A mu kei pomen? Sošolcu namreč??

KrejziChick • Od: 28.4.2009 • Prispevkov: 12
A mu kei pomen? Sošolcu namreč?? 10.6.2009 14:51
Sedaj sem deveti razred, preživljamo zadnje dneve skupaj.
Ne veem kaj pravzaprav čutm do bomo rekl sošolca X.
Sva kr doba frenda, zajbancija pto..
Pa nwm. enkrat en tedn nazaj.
Sm se spičkala s eno sošolko tut.
in sm pač dožwela žiučn zlom. in sm tm jokala u garderob in so me widl. sam jokala sm zrd tega k sm se kuamd najbl **** ne ker bme prizadela ampk učash kr napad joka dubim.
in poj sm šla neekm . tm na eno klopco. in noben ni wedu ke sm. in je reku d bom on mene nwm najdu a kwa. in je šu ukrog šole ( ni me blo tm) poj mej pa klicu ke sm sm rekla da sm pr klopci je reku aaha bod tm. sm misla d bo ke pršu sam sm šla poj jz k sql. k ga ni blo.
Zj pa poweje kwa misltee?
js.js.in.js • Od: 15.4.2009 • Prispevkov: 26
Re: A mu kei pomen? Sošolcu namreč?? 10.6.2009 15:40
hmmm...nevem...sam č je reku d bodi pr klopci zakaj ni pol pršu ke?? tga lih ne štekm...dragč pa mogoč pa si mu mal ušeč al pa je reku d te bo najdu sam ztu d bi se pred drugmi frajr pokazu...res nevem....

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.