Šport

fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Šport 21.9.2009 19:22
kere športe mate najrajš? al pa s kerim se najraj ukvarjate al pa jih gledate po tvju al pa netu? Very Happy

ja, js sm do lani neki tku trenirala odbojko sam mi je zdj že kr bv Very Happy tku d zdj ne nč. drugač pa planinstvo, plavanje, smučanje, košarka, kolesarjenje.nora sm na use to Very Happy pa u bližni prihodnosti nej bi šla skočt s padalom, sam ne sama Very Happy tku d mogoč bo še kej iz tega Smile
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Šport 21.9.2009 20:00
Am jas sicer nimam rada športa, rada ga pa gledam (:
Predvsem atletiko, pa tisto ko skačejo čez palco. (: To je meni kul.
Kaj drugega pa ne. Ja, odbojka je kolko tolko meni tui vrei, samo mi pa ni nekaj tisto ful (:
Pa plavanje je meni tui fajn ja. Drugače pa smučanje zmaga (:
Moj kolega je skočo s padalom, pa je reko da je pune fajn =P

Jas bi šla pa na bungee jumping, samo to ni lih šport. (:
Pa smučanje na vodi bi probala =P

Pa jas sem se na morju s tako tubo pelala. Pač od brata kolega ma to, ko se na čoln gor priveže pol te pa zadi pelje, samo te dol vrže na ovinku če kaki kmet pela. (:
To bi ti blo pomoje zanimivo, če praviš da bi s padalom dol pala (:
Re: Šport 21.9.2009 20:07
Very Happy ja js sm že enkrt smučala na vodi in mi je blo prou ql.sam je blo unmu k je un čoun vozu to prvič da je nekoga tku pelu in je šou mau prehitro Rolling Eyes Very Happy
pa ja, men je tut atletiko fajn gledat po tvju pa gimnastiko tut.js sm se tega nagledala takrt ko je blo tisto sv. prvenstvo v osaki pa OI Very Happy
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: Šport 21.9.2009 20:19
XXLspelc pravi:
Very Happy ja js sm že enkrt smučala na vodi in mi je blo prou ql.sam je blo unmu k je un čoun vozu to prvič da je nekoga tku pelu in je šou mau prehitro Rolling Eyes Very Happy
pa ja, men je tut atletiko fajn gledat po tvju pa gimnastiko tut.js sm se tega nagledala takrt ko je blo tisto sv. prvenstvo v osaki pa OI Very Happy

Ja jas pa te gledam ko naletim (:
Pa ja, meni je kolegica rekla da majo v zrčah to nareto za smučat na vodi. Samo ne da bi te čoln vleko, ampak majo neko vrv al kaj.. nevem točno (: Sao baje da te lahko pol na koncu 5m vrže bek. ×D
Re: Šport 21.9.2009 20:41
podvodni šah, in ga tut treniram že 8 let
Re: Šport 21.9.2009 20:43
ajaaa joj jahanje sem pozabla. to mi zmagaa. (:
sem trenirala 5 let malo bolj za res, zdaj pa še samo pač tolko kot rabi (:
Re: Šport 21.9.2009 20:45
underberg pravi:

ka pa je to? Very Happy prvič slišm Smile
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: Šport 21.9.2009 20:49
XXLspelc pravi:
underberg pravi:

ka pa je to? Very Happy prvič slišm Smile

sj ti sama beseda podvodni. ane se šah špila pod vodo

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.