HERPES. -.-• nuxxieTHEmonster
• Od: 18.8.2009
HERPES. -.-
18.8.2009 20:49
mam problem. dobila sem herpes. -.- kako naj se ga čim hitreje znebim ? [/i]
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
Re: HERPES. -.-
18.8.2009 20:59
herpes na ustnici?
Jas mam eno labelo če lahko tak rečem, Blistex znamka, malo peče, pa prav za herpes je.. Pa v D&M majo. (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
18.8.2009 21:08
Oni obliži za herpes omagajo • nuxxieTHEmonster
18.8.2009 21:31
okej. samo kak dugo rabi to da gre nazaj ? jas bi da bi ga mela že ju3 vsaj malo majn. : )
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
18.8.2009 21:35
Ja če že takrat ko ti ven hodi si gor mažeš, pol meni včasih sploh ven ne pride. Drugače pa pol ko je že veni rabi kaki teden ziher.. (:_________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • nuxxieTHEmonster
18.8.2009 22:02
sem mazala že pa se mi je vseeno spusto mehurček. zaj mam namazano z bepantenom. in upam da bo pomagalo. :/
• nuxxieTHEmonster
18.8.2009 22:12
prosim več nasvetov ker bom znorela zaradi tega. ju3 gremo na kopanje in nočem da vsi gledajo faking herpes. -.-
• miaTHEshoe
19.8.2009 10:52
miaTHEshoe pravi:Oni obliži za herpes omagajo
obliž rees hirto pomaga! • miaTHEshoe
19.8.2009 10:53
miaTHEshoe pravi:
miaTHEshoe pravi:
Oni obliži za herpes omagajo
obliž rees hirto pomaga! pa še barva ne izstopa vun či maš nalepleniga ko se zlije vse z ustnico al s kožo pa se res ne vidi samo malo se šajna • miisa
• Od: 1.7.2009
4.9.2009 19:43
jsz ti povem da je najbolje neka krema, ki si jo namažeš takoj ko začutiš da boš dobila herpes. pol ko to narediš, ga sploh ne dobiš.
ampak moram povedati da se ne spomnim ravno kako se ji že reče... lahko pa greš do svojega zdravnika, kakor sem šla jaz in sem ga vprašala kaj naj storim, in mi je povedal za to kremo. resnično pomaga! pa še nekaj.. vprašala sem ga glede teh obližov pa tega, pa mi je rekel da ni ravno pametno da si jih kopujem, kajti lahko dobiš še kakšno okužbo ali kaj. tako da ti res ne priporočam tega! • LonaaLoveSummer
• Od: 12.8.2009
4.9.2009 20:01
ja js sm kr na stari finti daš mal kolodonta gor pa maš drug dan že suhga poi pa tret dan odpade....usaj pr men deluje... ce pa ne pomaga poi pa kšna lebelaa
upam da sm kj pomagala ________________ we love britney!!! |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.