Love problem.• massq
• Od: 10.9.2009
Love problem.
11.9.2009 18:45
Heej!
mene pa zanima vaš mnenje.. en tip k je 3 leta starejš od mene mi je ful ušeč..pa najprej sva se sam tko na videz poznala pa mogoče 2x kej govorila...pa ful sva se spogledvala...pol sm ga pa uprašala za msn pa sva se tko menla po msnju neki časa pa sva se kr navadla drug na druzga..pa ful sproščene pogovore sva mela..pol sm mu pa enkrat povedala pa mi je ušeč..sicr je blo po msnju sam kaj ko mu nism mogla drugač povedat če pa u živo nisva neki ful govorila pa to..itak sm takoj k sm enter prtisnla na tipkounci obžalvala ;P sam zdej je kar je..in pol mi je reku da je ql da sm mu povedala pa da ni nč narobe..sam ni mi pa povedu kaj on čut pa kaj si misl o men..js pa tut nism uprašala..pol sva se pa naprej normalno menla in je blo ql..in od takrat naprej se še bol spogledujema kadar se vidma (to je usaj 2x na tedn kr mava oba treninge) in use frendice mi praujo da me ful gleda pa tut sama sm že to opazla kr se res skooos spogledujema upam da ste zastopl use skp..čeprou bi mogl poznat celo zgodbo pa use sam upam da bote useen lahk mal napisal. hvalaaa <3 • mikana
• Od: 5.10.2008
Re: Love problem.
11.9.2009 19:22
eh če si mu že povedala da ti je ušeč...
pot morš met še tolk poguma da ga vn povabiš... pa sej nej treba prou vse narest kukr zmenk pač tku čist u izi ga praš če gresta na pijačo.. kr se bo pa pol dogajalu po pijači pa prepuščam tebi • fLomaster
• Od: 1.7.2009
13.9.2009 17:01
hja, js ga bi, na tvojm mestu tkoj ko se naslednič slišta rekla nek u smislu, da če se še spomne za tistu kar si zadnjič rekla o tem, da ti je ušeč in pol ga bo tkoj uprašala kaj on čuti • PinkShue
• Od: 22.12.2008
13.9.2009 17:31
Pa nevem no..probej ga enkrt po treningu na kako pijačo povabt..čist tko.Pa po moje mu že morš bit všeč če se skos spogledujeta pa to.Pa tut fantom je ušeč če punca nardi pru korak tko da velik srreče Pa če ga boš povabla al pa ga uprašala kaj čut povej. • andy15
• Od: 28.8.2009
14.9.2009 9:02
js sm ševedno za star način, da fant mene povabi (: Jas pa mu dam samo namig.
• caj
14.9.2009 14:50
strinjam, mene mora tudi fant najprej povabiti...
• LedeniCaj
• Od: 3.9.2009
15.9.2009 12:32
caj pravi:strinjam, mene mora tudi fant najprej povabiti...
pridš? • LedeniCaj
15.9.2009 12:34
fap fap fap ne zobar--> domu
• LedeniCaj
15.9.2009 12:37
fap fap fap fap jst tut fap fap fap over
|
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.