Mozolji med menstruacijo?

massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Mozolji med menstruacijo? 17.9.2009 16:53
Mene pa zanima kko preprečte mozolje po obrazu med menstro? Kr js jih mam že tko kr velik in pol jih dobim med menstro še ful več in sm pol čist rdeča u obraz pa ful ni lepo za videt..pa kožo mam takrat bol mastno pa zgleda nehigiensko čeprou skrbim za higieno pa kožo...a je to sploh možno preprečt? kr bi res rada spraula stran že enkrat te mozolje! k se mi med menstro nrdijo pol je pa glih tok časa umes da se mi koža mal umiri in pol spet dobim menstro pa spet mozolje...pa a mi še kdo pove kko je pr dermatologu če je že kdo biu al pa če pač kdo ve?
heuup. Shocked
Screaam • Od: 14.3.2009 • Prispevkov: 213
Re: Mozolji med menstruacijo? 17.9.2009 18:04
to je pr usaki drugi punci Wink

maa pač redno čistit obraz..
piling, tonik, kremca, zvečer odstranjevanje ličil pa pudraa...
paa čim več vode..
druga ne bi vedla Very Happy
anccccci • Od: 12.8.2009 • Prispevkov: 17
Re: Mozolji med menstruacijo? 17.9.2009 18:11
[i]Haaaaaj;)

No... jst sm tut učaash mela kar neki mozoljeu. ampak to da se mi bi med menzoo kdaj nardil pa nism nikol mela. Drgač pa sm jih mela kar neki pred kakšnima 2 letoma. No ker pa ualda huala bogu mam starejšo sestro k je mela tut enake probleme mi je priporočala gel za umiuanje pa kremcoo sicer iz lekarne in so mi u enmuu mescuu USI zginli. Res mi je pomagala. Od teč pa nimam ueč mozoljeu, sam tm pa tm se kašn pojavi.
Re: Mozolji med menstruacijo? 17.9.2009 19:36
Uuu caj a to maš ti pol namest majoneze al kai? xD

Drugač se pa men ponavad pred menstroo ful mozoli nardijoo.. ampak uporablam kremce pa ta pa gre.. =P
Am.. ja ena prjatlca si je tud u lekarni kupila neko kremo pa ji full pomaga.. (Sorry ne vem točn imena), sej če prašaš tm bojo sigurn vedl kaj hočeš.. =)
Re: Mozolji med menstruacijo? 17.9.2009 21:29
anccccci pravi:
Haaaaaj;)

No... jst sm tut učaash mela kar neki mozoljeu. ampak to da se mi bi med menzoo kdaj nardil pa nism nikol mela. Drgač pa sm jih mela kar neki pred kakšnima 2 letoma. No ker pa ualda huala bogu mam starejšo sestro k je mela tut enake probleme mi je priporočala gel za umiuanje pa kremcoo sicer iz lekarne in so mi u enmuu mescuu USI zginli. Res mi je pomagala. Od teč pa nimam ueč mozoljeu, sam tm pa tm se kašn pojavi.

Če te zanima kok se reče tej kremci pa gelu pa ti kar poueej pa ti bom pouedala.

Hf;)

jaa dj prosm povej kko se reče temuuu:D
hvalaa<3
massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Re: Mozolji med menstruacijo? 17.9.2009 21:38
KlarcheQQ pravi:

Drugač se pa men ponavad pred menstroo ful mozoli nardijoo.. ampak uporablam kremce pa ta pa gre.. =P
Am.. ja ena prjatlca si je tud u lekarni kupila neko kremo pa ji full pomaga.. (Sorry ne vem točn imena), sej če prašaš tm bojo sigurn vedl kaj hočeš.. =)

sj mam ene kreme pa so mi pomagale da zdj nimam več tok mozoljeu k sm ih mela..sam pol se je pa kr nekje ustaulo in zdj mam že kr neki časa prbližno isto tko mozoljeu pa tega sam da jih mam med menstro še velik več pa bi rada da tut ti zginejo kokr se da...pa tut u lekarni sm uprašala pa sm dobila ene kreme k jih še zdj uporablam kr mi te še useen najbol pomagajo izmed ostalih k sm jih preizkusla že prej... Smile kere kreme pa ti uporablaš?
KlarcheQQ • Od: 22.4.2009 • Prispevkov: 61 • Kraj: V hiši**
Re: Mozolji med menstruacijo? 19.9.2009 11:09
massq pravi:
KlarcheQQ pravi:

sj mam ene kreme pa so mi pomagale da zdj nimam več tok mozoljeu k sm ih mela..sam pol se je pa kr nekje ustaulo in zdj mam že kr neki časa prbližno isto tko mozoljeu pa tega sam da jih mam med menstro še velik več pa bi rada da tut ti zginejo kokr se da...pa tut u lekarni sm uprašala pa sm dobila ene kreme k jih še zdj uporablam kr mi te še useen najbol pomagajo izmed ostalih k sm jih preizkusla že prej... Smile kere kreme pa ti uporablaš?

Re: Mozolji med menstruacijo? 24.9.2009 11:18
OMGGGGGGG K JE KEJ NAROBE Z MANOo?????
MAM MAZOLJE SM NIMAM MENSTRUACIJE FAAAAAAAAK
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Mozolji med menstruacijo? 24.9.2009 20:24
vrocicaj pravi:
to je resna tema, z mezolji ni šale še posebej:
[link]

haha. to bi pa rada u živo vidla Very Happy
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: Mozolji med menstruacijo? 24.9.2009 22:09
hudo, hudo Very Happy ka pa gledaš to, če ješ xD
upam, da je biu dobr tek Very Happy

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.