nevem če sem mu všeč...

saasy • Od: 10.1.2009 • Prispevkov: 16
nevem če sem mu všeč... 10.9.2009 18:00
no pri meni je pa taka situacija...

pač na šoli obstaja en fnt ki je meni všeč.. in on se men skoz nasmehne.. patko res lepo Embarassed Embarassed pa tko doskrat se začne z mano kj pogovarjat.. pa doskrat tko kr z eno temo začne.. kdaj tud kj brezveznga.. pa doskrat me spravi v smeh (in jaz njega) Wink Wink hihi.. ja pa doskrat se tko zamano zadere po imenu.. me tko klice po imenu.. pa me recmo praša kaj mamo zdj po urniku, pa take fore... pa doskrat se po "naključju" srečava na istem delu šole... pa fuuul me gleda.. še prijateljica mi je to povedala Wink Wink Wink

čeprav me malo moti ker se ena sošolka vedno vrti okoli njega... hhehee.. in mi je zaradi tega malo neprijetno... Smile Smile kaj svetujete v tem primeru?????

no zdj me pa zanima kaj o tem menite vi.. Smile ali bi vam to kaj pomenilo, da fantu kaj pomenite? če bi se tako obnašat Razz veliko bi mi pomenili tudi vaši nasveti... Wink Wink

HvaaaaaaaLaaaaaaaaa vam!!! Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed
nuska16 • Od: 27.5.2009 • Prispevkov: 50
Re: nevem če sem mu všeč... 10.9.2009 18:05
pomoje ja, pa je pr sramežljiv da bi ti to povedu, če ne pa nwm kaj bi lahko blo pol
dianch • Od: 15.3.2009 • Prispevkov: 33
Re: nevem če sem mu všeč... 10.9.2009 19:54
heh. lej jst mam čist ist primjr. sam da pr men se neka njegova sošolka vrti okol nega. on pa slep zanjoo.Very Happy
sam usen. je sošolka pač in je z nim več časa. tko d upam d ji nebo nasedu. k baje d sta enkrat že hodla.
pa mene tu zlo spraula u smeh. okej no dost o men.

hm.. ti mu lah kdaj tak pomežikneeš mal pa se mu tko zapelivo nasmehneeš pol pa greš pa zihr bo šou za tabo pa mu poveš in ga prašaš če maš slučajn kei šans pr nemu.

alpa mu po msnju poveš. sam dost bl šteje če je uživo.

tk da gud lak.Very Happy
caj
Re: nevem če sem mu všeč... 10.9.2009 20:17
zihr je mulat

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.