa še mjn...uni motori pa nvem kaj...nimm pojma!zgoda je enu samu piflnje...še najraj ib kemijo, pa čeprou sm odličnjakinja amkp bi ud tga kar mamo letos sam kemijo....čprou res...vsak ma svoje
• spacesheep
11.9.2009 14:39
nam so rekl d ni nč za risat in to..
pač maš sam teorijo in tle pomoje ne more bit nč dvoumnga.. pač mi mamo itk sprašvanje pr likovni od lani naprej tko d si zdej mal bl predstavlam kko to zgleda.. drugač pa..pomoje je najbolš če bomo mel likovno.glede na tu d so na izbiri še tehnika,zgodovina in kemija.. • KlarcheQQ
• Od: 22.4.2009
• Kraj: V hiši**
11.9.2009 14:59
Jest tud glede na too, kašne predmete mamo mogoče.. bi še najrajš likovni al pa kemijo <-- Kaj pr kemi te dve let.. to še ni tok snovi.. najhujš je če bomo mel zgodlo.. snov za štir leta.. :S kr neki.. Moje mnenje** _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • spacesheep
11.9.2009 15:02
KlarcheQQ pravi:Jest tud glede na too, kašne predmete mamo mogoče.. bi še najrajš likovni al pa kemijo <-- Kaj pr kemi te dve let.. to še ni tok snovi.. najhujš je če bomo mel zgodlo.. snov za štir leta.. :S kr neki..
Moje mnenje** še slabš je še bomo mel tehniko k je letos sploh več ni na rednm urniku xD • tjashka
11.9.2009 15:03
jah js likovne sam za to nočm k ns učitl za likovno ful straši kok bo težko pa da bomo vsi popušili....pa d nam nč nav dajov dodatnih vaj.... pa niti si ne predstavlam kuko bo to zgledal • KlarcheQQ
• Od: 22.4.2009
• Kraj: V hiši**
11.9.2009 15:16
spacesheep pravi:
KlarcheQQ pravi:
Jest tud glede na too, kašne predmete mamo mogoče.. bi še najrajš likovni al pa kemijo <-- Kaj pr kemi te dve let.. to še ni tok snovi.. najhujš je če bomo mel zgodlo.. snov za štir leta.. :S kr neki..
Moje mnenje** še slabš je še bomo mel tehniko k je letos sploh več ni na rednm urniku xD Jaa tiste motorji k smo mel lansk let pa tisto.. :S Jest o tem nimam pojma.. k so mi to zmer tipi vse naredl.. xD _________________ Sem gledala čez okno, sem mislila da si ti, a žal je bila le kanta za smeti..** • chick
• Od: 13.10.2008
• Kraj: Kranj
11.9.2009 15:30
spacesheep pravi:nam so rekl d ni nč za risat in to..
pač maš sam teorijo in tle pomoje ne more bit nč dvoumnga.. pač mi mamo itk sprašvanje pr likovni od lani naprej tko d si zdej mal bl predstavlam kko to zgleda.. drugač pa..pomoje je najbolš če bomo mel likovno.glede na tu d so na izbiri še tehnika,zgodovina in kemija.. povem ti ne žel si likovne .....najlaži od useh je kemija...in teorija likovce ni lahka...ene par primerou 1.)kaj je komplimentarni kontrast in naštej 3 primere baru ki se med sabo povezujejo. 2.)kaj je torzo in kaj je akt?nariši akt. 3.)pojasni definicijo oz.opiši prostorsko oblikovanje? no tole so trije primeri in nekej takega bo v npz-jih. in če mene vprašaš nikupur ne želim likovce za npz-je • whatever..
• Od: 29.6.2009
11.9.2009 16:39
[quote="chick"]
spacesheep pravi:nam so rekl d ni nč za risat in to..
pač maš sam teorijo in tle pomoje ne more bit nč dvoumnga.. pač mi mamo itk sprašvanje pr likovni od lani naprej tko d si zdej mal bl predstavlam kko to zgleda.. drugač pa..pomoje je najbolš če bomo mel likovno.glede na tu d so na izbiri še tehnika,zgodovina in kemija.. povem ti ne žel si likovne .....najlaži od useh je kemija...in teorija likovce ni lahka...ene par primerou 1.)kaj je komplimentarni kontrast in naštej 3 primere baru ki se med sabo povezujejo. 2.)kaj je torzo in kaj je akt?nariši akt. 3.)pojasni definicijo oz.opiši prostorsko oblikovanje? no tole so trije primeri in nekej takega bo v npz-jih. in če mene vprašaš nikupur ne želim likovce za npz-je[/quote OMG :O Kaj je zdaj kaj? Ja kemija je lahka pa še manj snovi je ker je samo 2 leti, pa tehnika tud ni tak težka. Meni je kar lahka ker pač če delaš izpit za skutera al pa apnko to moreš tud nekaj vedet. • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
11.9.2009 17:27
heh..ok..letos mate reees glupe predmete. boogi :S
ampak samo nekaj vam povem...nas so tud ful strašili s temi NPZ-ji...na koncu se nam niso v NIČ upoštevali. upoštevajo se samo, če je SLUČAJNO na šoli v katero se misliš upisat omejitev..in pol gledajo po tem. drugač pa itak najprej ocene gledajo...pol če še z ocenami nemorejo izbrat...šele pool pridejo NPZ-ji v upoštev...tko da ja...nee se tolk sekirat zarad tega..pa težko tut ni...sam pač ful strašijo in nabijajo to in to in to bo v npz-jih ubistvu pa sploh ni blo tega...tko da ja...to pišeš pač kot pišeš..sploh ni problem. pa itak pred NPZ-ji moreš izpolnit en obrazec in obkrožit ali želiš da se ti NPZ-ji upoštevajo pri upisu ali ne... sam pač povem. (: ps: mi smo mel telovadbo :S tko da ja...tut likovni 1oo% ni tok težk...ker mi smo mel samo teorijo iz športne vzgoje :S HF.<3 • malavesnika
• Od: 20.7.2009
11.9.2009 17:46
likovne nočem met baje da je pol nakonci skica za risat.Tehnika pojma nimam, pri kemiji je tričetrt razredav v temi pri zgo pa so spet same letnce:S
• spela9
• Od: 3.11.2008
12.9.2009 0:12
pa kaj se took sekirate?? sej izbirni predmet se niti pr omejitvi upisa ne upošteva. pač tist kar vm dajo si mau preberete to je pa tud to. al je zdej kej po novm pa se tud tret predmt k majo usi drgačnga upošteva?caww** • Annnnnnc
• Od: 18.7.2009
12.9.2009 12:09
Ja łeetoos mamo rees najbooł głuupe predmeete no.• malavesnika
12.9.2009 12:54
spela9 pravi:pa kaj se took sekirate?? sej izbirni predmet se niti pr omejitvi upisa ne upošteva. pač tist kar vm dajo si mau preberete to je pa tud to. al je zdej kej po novm pa se tud tret predmt k majo usi drgačnga upošteva?
caww** če maš anako pik pa teka pa je omejitev se upoštevajo • malavesnika
12.9.2009 12:55
enako**
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.9.2009 13:32
Samo mate res fu*jene predmete ja (:
Pri zgodovini je sama piflarija, kemijo znajo samo "piflari" (vsaj pri nas so ker je bil fčitl zaje*an), tehnika.. khm. Likovna pa tui. (: Za risat je še vrei, samo kaka vprašanja. a.a Ja mi smo meli etiko.. na izbiro pa je še bla športna, pa bio pa še nekaj.. sao nea vem več. Mislim ja, etika je še najboljša ker se nea raiš nekaj piflat pa to. Pa upošteva se nea ne, so drugi povedli (: Edino pri nas, pri mat je kao od tega bla odvisna zaklučna ocena. Pa sem sao zaradi tega 2 mela, drugače bi pa 3. Tak da ja, kak se kdo odloči. (čeprav naj tega nebi delali.. obstajajo tudi posebni primerki) _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • pumpkin.
• Od: 14.10.2008
12.9.2009 13:40
PorceLan pravi:Samo mate res fu*jene predmete ja (:
Pri zgodovini je sama piflarija, kemijo znajo samo "piflari" (vsaj pri nas so ker je bil fčitl zaje*an), tehnika.. khm. Likovna pa tui. (: Za risat je še vrei, samo kaka vprašanja. a.a Ja mi smo meli etiko.. na izbiro pa je še bla športna, pa bio pa še nekaj.. sao nea vem več. Mislim ja, etika je še najboljša ker se nea raiš nekaj piflat pa to. Pa upošteva se nea ne, so drugi povedli (: Edino pri nas, pri mat je kao od tega bla odvisna zaklučna ocena. Pa sem sao zaradi tega 2 mela, drugače bi pa 3. Tak da ja, kak se kdo odloči. (čeprav naj tega nebi delali.. obstajajo tudi posebni primerki) am..bli so: - etika - švz - biologija - angleščina • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
12.9.2009 13:41
angleščina ja, točno (:
To bi blo še boljše meni (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • spela9
12.9.2009 15:21
malavesnika pravi:
spela9 pravi:
pa kaj se took sekirate?? sej izbirni predmet se niti pr omejitvi upisa ne upošteva. pač tist kar vm dajo si mau preberete to je pa tud to. al je zdej kej po novm pa se tud tret predmt k majo usi drgačnga upošteva?
caww** če maš anako pik pa teka pa je omejitev se upoštevajo upoštevale nej bis e sam slova pa mata. ker tretji predmet majo vsi drgač. in tud k se upišeš napišeš samo točke iz mate pa slove. tko je blo 2 let nazaj. pa mislm da se ni nč spremenil. • fLomaster
• Od: 1.7.2009
12.9.2009 15:39
pa tehinka ne more bit kr je bla pred dvemi leti.se spomnm kr so jo naši meli nam so rekl, da so letos na izbiro etika likouna kemija pa zgodovina • fLomaster
• Od: 1.7.2009
12.9.2009 15:42
spela9 pravi:
malavesnika pravi:
spela9 pravi:
pa kaj se took sekirate?? sej izbirni predmet se niti pr omejitvi upisa ne upošteva. pač tist kar vm dajo si mau preberete to je pa tud to. al je zdej kej po novm pa se tud tret predmt k majo usi drgačnga upošteva?
caww** če maš anako pik pa teka pa je omejitev se upoštevajo upoštevale nej bis e sam slova pa mata. ker tretji predmet majo vsi drgač. in tud k se upišeš napišeš samo točke iz mate pa slove. tko je blo 2 let nazaj. pa mislm da se ni nč spremenil. zkaj se pa tretji predmet pol sploh piše? • spela9
12.9.2009 18:11
XXLspelc pravi:
spela9 pravi:
malavesnika pravi:
spela9 pravi:
caww** če maš anako pik pa teka pa je omejitev se upoštevajo upoštevale nej bis e sam slova pa mata. ker tretji predmet majo vsi drgač. in tud k se upišeš napišeš samo točke iz mate pa slove. tko je blo 2 let nazaj. pa mislm da se ni nč spremenil. zkaj se pa tretji predmet pol sploh piše? ja nevem:D |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.