GINEKOLOGINJA

smeXi • Od: 16.8.2009 • Prispevkov: 18 • Kraj: ljubljana
GINEKOLOGINJA 17.8.2009 5:55
mene pa zanima če se loh k njej sama prjavm al te more kšn drug? pa kj rečš k pokličš? mt nemorm spraševat tega da nebo kj posumla zto sprašujm vas
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: GINEKOLOGINJA 17.8.2009 9:42
Ja midve s kolegico sma se sami, tak da ja, lahko sama pokličeš. Rečeš pa pač da bi se rada naročla, pa mogoče te bo vprašala zakaj, pa pač povej. Samo dvomim da te bo, ker mene tui ni (: .. pa prvič ko greš ti tak nič nea dela, ampak se samo pogovorita pa to. (:
good luck=P
Re: GINEKOLOGINJA 17.8.2009 13:09
ja odvisno za kaj rabiš, ker za določene stvari ne rabiš pregleda, ampak greš samo do njih in ti dajo (recimo tablete za prestavit menstruacijo), če pa hočeš kontracepcijske tabletke, te bo naročila za pregled, kjer se bo samo pogovarjala s tabo (te ne bo pregledala na stolu) in ti pol napisala recept. šele po prvem seksu je pregled na stolu. jst sm samo prvič šla tja z mamo, ko so me tud vpisal (se pravi, da sem takrat dobila svojo ginekologinjo), pol sm pa zmeri sama hodila in ni blo nikol nobenih problemov. sam pomoje je laži če greš kr osebno do ginekologinje.
disketa • Od: 26.7.2009 • Prispevkov: 310
Re: GINEKOLOGINJA 17.8.2009 13:47
zmajcy pravi:
ja odvisno za kaj rabiš, ker za določene stvari ne rabiš pregleda, ampak greš samo do njih in ti dajo (recimo tablete za prestavit menstruacijo), če pa hočeš kontracepcijske tabletke, te bo naročila za pregled, kjer se bo samo pogovarjala s tabo (te ne bo pregledala na stolu) in ti pol napisala recept. šele po prvem seksu je pregled na stolu. jst sm samo prvič šla tja z mamo, ko so me tud vpisal (se pravi, da sem takrat dobila svojo ginekologinjo), pol sm pa zmeri sama hodila in ni blo nikol nobenih problemov. sam pomoje je laži če greš kr osebno do ginekologinje.

hm čaki.. alora se da dobit tabletke tudi pred prvim spolnim odnosom? ker eni pravijo, da se ne da..
smeXi • Od: 16.8.2009 • Prispevkov: 18 • Kraj: ljubljana
... 17.8.2009 16:02
jst sm mela že prvi spolni odnos..
sm k ginekologinji pa se še nism prjavla..
sabinca1989 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 2
Re: GINEKOLOGINJA 13.9.2009 20:18
torej jaz mam še eno vprašanje. jaz sem že bla pri ginekologu sem si šla po tabletke, mama ne ve da sem bla, sploh ne ve da sem že mela odnose. in se mi zdi da je že čas da ji povem da sem že mela prvi spolni odnos.. in potem bo ona na vsak način vztrajala da grema k ginekologu.. in me zanima če grem k kakšnemu drugemu ginekologu če on vidi da sem že bla pri kakem? ali pa če grem k istemu, lahko ta nekako prekrije da mama ne bo vedla? vete kaj mislim? Very Happy prosim, nujno je hvala že v naprej...
PorceLan • Od: 20.6.2009 • Prispevkov: 1866 • Kraj: Rehab
Re: GINEKOLOGINJA 13.9.2009 20:24
sabinca1989 pravi:
torej jaz mam še eno vprašanje. jaz sem že bla pri ginekologu sem si šla po tabletke, mama ne ve da sem bla, sploh ne ve da sem že mela odnose. in se mi zdi da je že čas da ji povem da sem že mela prvi spolni odnos.. in potem bo ona na vsak način vztrajala da grema k ginekologu.. in me zanima če grem k kakšnemu drugemu ginekologu če on vidi da sem že bla pri kakem? ali pa če grem k istemu, lahko ta nekako prekrije da mama ne bo vedla? vete kaj mislim? Very Happy prosim, nujno je hvala že v naprej...

Kaj ti si rojena leta 1989? Torej si zdaj stara 19/20?
Pa moreš takle mami vse pravit al kak?

Drugače pa:
Lahko ji rečeš da si že bla pri ginekologu, pa verjetno več nebo silila? Al pač?
Drugače pa če lahko kdo drugi vidi nevem, ampak če ji boš že povedla da si mela s.o. nevem zakaj ji nebi tudi da si že bla pri ginekologu?
Re: GINEKOLOGINJA 14.9.2009 8:58
mogoče majo v familiji " brez sexa pred poroko XD"
sabinca1989 • Od: 13.9.2009 • Prispevkov: 2
Re: GINEKOLOGINJA 14.9.2009 16:55
hahah eh 93 letnik sem Smile
xxxXXXxxx • Od: 17.2.2010 • Prispevkov: 2
Re: GINEKOLOGINJA 23.2.2010 8:37
sabinca1989 pravi:

pač jst tut mam 1 uprašanje.. pa nujn rabm odgovor.. čimpreii
pred 2 tednoma sma mela z tipom 1. sex.. ginekologu še ne hodim pa me zanima npr. če grem drug tedn ginekologu ali bi mi dau kontracepcijske tabletke al bi morala čakati na pregled? Embarassed
huala za odgovore Very Happy Very Happy
xxxXXXxxx • Od: 17.2.2010 • Prispevkov: 2
Re: GINEKOLOGINJA 23.2.2010 8:41
sabinca1989 pravi:

pač jst tut mam 1 uprašanje.. pa nujn rabm odgovor.. čimpreii
pred 2 tednoma sma mela z tipom 1. sex.. ginekologu še ne hodim pa me zanima npr. če grem drug tedn ginekologu ali bi mi dau kontracepcijske tabletke al bi morala čakati na pregled? Embarassed
huala za odgovore Very Happy Very Happy
XxcuukrckxX3 • Od: 22.12.2009 • Prispevkov: 33
Re: GINEKOLOGINJA 23.2.2010 20:19
umm naročiš se poii pa čakaš kšn mesc do dva da dobiš tabletke..k ma ginekolog gužvo an.. Smile

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.