ZALJUBLJENA V NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA...• Muse
• Od: 2.5.2009
ZALJUBLJENA V NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA...
2.5.2009 17:30
Z fantom sva zelo dobra prijatelja, že dve leti. Povem mu prav vse o mojih simpatijah. Tudi on meni o njegovih. Velikokrat sem imela prebliske, da mi je mogoče všeč. Zadnje čase pa ga tako zelo pogrešam. Pred leti sva hodila. Vendar takrat sva bila še majhna. In nisva razumela pravega pomena vsega tega. In zdi se mi da se počasi zaljubljam vanj. Priznala sva si da sva si všeč. Pa včasih imava tudi takšne in drugačne izpade drug do drugega. (: Ne vem kako naj mu povem. Če mu sploh naj? Nočem uničiti prijateljstva, ki ga imava. Strah me je kako bo odreagiral. Zadnje čase se bolj malo pogovarjava. Me je prebral? Mogoče ve? Hja no. Rada, bi da mi poveste, če ste že bili v takšnih situacijah. In kaj narediti? (:
HVALA. • lollypop
• Od: 16.3.2009
Re: ZALJUBLJENA V NAJBOLJŠEGA PRIJATELJA...
2.5.2009 17:36
no js še nism bla u taki situaciji sam nwm. če sta si priznala da sta si ušeč in preživita velik časa skupi... pomojem mu morš bit ušeč. • Muse
2.5.2009 17:52
lollypop pravi:no js še nism bla u taki situaciji sam nwm. če sta si priznala da sta si ušeč in preživita velik časa skupi... pomojem mu morš bit ušeč.
Hja noo..Ampk še vedn sma sm frenda. In to je use. Js nimam dovol moči d bi kr tko mu povedla in pol uničla vsee...Splh pa se mi zadne čase zdi res čudn. Hvala useeno. (: Drugač pa..A si lah predstaulaš sebe u taki situaciji?? In bi mu priznala? LP. • lollypop
• Od: 16.3.2009
2.5.2009 18:04
Muse pravi:
lollypop pravi:
no js še nism bla u taki situaciji sam nwm. če sta si priznala da sta si ušeč in preživita velik časa skupi... pomojem mu morš bit ušeč.
Hja noo..Ampk še vedn sma sm frenda. In to je use. Js nimam dovol moči d bi kr tko mu povedla in pol uničla vsee...Splh pa se mi zadne čase zdi res čudn. Hvala useeno. (: Drugač pa..A si lah predstaulaš sebe u taki situaciji?? In bi mu priznala? LP. mah nwm. če bi bla u njega res zlooo zalublena bi ga začela prpraulat na to da bi mu povedla d sm u njega. al pa nwm. tak u hecu bi ga uprašala če si naju predstaula kot par... pol bi pa vidla ka si misli... nwm. sebe si pa ne morm predstaulat u taki situaciji. • Muse
2.5.2009 18:24
lollypop pravi:
Muse pravi:
lollypop pravi:
no js še nism bla u taki situaciji sam nwm. če sta si priznala da sta si ušeč in preživita velik časa skupi... pomojem mu morš bit ušeč.
Hja noo..Ampk še vedn sma sm frenda. In to je use. Js nimam dovol moči d bi kr tko mu povedla in pol uničla vsee...Splh pa se mi zadne čase zdi res čudn. Hvala useeno. (: Drugač pa..A si lah predstaulaš sebe u taki situaciji?? In bi mu priznala? LP. mah nwm. če bi bla u njega res zlooo zalublena bi ga začela prpraulat na to da bi mu povedla d sm u njega. al pa nwm. tak u hecu bi ga uprašala če si naju predstaula kot par... pol bi pa vidla ka si misli... nwm. sebe si pa ne morm predstaulat u taki situaciji. Hja no. SJ BI MU MOGLA. PA ME JE STRAH. (: Bo že mim nekega dne. HVALA USEEN.<3 LP. • sannii
• Od: 12.5.2009
12.5.2009 19:43
Muse pravi:Z fantom sva zelo dobra prijatelja, že dve leti. Povem mu prav vse o mojih simpatijah. Tudi on meni o njegovih. Velikokrat sem imela prebliske, da mi je mogoče všeč. Zadnje čase pa ga tako zelo pogrešam. Pred leti sva hodila. Vendar takrat sva bila še majhna. In nisva razumela pravega pomena vsega tega. In zdi se mi da se počasi zaljubljam vanj. Priznala sva si da sva si všeč. Pa včasih imava tudi takšne in drugačne izpade drug do drugega. (: Ne vem kako naj mu povem. Če mu sploh naj? Nočem uničiti prijateljstva, ki ga imava. Strah me je kako bo odreagiral. Zadnje čase se bolj malo pogovarjava. Me je prebral? Mogoče ve? Hja no. Rada, bi da mi poveste, če ste že bili v takšnih situacijah. In kaj narediti? (:
HVALA. ja nwm prvo se probi pogovorit z njim zakaj se obnasa zadnje case tko do tebe :/ poteem pa nwm ce ti ne bo dou nobenga znaka on nwm da si mu usec pa nwm ga uprasi oz mu povej da mas neko prjatlco k si jo spoznala nwm pac nekak se zmisl in mu povej da je ona zaljubljena u njenga bf in da nwe kaj narest in ga prasi kaj bi on naredu ce bi se znasu u taki situaciji(saam pazii,ce tega nebi mogla izvest tko brez da bi te kje lah dobiu da lazs pol to bols ne poskusat) drgaac pa najbols je da mu poves,sicer res da bi moral fantje narest 1. korak sam mogocee pa se on pocut isto k ti in misl da ce ti bo povedu da si mu usec da bi mu zamerla..drugac je pa vedno najbols sledit kakor te srce vod,brez lazi pa bo kar bo LP..pa uso srecoo :** • Muse
17.5.2009 13:38
sannii pravi:
Muse pravi:
Z fantom sva zelo dobra prijatelja, že dve leti. Povem mu prav vse o mojih simpatijah. Tudi on meni o njegovih. Velikokrat sem imela prebliske, da mi je mogoče všeč. Zadnje čase pa ga tako zelo pogrešam. Pred leti sva hodila. Vendar takrat sva bila še majhna. In nisva razumela pravega pomena vsega tega. In zdi se mi da se počasi zaljubljam vanj. Priznala sva si da sva si všeč. Pa včasih imava tudi takšne in drugačne izpade drug do drugega. (: Ne vem kako naj mu povem. Če mu sploh naj? Nočem uničiti prijateljstva, ki ga imava. Strah me je kako bo odreagiral. Zadnje čase se bolj malo pogovarjava. Me je prebral? Mogoče ve? Hja no. Rada, bi da mi poveste, če ste že bili v takšnih situacijah. In kaj narediti? (:
HVALA. ja nwm prvo se probi pogovorit z njim zakaj se obnasa zadnje case tko do tebe :/ poteem pa nwm ce ti ne bo dou nobenga znaka on nwm da si mu usec pa nwm ga uprasi oz mu povej da mas neko prjatlco k si jo spoznala nwm pac nekak se zmisl in mu povej da je ona zaljubljena u njenga bf in da nwe kaj narest in ga prasi kaj bi on naredu ce bi se znasu u taki situaciji(saam pazii,ce tega nebi mogla izvest tko brez da bi te kje lah dobiu da lazs pol to bols ne poskusat) drgaac pa najbols je da mu poves,sicer res da bi moral fantje narest 1. korak sam mogocee pa se on pocut isto k ti in misl da ce ti bo povedu da si mu usec da bi mu zamerla..drugac je pa vedno najbols sledit kakor te srce vod,brez lazi pa bo kar bo LP..pa uso srecoo :** HVALAHVALAHVALA. (: • Petarda.
• Od: 1.11.2008
17.5.2009 23:27
Oh ja..Jest mam isti prublem..=/ sm da sm čist zmedena.=( tipa puznam en let..pa sm se kuj zalubla vanga..še tipa sm pustila zarzad nega...k mi je guvoruu da bi biu rd z mano..=( sam pol se tip nekam udseluu..sej še zdej je kle sam mn an..pa isto si use puveva an...sam da nwmm..enkat mi guvuri..kolk bi rd da bi bla skupi..drugič ko muj ena huda..tretič mi pa ko sm mu dobra bf..da bi rd vidu da sva bf še naprej k me noče zgubit. =/ zdej sva bla zuni..ppa mej ubjemu pa skos za mano skaku..sam pumoim je blo to mal krivo k je piu..=/ pol sej pa že mal streznu...mij pa spet nabiju..da mu nej fotke pošlm..zato da bi meu fotke k mene nemore met.=( pa jih pač nism mela na kompu..in mi je zamerii..=(
LEJ TOJ PA ZDEJ ZATE:jest sm temu tipu puvedala da ga mam rada še zmeri..=/ Tko da ti tut tvojmu bfju puvej..da ga maš rada pa da ti je hud..pa mejbi se bo udnesl. • THEya
• Od: 16.7.2009
16.7.2009 20:25
ei moiia sestrična je bla u taki sitaciji..pa kr is USE powema mi je una povedala tud to:
mela je best frenda pa se zalubla vanjga (tko k ti) no in mu je povedala takole (POSLUŠI oz. POZORNO BERi) ::sama sta bla pa mu je una rekla da je fuuuul u enga pa ne we kok mu nej powe. pa da sta si ful bliz pa da je on neki najbolšga kar se ji je lohka zgodl pa tak..no in un jo je uprašu kdo je ta tip (to je blo za pričakovat) pa ji lohka keii pomaga če ga slučajn pozna in mu je povedala da jo to on...un jo je mal šokirano gledu pol pa jo kr zaliznu..ampak ono res deep...in sta "se spustila mal dlje" no sexala sta. (bla sta pa pr njem..aiia pa tastar ju je zalotu zjutri u posli... hahaha..) no in sta začela hodit...zdei pa sta fuul in love..pa ji je povedu da je un tud že doug bil u njo pa da ji ni upu povedat.. leii nared podobn..reč mu da da si u enga tipa pa da si FUL u njega..pol te bo pa SIGURNO 100% uprašu kdo je to..pa maš pol šanso da mu poweš... u glaunem.lohka probaš sicer je tvoja odločitev..ČE pa probaš pa MI nujno poweii. OK? pa velik sreče!!! • natariana
• Od: 17.6.2009
• Kraj: ukolca Lublane xD
17.7.2009 10:09
THEya pravi:ei moiia sestrična je bla u taki sitaciji..pa kr is USE powema mi je una povedala tud to:
mela je best frenda pa se zalubla vanjga (tko k ti) no in mu je povedala takole (POSLUŠI oz. POZORNO BERi) ::sama sta bla pa mu je una rekla da je fuuuul u enga pa ne we kok mu nej powe. pa da sta si ful bliz pa da je on neki najbolšga kar se ji je lohka zgodl pa tak..no in un jo je uprašu kdo je ta tip (to je blo za pričakovat) pa ji lohka keii pomaga če ga slučajn pozna in mu je povedala da jo to on...un jo je mal šokirano gledu pol pa jo kr zaliznu..ampak ono res deep...in sta "se spustila mal dlje" no sexala sta. (bla sta pa pr njem..aiia pa tastar ju je zalotu zjutri u posli... hahaha..) no in sta začela hodit...zdei pa sta fuul in love..pa ji je povedu da je un tud že doug bil u njo pa da ji ni upu povedat.. leii nared podobn..reč mu da da si u enga tipa pa da si FUL u njega..pol te bo pa SIGURNO 100% uprašu kdo je to..pa maš pol šanso da mu poweš... u glaunem.lohka probaš sicer je tvoja odločitev..ČE pa probaš pa MI nujno poweii. OK? pa velik sreče!!! se strinjam..al pa tko kukr iiie rekla lollypop - u hecu..pač kukr bo teb najbl ugodn če se boš odločila za to d mu puveš..iie pa fuŁŁ odvisn kakšnga tipa pač iie ta fnt..ker možno iie d pol ne bosta več tok dobra prjatla..ampak mislm d glede nato kolk si zaupata pa use to bi pomojem dobr odreagiru..sicer pa - če mu ne bi bla tvoiia družba z njim al pa ti ušeč se ne bi družu s tabo..tko da...nekeii pa že more bit • babylove
• Od: 9.5.2009
17.7.2009 16:28
Jst sm bila v taki setuaciji sm kr je bilo druga... moj bf je bil vame ...
In mi je to preznal in še vedno sv a bf.. Čis preprosto pršel je do mene in mi reku ''oj tamala ( tko me kličejo frendi)'' in pol sm mu rekla ''oi'' pol mi reče '' neki ti morem povedat pa se bojim da nebova več bf'' pol mu rečem ''povej vedno bova bf naj bo kaj bo'' pol mi reče '' tamala jst sm vate zatrapan'' in me vpraša '' si tud ti vame mam moznosti???'' In pol sm mu rekla '' seba soory jst ti ljubezen ne morem vrnet za enkrat nimaš moznosti'' ampak bf bova pol mi reče '' hvala ti kr si me razumela'' No jst pa moj bf se poznava že od kr sva se rodila že od majhnega sva bf in mu povem use in mu se pove upam da sm ti pomagala mej se • ancx4you
• Od: 10.3.2009
18.7.2009 11:41
ja tut men sej to zgodl... swa bla weč k pol leta skooz skp..use swa si powedala...in pol na 25.12. (na božička:P) js nemu powem d sm pač wanga p d nj powe kr on misl itd... in je pač reku d če lahko sam tko ostane kokr je..p d swa best frenda še naprej...in sm na božč dobila najlepš dariu..best frenda..no in smo pol tko nawadn še use hodiL skp wn p to...pool marca swa se p kr neki zajbavaaala glede **** koko bi en drucga ... (you know what) in on men če to resn mislm al ne...p js d ja in ne.oboje xD in pol kr neki d če bi sam srala al bi hodila..p sm rekla d bi js raj widla če hodwa ampk čej on tut za to an... no in swa začela hodt..bloo nama je najleepš..resn..no in pol se je pač zgodl..swa pač ****.... za uba je blo prwič...no julija p on men k swa se mogla neki pogovort p se tko zgovarjawa in on men d upa d se nau nč spremenl p d ustane use tko k je sam d je konc... in js seweda ja ok an.... in swa še zj res BEST frenda... ubnašawa se še zj tko kokr d bi bla skp..objemi gor dol..ok lubčki p to glih ne sam useen... hočm ti powedat d reskiri... tko kokr je pr nama pršlo na foro probi še pr wama.... tko kokr so ti že rekle probi mal d če si waja predstaula kot par.. p boš kuj widla negou izraz na obrazu... tko boš najweč zwedla..
upam d sm ti kj pomagala Lp! • xxellaxx
• Od: 26.12.2008
19.7.2009 12:17
Lej če sta dva - fant pa punca best frenda se v 99% pol še neke več razvije ( govorim iz izkušn sam se ni obneslo -.-' ) tak da.. probi, škodit skoraj nemore. hf :*
• TicTac
• Od: 20.5.2009
31.7.2009 22:01
No js ti ne znam povedat kaj naredit sam verjetno bi blo fanj če bi mu povedala ane. Lahko pa povem kako je bilo z mano.
No, frenda sva bla že od zmerej. Pa pač vedno boljša in boljša frenda sva postajala...bila sva sošolca tako da sva se vsak dan videla pa tut dost skupi živiva in sva skup s šole hodila...tudi popoldne sva bla dosti skupi, na začetku skoraj vedno zaradi kakih domačih nalog al pa kaj podobnega, potem pa pač kar tako. Po tri ure sva se ponavadi pogovarjala...pa tudi vse nove filme sva skup gledala in take fore pač. No in tega tipa sem imela vedno raje - najprej samo kot frenda, potem pa tudi kot tipa. Povedat se mu pa nisem upala, ker sem se imela z njim res super in tega nisem hotela zapraviti. No, nekega dne smo se pa skupaj napili in sva se pač zalizala. Pač naslednji dan sva se zmenila da ostaneva bf in da to ne bo na naju vplivalo...potem sva to za zabavo še večkrat ponovila...in pač ko je en dan ta tip prespal pri meni (mojih starih ni blo doma) sva pač pogledala par filmov, se lizala, se pogovarjala, se lizala,...ure je bla že 7 zjutraj in tip reče: A misliš da bi bila midva lahko kaj več kot frenda? Js: Ja nevem, pa že. Tip: Ok, super. *kiss*. Uf, a že 7 je ura!?! Lahko noč. *me objame in sva zaspala* ..in ja, od takrat naprej sva skupaj in nama gre super. xD • vuvu
• Od: 2.7.2009
29.8.2009 13:53
tud jst sm zdj v taki situaciji.. :/
pa nimam pojma če naj mu povem.. oz. sva si zdj že kakšno leto naj naj najbolša prjatla..pa si vse poveva pa to..sam nevem kako bi odreagirau če bi mu rekla da mi je všeč pa to.. ziher bi se drugače obnašal pa to.. jst pa nočem pokvarit tega kar mava zdaj k mi ful velik pomen.. sam pa nisem videla lepšega in (po arakterju oz. srcu) bolšega fanta.. :/ ima gdo predlog kva nardit?.. zlo bi vm bla hvaležna.. • andy15
• Od: 28.8.2009
29.8.2009 15:57
jas bi prebolela. ker mi trenutno prijatli več pomenjo ko ljubezen.
• Screaam
• Od: 14.3.2009
30.8.2009 16:58
enaako • pikapoka888
• Od: 2.9.2009
ija
2.9.2009 1:36
oila... jst sm nekako v podobni situaciji...hmmm
tut jst mam enga fuul uredu frenda in se poznava ze najmanj 3 leta in sva se res ffuuul ustekala.. no uglvnm vse si zaupava in si res vse poveva sam do teh čustev pa še nisva prišla... in jaz čutim in vem da je on vame zaljubljen sam mi se ni povedal sem pa čula od drugih.. pa vedno ko se srečava me objame in tako močno stisne da ves da to ni sam prijateljski objem.. drugač jaz pa vanj nisem zaljubljena niti ne morem biti ka mi je sam frend... in vem da če bi kje zasrala z njim da bi uničila najino prijateljstvo in tega pa res nočem.. ker mi vse pomeni... nočem izgubiti edinega najboljsega prjatla... ker potem ko gres mogoče kdaj narazen izgubis se prijateljstvo ki si ga vsa ta leta gradil... no pa sej vem da malo nakladam... ssam hočem sam povedat kak je meni in da sem v podobnih situacijah kot vi vsi Nevem niti kaj si mislit več ker me vedno vse bolj pogosto kliče in pravi da me pogresa in da hoče da greva na pijačko itd... lahko da bi se iz tega mogoče kaj razvilo čez čas.. sedaj pa mislim da ne ker se nisem pripravljena na taki podvig=) hehe držte se te pa bo vse vredi =) |
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.