1. zmenek :S

Se je vaš prvi zmenek odvival po pričakovanjih?
Da, imela sva se ful fajn...
80%
 80%  [ 12 ]
Ne rad/a se spominjam mojega prvega zmenka...
13%
 13%  [ 2 ]
Šel/la sem samo za štos :D
6%
 6%  [ 1 ]
Skupaj glasov : 15

Zimbzze • Od: 9.11.2009 • Prispevkov: 39
1. zmenek :S 21.12.2009 14:46
Hay, hay! En fuul fajn fant me je povabu na pijačo. Je 2 let starejši od mene in sošolc od mojga bratranca... nisva se še zmenla za datum ampak bova šla, sam mene pa ful skrbi kko bo k se bova vidla, sej se poznava pa to ampak sva se pogvovarjala sam prek MSN-ja. In zdele bi prosila če mi lahk kdo pomaga kko nej se pripravim na zmenek:
-fantje kaj je vam ušeč, da se dogaja na zmenku
-punce kaj naj oblečem?!
Embarassed

hvala že u naprej Smile[/b]
LZyMN • Od: 29.11.2009 • Prispevkov: 130
Re: 1. zmenek :S 21.12.2009 15:54
ne bit tiho, sam prevec govort pa tud ne Wink
SaRa* • Od: 17.11.2009 • Prispevkov: 27
Re: 1. zmenek :S 21.12.2009 16:23
lej obleči se pač tist u čemr se najbolš počutš....pa tut ne se lih preveč šminkt pa to...če si mu ušeč, si mu ušeč takšna kukr si...ne če si zdej daš 2 kile pudra gor pa šminko tko d maš taka usta kokr latoya Smile
ajd srečno! Very Happy
underberg • Od: 3.12.2008 • Prispevkov: 818 • Kraj: šembric pri tuzli
Re: 1. zmenek :S 21.12.2009 18:20
tam na zmenku se mu ga ulij ko kanta da te bo mogu domu vlečt pol pa lahk pr teb prespi:D
Re: 1. zmenek :S 21.12.2009 21:18
Obleči si ene kavbojke pa kako ono dolgo majčko pa še pol kaki bolero čez.. ne preveč tak sexy, pač za ven pa ne tak preveč vsakdanje (:
glede mazanja ja, nea se preveč namaži, puder, eyeliner, maskara pa je to to.. (pomoje) (:
saj to te nea rabi skrbet kaj bo, to bo že on poskrbel kak pa kaj, ti smao glej da neboš tiho (:
Re: 1. zmenek :S 22.12.2009 22:02
govori, v zadni soli (če bota res en cajt tiho...) o politiki xDD ne saj hecam se. pogovarji se tak da boš rekla vse kaj ti bo prišlo na pamet. najbol fajn je, či se botasmejala dosti Very Happy
itak pa, či bo to to, se bota takaltak pol "zmenka" žvalila, tak da bota lahko tiho Razz

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.