nosečnost? help?

Jure92 • Od: 20.9.2009 • Prispevkov: 4
nosečnost? help? 20.9.2009 21:31
jst sm z eno hodu ( bol je bil one night stand ) pa sma se pač parkrat dol dala ( vedn sma se zaščitla ) pol pa mi je pred parimi dnevi rekla d je noseča ( jst pa itak panika ) zdej pa ful dvomim d sm jst ati zdej pa kko nej vem d je res noseča...pa če sm res jst ati Question plis help
ninaa • Od: 23.10.2008 • Prispevkov: 50
Re: nosečnost? help? 20.9.2009 22:13
hm.. **** zadeva.. jes mislm da če že nista mislla na zaščito da je pač v tem primeru najbol pametno da se pogovorita..pa jo prašaš če je mela samo tebe al še kerga druzga? pa če lahko zvem starost? to je men dost pomembno, ker mislm da je dost razlika če zanos punca recmo stara 15 let alpa ena k je stara 18 let... probita se nekak pogovort, če pa pač prideta do tacga zaklučka da je otrok tvoj, pa mislm da je najbolše da to zvejo tut tastari oz. odvisno kok sta stara?
upam da sm kej pomagala

LP
fLomaster • Od: 1.7.2009 • Prispevkov: 394
Re: nosečnost? help? 21.9.2009 18:20
pa če sta se zaščitla je bl mau možnosti d je zanosila.mogoče se pa sam zafrkava xD upraš jo če je nardila test pa reč nej ti ga pokaže al pa neki Smile pa tut to je ja, če je res noseča je možno tut da je bla s kermu drugm pa se z unim ni zaščitla, pa je pol un ati Smile DNKja najvrjetnj nbo Very Happy Very Happy
Re: nosečnost? help? 21.9.2009 19:13
ninaa pravi:
hm.. **** zadeva.. jes mislm da če že nista mislla na zaščito da je pač v tem primeru najbol pametno da se pogovorita..pa jo prašaš če je mela samo tebe al še kerga druzga? pa če lahko zvem starost? to je men dost pomembno, ker mislm da je dost razlika če zanos punca recmo stara 15 let alpa ena k je stara 18 let... probita se nekak pogovort, če pa pač prideta do tacga zaklučka da je otrok tvoj, pa mislm da je najbolše da to zvejo tut tastari oz. odvisno kok sta stara?
upam da sm kej pomagala

LP

jst sm 17 ona pa 16 pa če me ploh več ne pogleda kot d sm ji majko ubil res ko mi je povedla me je še po vrgu u tamauga užgala pa test za nosečnost u glavo zabrisala... pogovor izpade
Re: nosečnost? help? 22.9.2009 15:49
Jure92 pravi:
ninaa pravi:
upam da sm kej pomagala

LP

jst sm 17 ona pa 16 pa če me ploh več ne pogleda kot d sm ji majko ubil res ko mi je povedla me je še po vrgu u tamauga užgala pa test za nosečnost u glavo zabrisala... pogovor izpade

pa moji stari vejo kr me je ona zatožla
teiica • Od: 19.12.2008 • Prispevkov: 16
Re: nosečnost? help? 22.9.2009 16:24
uuu..****----a na teestu si vidu d je pozitiven zazihr?
BlankLook95 • Od: 30.7.2009 • Prispevkov: 186 • Kraj: Tam kjer se nahaja Satan.!
Re: nosečnost? help? 22.9.2009 17:18
Jure92 pravi:
ninaa pravi:
upam da sm kej pomagala

LP

Jao no..tole kar si napisu..joj no kaj ona misle, da si sam ti kriu za to al kaj..noge bi skup tiščala al šla pa po zaščito..
Drugač pa sploh veš kaj misle nardit..a bo splaula al kaj..
Re: nosečnost? help? 23.9.2009 19:49
teiica pravi:
uuu..****----a na teestu si vidu d je pozitiven zazihr?

ja :S drgač ji tak neb vrjeu
pinkbubble • Od: 14.7.2009 • Prispevkov: 49
Re: nosečnost? help? 23.9.2009 20:22
a vsej to ka bo naredla ti je povedala?? pač a bo splaula al bo obdržala otroka??

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.