A vam Travian potegne?
• SpeeDsterZ
• Od: 6.4.2009
A vam Travian potegne?
7.4.2009 15:54
Sigurno poznate igro Travian, ker jo itaq vidš na vseh spletnih straneh pri oglasih. Tut js sm to vidu in se pač registreru.
Zdej igram na speed serverju. Morm priznat, da je igra še kr zanmimiva, ampak se vse skupi mal preveč vleče..... A ste istega mnenja? Še celo Speed 3x, ko gre trikrat hitrej se mi zdi počasen. Ampak igra je zanimiva za takrat, ko nimaš nč za počet. Moje ime na travianu je GlobalUfo. Zanima me še vaše mnenje. Če greste probat Travian, evo vam link: [link] Lp. Jac00byy • love9bitch
• Od: 28.3.2009
Re: A vam Travian potegne?
7.4.2009 19:28
eyy!
Travian je kr neki :/ res dolgcas, pa se zakapiratu ga moras. probi igrat tribalwars. je podobna razlicica(izsla je prej), ampak nima nobene zvez z travianom. meni osebno je bols. oboje sem igral ampal mi je bil tribalwars bolsi. nehal sem igrati, ko sem videl, da porabim prevec casa za igro(3-5 ur na dan) • doubleR
• Od: 26.3.2009
7.4.2009 20:49
SpeeDsterZ pravi:Sigurno poznate igro Travian, ker jo itaq vidš na vseh spletnih straneh pri oglasih. Tut js sm to vidu in se pač registreru.
Zdej igram na speed serverju. Morm priznat, da je igra še kr zanmimiva, ampak se vse skupi mal preveč vleče..... A ste istega mnenja? Še celo Speed 3x, ko gre trikrat hitrej se mi zdi počasen. Ampak igra je zanimiva za takrat, ko nimaš nč za počet. Moje ime na travianu je GlobalUfo. Zanima me še vaše mnenje. Če greste probat Travian, evo vam link: [link] Lp. Jac00byy pa tud dobr si.. kok zgleda • SpeeDsterZ
7.4.2009 20:54
doubleR pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Sigurno poznate igro Travian, ker jo itaq vidš na vseh spletnih straneh pri oglasih. Tut js sm to vidu in se pač registreru.
Zdej igram na speed serverju. Morm priznat, da je igra še kr zanmimiva, ampak se vse skupi mal preveč vleče..... A ste istega mnenja? Še celo Speed 3x, ko gre trikrat hitrej se mi zdi počasen. Ampak igra je zanimiva za takrat, ko nimaš nč za počet. Moje ime na travianu je GlobalUfo. Zanima me še vaše mnenje. Če greste probat Travian, evo vam link: [link] Lp. Jac00byy pa tud dobr si.. kok zgleda JpJp • SpeeDsterZ
7.4.2009 20:54
doubleR pravi:
SpeeDsterZ pravi:
Zdej igram na speed serverju. Morm priznat, da je igra še kr zanmimiva, ampak se vse skupi mal preveč vleče..... A ste istega mnenja? Še celo Speed 3x, ko gre trikrat hitrej se mi zdi počasen. Ampak igra je zanimiva za takrat, ko nimaš nč za počet. Moje ime na travianu je GlobalUfo. Zanima me še vaše mnenje. Če greste probat Travian, evo vam link: [link] Lp. Jac00byy pa tud dobr si.. kok zgleda JpJp • doubleR
7.4.2009 21:13
ja bi se dalo za kako zavezništvo uredit al ne?
• SpeeDsterZ
7.4.2009 21:36
doubleR pravi:ja bi se dalo za kako zavezništvo uredit al ne?
Powej ime? Da vidm, če se splača • doubleR
7.4.2009 21:49
doubleR
od nedelje šele igram btw.. • SpeeDsterZ
7.4.2009 21:50
doubleR pravi:doubleR
od nedelje šele igram btw.. ok. • love9bitch
7.4.2009 22:09
in kua a je ker member al kaj?
• SpeeDsterZ
7.4.2009 22:12
love9bitch pravi:in kua a je ker member al kaj?
Kaj to mislš, če igram. Ja itaq da igram. Če nebi, pottem nebi te teme načeu • Juliet013
• Od: 3.2.2009
8.4.2009 17:54
mUaHaHa. Travian? Pomojem prej u resnic mesto zgradiš k kle. Jz sm ga igrala pa mi je ratal bedn. Zguba cajta. Šla sm pa sam zto probat k so se tipi pr nm pogouarjal: ''kok maš pa ti žita? ueš kok mam jz haaaha kok sm dobr kr nevemkok na uro.'' Je pa zabauno, prznam. Nasploh so pa te igre men kr neki. Mogoč zto k sm punca? • love9bitch
9.4.2009 16:43
SpeeDsterZ pravi:
love9bitch pravi:
in kua a je ker member al kaj?
Kaj to mislš, če igram. Ja itaq da igram. Če nebi, pottem nebi te teme načeu lolxD c si memebr- ce placujes, da imas druge ugodnostiitd.. • love9bitch
9.4.2009 16:44
Juliet013 pravi:mUaHaHa. Travian? Pomojem prej u resnic mesto zgradiš k kle.
Jz sm ga igrala pa mi je ratal bedn. Zguba cajta. Šla sm pa sam zto probat k so se tipi pr nm pogouarjal: ''kok maš pa ti žita? ueš kok mam jz haaaha kok sm dobr kr nevemkok na uro.'' Je pa zabauno, prznam. Nasploh so pa te igre men kr neki. Mogoč zto k sm punca? nene ni zto ker si punca. sei j usaka igra taksna. ko se je navelicas postane bedna • Zigmaster
• Od: 27.7.2009
30.7.2009 22:49
Zadnji speed 10k pop,10x army • miaTHEshoe
• Od: 21.7.2009
31.7.2009 10:11
Jas sem tudi to igrala, pa mi je blo vse ok pa to samo pol so se ene budale začele spravlat na mene pa sem nehala pol sem se pa na ikariam prijavla pa mi je eno budalo neke grozilo, pa sn mela na začetki fuuul vojske ker sn samo na tem delala pol pa mi je oni poslau da naj grem v njegovo alianso pa nisem hotla pol me je pa po 5x na dan napado -.-' sn pa pol tuji tu račun delitala • omeqa
• Od: 21.7.2009
31.7.2009 14:04
men je kr kul sam zdaj ne igram več
bla sem pa tak TOP 300 ponavadi • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
24.8.2009 18:20
u bisvtu, nwm, kak vam je lahk travian počasn pa dc, če pa simse igrate, pa še plačat morte za njih, pa so vam kul. za travian velik manj cajta ponucaš, pa še ful folka lahk spoznaš=)
• PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
29.8.2009 13:02
aa zajle sem vidla da je nekdo dal temo OPM not na traviian.. hahahah buuurek. ka pa avtorskee? pa šalaaa.. kera bednaa hahaha
Pa drugače je meni travian kr nekaj, bedno po domače, so mi simsi stokrat bolši (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * • Čbelca
• Od: 26.6.2009
• Kraj: seattle
29.8.2009 22:13
nwm, ka je pr simsih bolšga?
in travian je zakon;) • PorceLan
• Od: 20.6.2009
• Kraj: Rehab
30.8.2009 12:10
vallykalove pravi:nwm, ka je pr simsih bolšga?
in travian je zakon;) Sej.. kakor komu. Nevem, meni je travian kr nekaj.. simsi so mi pa fajn ker je pač njihovo življenje pa to.. kaj te vem (: _________________ Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that. * |
||||||||||||||||||||||||||||||
- Trava - ja ali ne? - lukap
- Varnost na spletu - natečaj za zmagovalni video - bojana
- Iščem punco pliis pomagajte .... - rjavolasec
- Zvezdice (stalni zobni aparat) (: - Hanchy75
- DARILO ZA FANTA - slovenc79
- KAKO ČIM HITREJE PRITI DO DNARJA? - Hanchy75
- Všeč mi jeeeee!! - slovenc79
- gelirani nohti - Hanchy75
- Prevoz na letališče - Hanchy75
- umetni nohtki..... - Hanchy75
- GROZLJIVA ZGODBA:SOSEDA - nikavelikapika
- Anketa o modnih znamkah - Ananas44
- Celulit, strije in druge nadloge - chill
- PREPOVEDANE DROGE - nikavelikapika
- osvajanje punc - rjavolasec
- Žalostno - slovenc79
- Telefon se mi ponoci prazni- POMOC - slovenc79
- Masaža - chill
- moderna različica imena Andrej - anonlolzz
- Zgodbe o duhovih! - anonlolzz
- naj ga pustim? - slovenc79
- 22 Letna punca išče punco :) - slovenc79
- Simpatija - lollipoop
- Uprašanje - nejct
- Pesem za Tino - Alexlavbic123
- SŠFKZ KOZMETIČNI TEHNIK - Barbiedanz
Uporabi pamet, ko si 'gor',
da ne bo problemov, ko greš 'dol'!
Zaradi tvoje varnosti med sodelovanjem v Forumu ali na Čveku ne objavljaj svojih osebnih podatkov, imena, priimka, naslova, kjer stanuješ, e-naslova, telefonske številke, ne razlagaj, v katero šolo hodiš in ne objavljaj svojih fotografij ali povezav do njih.
Prav tako na Forumu ali Čveku ne objavljaj osebnih podatkov in fotografij ali povezav do svojih prijateljev in znancev, niti jih ne pošiljaj po mejlu osebam, s katerimi se srečuješ na netu.
Če se s sogovorniki ne strinjaš, jim to lahko vljudno poveš. Nadzor nad Forumom in Čvekom ima uredništvo spletnega mesta eetaq.si, ki si pridržuje pravico, da žalitve, zmerjanja, neplačane oglase in druge neprimerne vsebine izbriše po lastni presoji. Če ti kaj ni všeč, oz. imaš kakšno pripombo povezano s vsebino Foruma ali Čveka, nam pošlji mejl na urednistvo@eetaq.si.