Gimnazija??

massq • Od: 10.9.2009 • Prispevkov: 27
Gimnazija?? 19.9.2009 10:52
sj vem da sta podobni temi že odprti sam tam ni odgovorou pa sm še enkrat napisala pa upam da bo kdo kj odgovoru. (djte plisss)

zdj drugo leto grem naprej u sql in se odločam med Gimnazijo Celje-Center u Celju pa Gimnazijo Ledino u Lj. Po eni strani me ful vleče u Celje po drugi pa ful u Lj. Djte prosm povedat kj o kakšni šoli tko npr. odnos dijak-profesor, kok se vm zdi zahteuna, a je odnos med dijaki tekmovalen, kok so strogi na šoli, keri predmeti vam delajo probleme, a je velk preskok iz OŠ v SŠ če grem na eno izmet teh dveh gimnazij, če je res da je Ledina piflarska gimnazija al se ni treba tok učit kt praujo, pa če mi gdo zna povedat kok prbližn je Ledina oddaljena od železniške?
na karkol od tega boste odgovoril al pa tut če kj druzga napišete bom ful veselaaa.
help plis Surprised
huala.;D
anchycka • Od: 25.5.2009 • Prispevkov: 190
Re: Gimnazija?? 7.10.2009 19:25
Js ti tko powem...sicr nism bla na gimnaziji nkol,ampk tko.nardila sm frizersko 3.letno u lj,zdj hodm pa 1.letnik ekonomski tehnik u novo mesto.tko da kar se tiče gimnazije,so zlo podobni predmeti kt v osnovni 8,9.klas sam da se wse nadgrajuje...sam nč bat,k itak je prwih par tednov samo ponavljanje,d prfoks vid kaj znate pa kaj ne,d pol lahk naprej jemlje snov.odnosi so pa odwisni od razreda,en klas je ful pridn,pa ga majo prfoksi radi,tm je bolš k pol ma tut profesor bolš odnos,če pa klas razgraja,ga pa tut prfoks nebo meu tk rd.u lj je pač bl folk iz večih konceu slovenije,sj kmal widš s kom se boš štekala pa s kom ne...sam kregat se ne,k pol so sami problemi.tut če ti bo kdo kj tazga,rajš bod tih kt da kj rečeš...k eni so tut napadlni sicr na gimnaziji ni tok divjakov,tko d se nč bat.prvi tedn je ful čudn,priznam,sam se navadiš,nč ni hudga.drgač je pa ledina na resljevi cesti k se gre naravnost iz postaje železniške,hod se pa prbližn 10.min...kr kmal se pride,je pa čist ob cesti,taka mal starejša wlka bajta deluje,pa wlka wrata majo,pa tabla je železna pr wratih k piše gimnazija ledina pa ne morš zgrešit k skoz naravnost hodš pa na levi strani ceste je,glih w križišču je če se ne motim...no to je to,upam da sm kj pomagala. Caubau fsm
binaaa • Od: 13.5.2009 • Prispevkov: 9
Re: Gimnazija?? 7.10.2009 21:44
hej. sm na gimanziji u celju, na lavi in sm 2. letnik. stvar je taka. gimnazija je gimnazija in učit se boš mogla tko u celu kot u ljubljani. to sploh nima veze. odnos učiteljev? nekateri super nekateri manj super-->ne morš nekej posplošvat kje so bolš. ker lhk da maš u lj ful ok za slo pa maš u celu živga hudiča Twisted Evil
udloč se na podlagi tega kok maš do šole,če bi bla u ubeh primerih u internatu al bi se vozla. moja frendica je u internatu u celju in kokr pravi majo kr burno tm (pomoje bol težk delš za šolo),druga frendica pa je u lj u dekliškem internatu in je menda ful uredu.
če si boš pa premisnla pa prideš na lavo ti pa lhk še kej bolj povem Very Happy

mej se
Moiicca • Od: 23.7.2009 • Prispevkov: 4
Re: Gimnazija?? 8.10.2009 19:38
em.. js hodim na gcc prvi letnik... pa mi ni žau d sm se sm vpisala...
zej odvisn je v kaki klas prideš mi se že full štekamo...
drgač učit se moreš pa kr fajn... naiibolš se je sproti...
Razz

če te pa še kej zanima pa kr vpraši Smile
MissBarbi • Od: 11.3.2009 • Prispevkov: 14
Re: Gimnazija?? 9.10.2009 16:42
no ti bom pa še js povedla svojo zgodbo.
Torej velik jih poznam k hodjo na gimnazijo center v Celje. In ja špani že letijo pri tahujših piflarjih. Center hoče bit wanna be Kajuh. In moja bivša sošolka mi je zadnič rekla k hodi zej na center da bi se rajš prstavla knam na ekonomsko gimnazijo. Pač pr nas je res full **** matematka... sam mamo pa majn predmetov pač mamo sam 2 lete keme čist na izi pa tak pa nimamo fizike, pa bomo na koncu čist isto kt oni z centra, kajuha, lave. S tem da pr nas še lahk celo nemško diplomo delaš....
Am ja.. pač res center pač hoče bit zmiram več in zimiram več zahteva....in js nebi hodla na tisto šolo.....
Tko da js ti je glih ne priporočam. Mam eno prjatlco k celo pravi da se ji na centru ni treba učit...sam to pomoje že morš bit genij XD nevem mečejo jih kr baje ane...
Sicer pa mi se mamo najbolš.. smo najbolši klass, najbol hude tipe mamo pa naasledn tedn gremo na Dunaj Smile <33

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.