gležnarji• TheWoLf*
• Od: 24.4.2009
gležnarji
21.10.2009 21:50
noh ja...gležnarji pač veste kaj so ne?..
zdej pa mene zanima če mi lah kake slikce date čim bol hudih da vem kje iskat.ke vem da jih je pouno in se sploh nemorm odločt za točnu ene ..čim več vrst pa svoje mnenje če mi poveste..da bo lažje iskat kje jih je pa najbolš pa najlažje kupit? aja pa to..kok naj starše prepričam da mi jih pusti nost..ma ku si mislijo da sm stara 8 let da morm use po njihovu..če je meu pete je že preveč..no sej veste ka mislim.?.xD hualaa • TheWoLf*
Re: gležnarji
22.10.2009 18:39
dejte čim prej odgovort..prosm • limonaa
• Od: 22.10.2009
22.10.2009 22:43
ja nem kakšne gležnarje ti to mislš , ker men trenutno so najbl ušeč nike gležnarčki od nike-a so mi pa skor usi sam najlepše prodajajo u nemčiji u sloveniji je ful mal izbere barv =/ [link] [link] • TheWoLf*
23.10.2009 14:48
jaa..te prvi so mi ušeč..take sm že gledala..tok da če še kej na tak način najdš...
ful hvala drgač. • new
• Od: 23.5.2009
23.10.2009 18:12
Łeii tud teji so dobri...sm majo peto.
[povezava] [povezava] sm kje pa se da npr. take čeuŁe kupt k je dala "limonaa" prvo sŁikco? aŁ pa kej podobnga... |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.