oblikovna šola, smer fotografija

nejchula • Od: 30.6.2009 • Prispevkov: 210
oblikovna šola, smer fotografija 28.8.2009 19:39
no mene pa zanima če je kdo na oblikovni šoli..smer fotografija v ljubljani al pa kjer kol..pa me zanima če je teška šola,..kakšni so prfoksi..pa tko mal se razpište..pa če gre kdo na to šolo..sicr sm jst še en let u osnouni ampak se mormo letos že odločt pa mi je ta šola ful ušeč

upam da razumete kaj sm hotla rečt

no mal se razpište

Have Fun
maichei • Od: 9.8.2009 • Prispevkov: 3
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 0:25
hej!
moja frendica je glih zdej zaklučla 4 letnik fotografije in je ful vesela da je šla tja...prfoksi nebi vedla kak so to glih nismo govorile sam itak tak k posod ane eni dobri eni slabi predvidevam...men je ta šola drgač tut ful uredu na njej se najde miljon različnih ljudi po oblačenju in tko in men se to zdi zanimiu...
drgač morš ful risat pa mape delat pa tko...ful fotografiraš se izražaš men je to zlo zanimiu no...pol maš programčke za predelavo slik in tko....
če maš rada slike in če rada slikaš pol ti nau žou da si se upisala tja.. no se boš Smile
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 0:28
maichei pravi:
hej!
moja frendica je glih zdej zaklučla 4 letnik fotografije in je ful vesela da je šla tja...prfoksi nebi vedla kak so to glih nismo govorile sam itak tak k posod ane eni dobri eni slabi predvidevam...men je ta šola drgač tut ful uredu na njej se najde miljon različnih ljudi po oblačenju in tko in men se to zdi zanimiu...
drgač morš ful risat pa mape delat pa tko...ful fotografiraš se izražaš men je to zlo zanimiu no...pol maš programčke za predelavo slik in tko....
če maš rada slike in če rada slikaš pol ti nau žou da si se upisala tja.. no se boš Smile

neki si risanje omenila ane..jst pač nism ful en umetnik pr risanju..jst mislm it tja zto kr me ful veseli slikanje pa predelava slik pa tko
drgač pa hvala
andy15 • Od: 28.8.2009 • Prispevkov: 103
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 9:49
js grem zdej v 1.letnik, sam tole z risanjem pa tut jas prvič čujem
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 12:26
ja kokr js vem tut rišejo ful Smile
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 15:21
andy15 pravi:
js grem zdej v 1.letnik, sam tole z risanjem pa tut jas prvič čujem

no pa boš povedala kok je blo..ej..a maš msn..dej pošl prek zasebnga..da se pol še slišve glede tega..k bi rada spoznala čim več ljudi k grejo na to šolo Very Happy
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 15:22
maichei pravi:

ja ma jst ne znam risat uno ful lepo za na oblikouno..mene sam fotografiranje veseli
Re: oblikovna šola, smer fotografija 29.8.2009 19:36
tist k gre na sšof nej mi pošle msn prek zasebnga
Re: oblikovna šola, smer fotografija 30.8.2009 0:11
nejchula pravi:
maichei pravi:

ja ma jst ne znam risat uno ful lepo za na oblikouno..mene sam fotografiranje veseli

sej štekam da te fotografiranje veseli sam usejen rišejo...k vem mi je frendica skos kazala slike k jih ona riše pa k je mape delala z slikam pa tko...ej sej k jo vidm jo bom uprašala bl natančn kva je use mela...

Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!

Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.

Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.

Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.